0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на ВиЛиЛи
« Отговор #120 -: Декември 31, 2008, 12:35:15 pm »
 :goodluck: Струва ми се , че ще си най - щастливата на Нова година! :lol:
*
« Отговор #121 -: Декември 31, 2008, 13:34:27 pm »
Хайде Вили - твой ред е миличка . Ще стискаме палците. :) :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :stroller:
« Отговор #122 -: Януари 01, 2009, 17:17:35 pm »
Момичета,
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!Благодаря ви за отделеното внимание и стиснатите палци!Много ми помагате.
Сега отчета-днес БТ падна малко ,но знам че не е фатален този спад,а и снощи легнахме късно,пийнах мъничко и спах мнооого неспокойно като цяло.
Много ми е странно на стомаха,изпитвам глад,а като хапна ми става едно как да го оппределя-натъртено и ми се догадва.Аз пуша :oops:,но сега ми е трудно да изпуша цяла цигара,отвратителна ми става.Абе има и други работи,но като цяло все още не съм сигурна дали не си въобразявам.
В зависимост от БТ може утре или най-късно в други ден да направя едно тестче,ако не ми е дошло разбира се.
Това е за сега от мен.
А,и за статистиката днес ми е първи ден закъснение. :D
*
« Отговор #123 -: Януари 01, 2009, 17:24:48 pm »
Стискаме палци! Дано, дано, дано!!!
Дано не си въобразяваш, че ти се гади.........
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #124 -: Януари 01, 2009, 19:46:47 pm »
Вили :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #125 -: Януари 01, 2009, 19:59:49 pm »
Виленце ха дано това да е началото на едно дъъълго 9-месечно закъснение :).

« Отговор #126 -: Януари 02, 2009, 08:08:53 am »
ВиЛиЛи  :babyflips: :babyflips: :babyflips: :hug2:, стискам здраво палците :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #127 -: Януари 02, 2009, 08:21:08 am »
Момичета,
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!Благодаря ви за отделеното внимание и стиснатите палци!Много ми помагате.
Сега отчета-днес БТ падна малко ,но знам че не е фатален този спад,а и снощи легнахме късно,пийнах мъничко и спах мнооого неспокойно като цяло.
Много ми е странно на стомаха,изпитвам глад,а като хапна ми става едно как да го оппределя-натъртено и ми се догадва.Аз пуша :oops:,но сега ми е трудно да изпуша цяла цигара,отвратителна ми става.Абе има и други работи,но като цяло все още не съм сигурна дали не си въобразявам.
В зависимост от БТ може утре или най-късно в други ден да направя едно тестче,ако не ми е дошло разбира се.
Това е за сега от мен.
А,и за статистиката днес ми е първи ден закъснение. :D
Сетих се за една приятелка , която беше ми споделила че тя като теб е пушачка и първо по това разбрала че е бременна, след като и се гадило от цигари!
Дано тестечето покаже така мечтаните 2 чертички и бъдеш най щастливата мама  :D
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #128 -: Януари 02, 2009, 09:25:58 am »
ВиЛиЛи успех мила и аз нечаках за 01.01.2009 и още я няма лелката дано имаме късмет и ние и всички момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #129 -: Януари 02, 2009, 10:48:15 am »
хайде ВиЛиЛи какво става. хайде на отчет. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
това за цигарите си е вярно. аз съм пушачка и с първата ми бременност наистина ми се гадеше от тях , а даже и от кафето, което никога не ми се беше случвало
« Отговор #130 -: Януари 02, 2009, 11:39:10 am »
Вили... :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :goodluck: :D :D :D
« Отговор #131 -: Януари 02, 2009, 17:06:20 pm »
Вили и днес да ти пожелая късмет  :crossfingers: yahoo_17.
« Отговор #132 -: Януари 02, 2009, 17:33:08 pm »
Здравейте,момичета!
Пак искам да ви благодаря за стиснатите палци,но уви.Снощи бях нощна смяна и след 12 на пръсти се промъкна лелището гадно,а днес като се наспах се  натресе в цялата си "прелест".Яд ме е на мене си,че толкова се надявах и си повярвах,но толкова симптоми никога не съм имала.Сигурно така ще стане ,че когато чудото се случи няма да има нито един. :lol:
Денис,като гледаш вече приключилия цикъл,всичко наред ли изглежда?
« Отговор #133 -: Януари 02, 2009, 17:46:51 pm »
Вили тайничко се надявах и аз да не ти дойде,но може би ще стани в най неочаквания момент,когато вообще не предполагаш :D :crossfingers:
« Отговор #134 -: Януари 02, 2009, 18:54:57 pm »
......Сигурно така ще стане ,че когато чудото се случи няма да има нито един. :lol:
.....
само да не си кажеш тогава Сега пък какво стана? :lol:
радвам се за твоя оптимизъм , много от момичета , и аз в това число, изпадаме в някаква кратка гадна депресия :bighug: и един ден, а той ще дойде скоро, ще бъдеш най прекрасната и добра майка
« Отговор #135 -: Януари 02, 2009, 19:38:01 pm »
Ех Вили,и аз имах надежда за теб.Но нова година -нов късмет.Важното е ,че вярваш и гледаш оптимистично  :bighug:.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #136 -: Януари 03, 2009, 13:32:20 pm »
..............Денис,като гледаш вече приключилия цикъл,всичко наред ли изглежда?

Според мен е добре.
О мисля е била на 13/14 ден от МЦ. ЛФ е 13 дни.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #137 -: Януари 03, 2009, 15:49:39 pm »
Ех ВиЛиЛи толкова хубава ти беше графиката....така се надявах, прегръщам те :bighug:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #138 -: Януари 18, 2009, 07:10:43 am »
И така,момичета,и този месец мина творческата част :lol: :lol: :lol:,и сега остава чакането.
Мисля,че овулацията ми е била на 11-12 ден.Правилно ли съм се ориентирала според вас?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #139 -: Януари 18, 2009, 08:40:26 am »
Правилно - и според мен О. може да е била на 11/12 ден от МЦ
Дано да стане този път, но дотогава бъди спокойна и не ви внушавай разни неща.
По-добре да стане без симптоми, отколкото всеки МЦ да страдаш - всичко е в главата ти. Гледай да не мислиш за това /поне се постарай/
Успех този МЦ мила  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум