0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на ВиЛиЛи
« Отговор #80 -: Юли 10, 2008, 17:27:13 pm »
Изследването си беше съвсем по учебник,правих го във ВМИ Пловдив.
Преди около година пак имах висок пролактин,ама не толкова-пих 5-6 месеца Бромокриптин и пролактина се нормализира.Но явно е било за кратко,защото сега е още по-висок.
*
« Отговор #81 -: Юли 10, 2008, 19:35:59 pm »
Май лечението е трябвало да продължи по-дълго.
Поне знаеш , че Бромокриптина ти помага.
« Отговор #82 -: Юли 14, 2008, 18:36:53 pm »
Днес бях на преглед.
Задържаните фоликули ги няма.До тук добре,но трябва да търсим причината сега!
Пуснаха ми микробиология и хламидии,и в четвъртък ще видим резултатитте какви са!

Но по думите на док, ще търсим причината и за високия пролактин и за незабременяването и май няма да ми се разминат ЯМР и лапароскопия!
Малко множко ме е страх от лапарото ,ама ако е нужно ще го направя без да ми мигне окото!
*
« Отговор #83 -: Юли 14, 2008, 20:30:53 pm »
Малко множко ме е страх от лапарото ,ама ако е нужно ще го направя без да ми мигне окото!

Цитирам те "Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда."

Успех, Вили, аз съм с теб и имаш моята поне морална подкрепа.
Целувки

« Отговор #84 -: Юли 14, 2008, 20:36:48 pm »
Меги,понякога съм пълна със сили и мога да преборя всичко,което ми се изправи,понякога си казвам,че мога още десат години да чакам,стига да дочакам деня,когато ще гушна мечтата си.
Но има и дни,в които всичката тежест на света е върху раменете ми.Когато просто и една прашинка още е достатъчна да ме събори за дълго.Днас всичката болка и страх са в очите ми.Днес видях събрани на куп десетина бременни момичета(да са живи и здрави) и с триста зора успях да не пусна сълзите си в чакалнята.Много воля ми костваше.
Та съгласна съм да се подложа на каквото и да било,само и само по-скоро да се свърши тая мъка и агония,защото аз определено не съм човека който бях.Аз вече не съм момичето,което е вечно усмихнато.Сега колкото често се усмихвам,толкова често можеш да откриеш болката в очите ми.
И това не ми харесва.
*
« Отговор #85 -: Юли 14, 2008, 20:44:41 pm »
Еее, Вили, недей така, това все едно аз съм го писала, разбирам те напълно, но въпреки всичко продължавам да се усмихвам. Не ме питай как съм на работа, казвала съм и преди, работя в детски магазин, всеки ден около мен са бременни и майки с малки деца. Имам си любими клиентчета, много си ги обичкам, които ги виждам как растат всеки ден пред очите ми, но толкова много ми се иска да имам едно такова вкъщи. Понякога много ми е трудно, особено като ми дойде МЦ, знаеш как е, но работата и децата ме зареждат толкова много, поне се радвам на чуждите, макар и понякога да ми се плаче. И аз като теб си мисля, че ще се подложа на всичко само и само чудото да стане. Ходя на всякакви изследвания, дори искам да намерят причина и в мен, но нищо не излиза, всичко ми е наред, ако пташ докторите. Засега си оставаме само с мъжки фактор и това, а наистина понякога искам и на мен нещо да ми намерят. А пък мъжа ми ми се кара за това. Но така е, живота не винаги е песен, и за съжаление точно на нас се слчуват тези неща. Важното е да не се предаваме, колкото и да ни е трудно.

Извинявай за дългия пост, но много ми подействаха твоите думи. Целувам те и те прегръщам с цялото си сърце.

« Отговор #86 -: Юли 14, 2008, 20:46:59 pm »
Целувам те и те прегръщам с цялото си сърце.
И аз теб Вескова жено! :wink: :D
*
« Отговор #87 -: Юли 14, 2008, 23:58:47 pm »
Вили, искам да ти напиша мнго неща.Но не мога слънце.И аз в момента бягам от шибаната прашинка дето ме гони да ме събори.
Просто те прегръщам.Яко.
*
« Отговор #88 -: Юли 15, 2008, 08:15:28 am »
Целувам те и те прегръщам с цялото си сърце.
И аз теб Вескова жено! :wink: :D

:lol:

« Отговор #89 -: Юли 17, 2008, 21:33:03 pm »
Момичета,че и предните месеци ми е странна графиката-спор няма,ама поне става странна от средата на цикъла.А я вижте я сега на 10 ден кви вълни кво чудо съм заформила 8OНякакви идеи?!?!?
« Отговор #90 -: Юли 17, 2008, 21:39:25 pm »
Между другото готови са ми и други едни резултати,да ви ги напиша и тях.

DHEA-S   151.9   реф.ст-ти за жени от 21-30 год.   18-391

Хламидия Trach-IgG /ELISA/  1,0   реф.с-и (<0.9отриц)(0,9-1,1 сива зона)(>1,1полож)

микробиология         -не се изолираха патогенни микроорганизми

« Отговор #91 -: Ноември 05, 2008, 19:34:48 pm »
Доста отдавна съм изоставила тази си тема.Но и графиките ми преди бяха толкова объркани.Нормално при наличието на висок пролактин,заради аденом на хипофизата и уреаплазма.Това открихме междувременно.
Сага нещата са малко под контрол.В смисъл,че уреаплазмата е излекувана, а Бромокриптин трябва да контролира пролактина!
Този месец,на 14 ден беше констатирано от док,че О е минала.Не знам кога точно.

Сага графиката ми изглежда нормално и ще съм ви благодаран,момичета,да я следим заедно.
Предварително ви благодаря!

Някакви коментари?!?
*
« Отговор #92 -: Ноември 05, 2008, 19:49:08 pm »
Виле,на мен графиката ти ми изглежда съвсем нормална,само дето ми е странно това с ранна ову :) (имайки в предвид че моята е на 23/24 ден) Мисля че ов е била на 12/13 ден и скоро може да пуснеш една бомба :) Ще следя по изкъсо следващите температури..
« Отговор #93 -: Декември 02, 2008, 16:31:44 pm »
Денис,момичета,помагайте!!!!
Горе-долу се ориентирам кога е била овулацията,макар аз да я вкарвам в интервал от 3 дни,не знам кой точно.Вие кога мислите,че е била?
И това което ме озадачава повече е този спад преди ден.На какво според вас може да се дължи,ако беше за ден  бих го отдала на инплантация,но за два дни-не знам.А иначе ето днес пак се качи БТ?!?
Кажете ми какво мислите и изобщо има ли някакъв смисъл да се надявам този месец?!?Търся си сламка,за която да се хвана.
Благодаря ви предварително.

П.П.Само да кажа,че по принцип цикълът ми е дълъг 26 дни и на 6-ти трябва да (НЕ )ми дойде.
« Отговор #94 -: Декември 02, 2008, 16:37:44 pm »
 БТ си е съвсем нормална във втората фаза.Този спад не трябва да те притеснява.Знаеш ли , може пък да е имплантационен...
Пожелавам ти го от сърце!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #95 -: Декември 03, 2008, 08:13:08 am »
Според мен О. е била на 12/13 ден от МЦ.
Графиката ти е добре до тук. Провери си за всеки случай терм-ра. Ако е дигитален и ако батериите се изтощават може да се получи нещо такова.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #96 -: Декември 05, 2008, 07:23:49 am »
Денис,
вече меря паралелно с 2 термометъра и двата се припокриват напълно.На какво може да се е дължал този спад преди дни,според теб?
А иначе днес ми спадна БТ и май е време да се откажа от надеждата?!? :(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #97 -: Декември 05, 2008, 08:06:47 am »
Ако О. е била на 13 ден от МЦ - днес ти е 13 ден след О.
БТ все още не е паднала достатъчно, че да се отчайваш , защото докато няма М. надежда има.
Тези спадове и покачвания, може да се дължат на повече от 1 фоликули. Но това не означава че не може да е имало О. Просто в такива случаи Графиката на БТ не е редно да се приема за достоверна.
Аз мисля че е имало О., въпреки тези спадове.
Ако пак се получи и следващия МЦ - добре е да отидеш на лекар и заедно да проследите МЦ за да е сигурно дали Овулираш, защото ако грешим, че има О., а всъщност да няма - това си е загуба на време.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #98 -: Декември 05, 2008, 14:24:17 pm »
Вили :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #99 -: Декември 05, 2008, 14:50:02 pm »
Вили, с теб сме  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :D