0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Re: Графиката на ВиЛиЛи
« Отговор #40 -: Юни 22, 2008, 23:29:03 pm »
ВиЛиЛи, щом имаш записан час отивай при доки, той ще прецени какво да се прави.
Дотогава гледай да си по-спокойна (знам ще е трудно).
Ще стискам палци за вторник.
« Отговор #41 -: Юни 23, 2008, 07:02:55 am »
Пак благодаря момичета.Ето на вчера,като че ли се беше позасилило,а през ноща и сега сутринта няма нищо.А температурата падна пак.Абе ,луда работа.Отивам на доктор,пък ще видим.
*

lawyer

« Отговор #42 -: Юни 23, 2008, 14:03:45 pm »
Айде бягай и се връщай да кажеш какво става, дано всичко е наред да е хубава новината.
« Отговор #43 -: Юни 23, 2008, 20:51:15 pm »
Утре следобед съм на лекар,но просто ми мирише на проблеми! :?
*
« Отговор #44 -: Юни 23, 2008, 20:53:39 pm »
Утре следобед съм на лекар,но просто ми мирише на проблеми! :?
Дано да няма такъв! :bighug:
« Отговор #45 -: Юни 24, 2008, 09:46:56 am »
Момичета, :oops:срам ме е от себе си ,но трябва да си призная една грешка.
Навсякъде чета аз,че термометъра трябва да се държи и след сигнала,ама инжинера в мен твърди на ум :wink:,че няма логика.Мисля си,че сигнала отчита край на измерването и няма логика да продължи да отчита след това.И така месеци наред си го вадя аз веднага след като изпищи.
Е да ама днес реших да експериментирам и да проверя,аджеба какво ще стане.
И така,резултати от експеримента-След сигнала веднага температурата е 36,5 ;след продължилото задържане температурата е 36,9
И така инжинера в мен е натирен в 9та глуха. :lol:
Излича,че температурата ми до сега не е много вярна май :oops:,нали.
Но поне съм доволна ,че открих топлата вода,а и че днешната е каквато ми се иска!!!!! :oops:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #46 -: Юни 24, 2008, 10:47:58 am »
Аз също задържам термометъра 4 мин.след сигнала и при мен също има разлика в измерването а аз знам че трябва да се гледа по-високо измерената Т., така че мила ВиЛиЛи-многоооооооооооооо късмет и стиснати палчета имаш от мен и дано днещната БТ хич да не пада а на да върви нагоре заедно с едно следко мъниче :wink:
« Отговор #47 -: Юни 24, 2008, 18:35:06 pm »
Такаааааааа,прегледа мина.
Добри новини-0
Лоши новини-колкото си искате :(

Денис,шапка ти свалям!!!!!!!!!!!!!!!!!Надуши проблема много,МНОГО добре!!!!!!

Значи имам си чисто нов ЛУФ синдром,момичета.И овулация този месец не е имало,въпреки тестове и тем подобни!И.... 8O3 фуликулаСамо не запомних 2 в десния и 1 в левия или обратно,не че е от значение.И то без да съм пила никакво хапче за стимулация този месец!Единия е 36,4 мм , а двата са по 26,6 и 20,3мм.Не са се спукали гигантите им недни и така.Сега ще пия Оргометрил и като ми дойде почваме с изследванията.
Този път доктора ми видя и ЦС,която правих в София , и според която за двама доктори плюс рентгеноложката ,тръбите ми са проходими,обаче според него едната не е. :(А на самата снимка пише друго.Че контрастното в-во е навлезло свободно и е запълнило малкия таз и т.н и т.н.
И ми ги наговори едни за ендометриози,възпаления и лапароскопии.Ноправо ми взе акъла.Всички те са хипитетични и зависи от резултатите от изследванията,но....
Та така при мен,сега в главата ми е пълна каша.
*
« Отговор #48 -: Юни 24, 2008, 18:41:23 pm »
Миличка  :bighug:
Не се отчайвай!Има и добра страна-сега когато проблема е установен ще започнете адекватно лечение и ще видиш,че всичко ще е наред.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #49 -: Юни 24, 2008, 19:45:20 pm »
вили,дано си попаднала на подходящия лекар,защото е много важно.Всичко ще се оправи- не се отчайвай.
07.10.2009
« Отговор #50 -: Юни 24, 2008, 19:55:18 pm »
Вили,сега е важно ,че проблема е открит и ще работите по отстраняването му.Всичко ще е наред .Успех миличка :bighug:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #51 -: Юни 24, 2008, 22:16:25 pm »
Вили, съжалявам за лошите новини.
Дано  да се намери правилното и най-вече бързо разрешаване.
 :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #52 -: Юни 25, 2008, 06:35:41 am »
Не се ядосвай не е толкова страшно. Потърси добър лекар гинеколог - ендокринолог.
Важното е, че се разбра какъв е проблема.
Всичко ще е наред, успех миличка
Ще видиш, че много скоро ще се похвалиш с добра новина. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #53 -: Юни 25, 2008, 10:02:02 am »
Вили съжалявам за лошата новина. Важното е че проблема е намерен и сега ще започнеш адекватно лечение. Дано си попаднала на кадърен лекар, че и това е много важно. Успех, дано по-бързо да свърши всичко и да започвате опитите за бебче.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #54 -: Юни 25, 2008, 12:48:00 pm »
Виленце,миличка,ще видиш че сега ти е пълна каша,но всичко ще се оправи.Важното е че двете тръби са проходими/ето ти 1 добра новина/ :),а със всичко останало ще се пребориш-ЗНАМ ГО.

*
« Отговор #55 -: Юни 25, 2008, 14:16:15 pm »
Парси е права,щом има тръби и са проходими,всичко друго е поправимо..
« Отговор #56 -: Юни 25, 2008, 20:08:50 pm »
Ми да ,ама ето ви нов парадокс.Лекаря ,който ми прави ЦС заедно с рентгеноложката казаха,че виждат идеално проходими тръби.Д-р Даскалов също като видя снимката каза ,че тръбите са ОК,а този доктор дето бях вчера,каза че според него ,според тази снимка едната тръба не била проходима.Ама си спомням и му го казах,че като правиха снимката мацката на рентгена каза,че е натиснала копчето малко по-рано ли по-късно ли та снимката леко се разминава,но те на монитора ясно виждат и двете ми тръбичка.
Какво ще кажете на това? :?
*
« Отговор #57 -: Юни 25, 2008, 21:08:36 pm »
Ще ти кажа,да се посъветваш с още един лекар..
*

lawyer

« Отговор #58 -: Юни 27, 2008, 10:30:24 am »
Аз пък мисля, че мнението на болшинството е по-вяно - в случая 2:1 в полза на проходимостта!  :wink:
Какво лечение ти предписаха в твоя случай?
« Отговор #59 -: Юни 27, 2008, 20:47:15 pm »
Лауер,за 10 дни 2*1 Оргаметрил.Това е и като дойде цикъла хормони и фоликулометрия,и тогава ще видим кво става и какво ще правим по-нататък.

А да ви питам,момичета,имате ли някаква идея,след като не съм стимулирана с нищо,от къде са се взели тези 3 големи фуликула? 8O