0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
запушени маточни тръби
« -: Май 05, 2008, 16:25:23 pm »
знам че има много такива теми почти всички изчетох ,но едно не разбрах може ли тази траба да се отпуши само с лекарства без лапароскопия(сами разбирате защо ви питам страха е голямо нещо)? защото доколкото разбрах явно запушването не е голямо ,та ще сам благодарна ако ми дадете разяснение по вапроса благодаря преджарително! :wink:
*
Re: запушени маточни тръби
« Отговор #1 -: Май 05, 2008, 16:52:56 pm »
Най - сигурно е с лапароскопия.
За лекарства не съм чувала.
Аз лично съм преживяла оперативна лапароскопия и съм доволна, не е страшно, а и най - вече дава резултат  :wink:
*
« Отговор #2 -: Май 05, 2008, 17:19:10 pm »
Има някакви си единични случаи при които от контрасното вещество при цветна снимка, малките сраствания се премахват.Но щом при тебе ЦС е показала че е запушена тръбата, значи контраста не е  свършил тази работа. Лапароскопията е най-сигурния начин, както е казала и Лале. Няма лекарства за това.
*
« Отговор #3 -: Май 05, 2008, 17:58:05 pm »
НЕ съм чувала за лекарства. Аз  скоро отпушшвах тръба с Лапоро не е страшно минава бързо

*
« Отговор #4 -: Май 06, 2008, 11:39:54 am »
благодаря момичета ще я видим тази работа с лекарствата още други ден като отида на гинеколог ще си поговорим с него 8O
*
« Отговор #5 -: Май 06, 2008, 11:41:33 am »
а да ми препорачте някои добър лекар ж софия за лапарото...? :ask:
*
« Отговор #6 -: Май 06, 2008, 11:43:34 am »
забравих да кажа цветна снимка не сам правила какво представлява, все пак да отида да си направя да видим точно за какво става вапрос
*
« Отговор #7 -: Май 06, 2008, 12:21:31 pm »
mammi, след като не си правила цветна снимка, как разбра, че имаш запушени тръби?
*
« Отговор #8 -: Май 06, 2008, 15:09:45 pm »
а да ми препорачте някои добър лекар ж софия за лапарото...? :ask:
Д-р Попов в Шейново
« Отговор #9 -: Май 06, 2008, 17:36:34 pm »
знам че има много такива теми почти всички изчетох ,но едно не разбрах може ли тази траба да се отпуши само с лекарства без лапароскопия(сами разбирате защо ви питам страха е голямо нещо)? защото доколкото разбрах явно запушването не е голямо ,та ще сам благодарна ако ми дадете разяснение по вапроса благодаря преджарително! :wink:
Mammi, няма как да стане отпушване с лекарства.
Как разбра, че запушването не е голямо, и че
въобще го има, след като не си правила цветна снимка?
Само с преглед ли ?!?!?
*
« Отговор #10 -: Май 06, 2008, 18:17:42 pm »
така ми обясни гинеколога но сега говорих с приятелки и ще потарся още едно мнение защото и те казаха 1е това не е вазможно
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #11 -: Май 06, 2008, 18:26:11 pm »
Мами, я иди да ти направят една цветна снимка или хидротубация и на всяка цена си смени гинеколога 8O

« Отговор #12 -: Май 06, 2008, 19:17:04 pm »
Смени си гинеколога.
*
« Отговор #13 -: Май 06, 2008, 21:31:58 pm »
Мами, я иди да ти направят една цветна снимка или хидротубация и на всяка цена си смени гинеколога 8O
И аз те съветвама същото!
*
« Отговор #14 -: Май 06, 2008, 22:48:42 pm »
Все ми се иска да направим тук във форума един списък черен на такива лекари, ама няма как щото после ще създават проблем на създателите му. Но наистина това е възмутително и лошото е че всички сме възпитани да вярваме на лекарите.Кой би си помислил ,че има такива жалки издънки между тях? :?
*
« Отговор #15 -: Май 06, 2008, 23:15:40 pm »
Оооо, има и още как! На мен също случайни лекари са ми казвали такива неща, че даже и по-страшни, но се правя на глуха и сляпа и гледам да се отърва от присъствието им.
*
« Отговор #16 -: Май 07, 2008, 13:31:34 pm »
сигупно сте пражи но така се наплаших говореше за вс страшни болести един вид че ги имам а от тези болести посмартно не можеш да забременееш , а пак аз много искам дете и ще ви послушам днес си записах час при друг лекар,който сащо така се занимава и с ин витро и приятелките ми са доволни от него ще пиша за резултатите
*
« Отговор #17 -: Май 07, 2008, 13:33:38 pm »
а пък ако имате някакви предложения пишете защотот тепарва започвам да се сбласквам с тези проблеми и приятелски савети са ми много нужни :wink:
*
« Отговор #18 -: Май 07, 2008, 13:48:07 pm »
Пиши сега при кой лекар ще си, та да не стане от тррънка на глог.повечето момичета тука знаят кои са добрите специалисти и ще ти дадат съвети.
*
« Отговор #19 -: Май 07, 2008, 13:56:21 pm »
моичета казваите още сега кои са добрите та да не се лутам на тръни съм отсякаде много ми е гадно ама ще държа фронта дипоследно реила съм че ще се излекувам и бебче ще имаме с мъжа ми!!!! :bfp: :cheerleader: