0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: запушени маточни тръби
« Отговор #20 -: Май 07, 2008, 14:01:47 pm »
казва се д-р Лазаров кабинета му е в младост не сам го чувала пак ще видим
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #21 -: Май 07, 2008, 14:08:01 pm »
като за начало погледни тук: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52
Това не са всички специалисти в областта, но са поне едни от най-добрите.

*
« Отговор #22 -: Май 08, 2008, 13:38:39 pm »
Здравей Мами, този лекар не съм го чувала. Аз лично ти препоръчвам да започнеш с преглед и изследвания в клиника по репродуктивна медицина. За да си наясно, че това което ти говорят не са празни приказки и загуба на пари и време. Успех!
*
« Отговор #23 -: Май 09, 2008, 09:53:50 am »
:wink:Здравейте ,момичета...
Изклучителна тема на която се радвам че попаднах,защото имам нужда от съвет...Надявам се че вие ще ми помогнете с такъв...Казвам се Мими и съм от Гр.Ямбол.Мъча се да забременея вече около 4 години,но нищо... :(Не съм ходила на никакви спецялни прегледи и затова искам да ви попитам от къде да започна...Просто незнам...Дали от въпросната ЦС,за която вие говорите или и аз незнам много съм объркана...Като в пустиня съм,объркана и изплашена...На всичкото отгоре преди 10 дена ми откриха 5 см. киста в левият яйчник и съвсем се шашнах...Вчера една гинеколожка ми каза,че мога да опитам да я оправя с противозачатъчни,а тази ,която ми я откри каза че била за операция.Направо кошмар.Някоя от вас ако се е сблъсквала с такъв проблем и го е разрешила,ще бъда изключително благодарна ако ми даде някакъв съвет и затова...Момичета пожелавам на всички ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ...И благодаря предварително...Поздрави- :wink:Мими
*
« Отговор #24 -: Май 09, 2008, 09:59:15 am »
 Здравей, Мария! Добре дошла! Започнете със спермограма в клиника по стерилитет. В сайта има координати.
*
« Отговор #25 -: Май 09, 2008, 10:03:04 am »
Добре дошла Мими!
Най-добре е да се консултираш с гинеколог , които се занимава с проблемно забременяване-той ще ти каже от къде и с какво да започнете.
И аз съм имала киста 5см. на яйчника, подготвяха ме за операция,изчаках да ми дойде менструацията и кистата  я нямаше.
Успех!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #26 -: Май 09, 2008, 11:34:33 am »
Мими, кистата ти не е чак толкова голяма, че да я оперираш. Наистина се консултирай с още един специалист и то по възможност, занимаващ се с проблемно забременяване. Иначе стандартното нещо, с което се почва в такива случаи е именно спермограма, но задължително в клиника по стерилитет, а не в лаборатория успех :D

*
« Отговор #27 -: Май 09, 2008, 12:39:19 pm »
 :blowingdust: :DЗдравейте отново момичета...
Благодаря ви за бързите отговори и най-вече за това че за минути вие успяхте да ме успокоите...Особенно за тази киста която таками се стовари на главата...Лекарката която ме прегледа вчера ми каза да започвам лечение с Диане 35,от 5-ти ден на менструацията ми и сега и след вашите съвети се чувствам по спокойна и по уверена че ще се отърва от нея...Ще започна и със спермограмата и ще се моля всичко там да е наред,ще потърся добри специалисти където да я направим,но ми се струва,че в Ямбол няма да намеря такива,може би трябва да се орентирам около Ямбол...Пловдив,Стара Загора или Бургас...А можете ли да ми кажете някакви цени,за това изследване,горе долу...Нямям никаква представа и от тях...Целувки и пак ви благодаря,страхотни сте... newsm06 newsm05 yahoo_17 :pacifier: :balk_64: :balk_64: :balk_64:
*
« Отговор #28 -: Май 09, 2008, 12:42:01 pm »
Спермограма е най-добре да направите при Д-р Даскалова в Пловдив.
Когато ние я правихме струваше 65лв-разширена.
*
« Отговор #29 -: Май 09, 2008, 13:08:07 pm »
mpia здравей а някакви координати,телефон-мобилен за да се свържа с нея можеш ли да ми дадеш...
*
« Отговор #30 -: Май 09, 2008, 13:10:00 pm »
Д-р Даскалова е Мели от форума -пиши и на лични.
*
« Отговор #31 -: Май 09, 2008, 13:40:53 pm »
Добре дошла Мими!
Аз имах подобен случай преди години, киста на левия яйчник. Ходих при обикновен гинеколог и се опитвахме да я махнем с противозачатъчни. Пих 3 месеца Диане, но без резултат. След това се обърнах кум д-р. Владимиров от репродуктивна клиника. Той ме насочи веднага за лапароскопия. Махнаха я оперативно, оказа се ендометриозна киста. Лекувах ендометриоза и след проведения курс на лечение забременях.
Разгледай в нашия сайт центровете по репродуктивна медицина и се ориентирай към някой, който ще ти е удобен за посещение. А при нас във форума можеш да видиш мнения и впечатления за конкретните лекари.
От сърце ти желая успех.  :)
*
« Отговор #32 -: Май 10, 2008, 09:13:02 am »
 :D Здравей lale благодаря ти за съвета...
*
« Отговор #33 -: Май 10, 2008, 09:37:07 am »
mpia намерих Д-р Даскалова и сега очаквам някакъв отговор от нея,ще видим какво ще стане...Стискайте палци и дано всичко е наред... :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #34 -: Май 10, 2008, 18:45:50 pm »
Късмет, Мария. С подходящите специалисти ще успеете.  :crossfingers:

*
« Отговор #35 -: Май 11, 2008, 22:24:05 pm »
:DБлагодаря Zlatulka... :) :) :)
*

SISITU

• *
  • 16
  • ЧАКАМЕ ТЕ БЕБЧО!!!
« Отговор #36 -: Май 14, 2008, 10:15:57 am »
Здравейте момичета.Тази тема със запушените тръби е безкрайна.Аз съм тук по същата причина.Мили момичета,искам да споделя с вас най-голямата ми болка.Аз съм само на 22год.Преди две години ми премахнаха единия яйчник,понеже пораженията от една киста бяха големи,от там получих възпаление на тръбите,правиха ми снимка и ме насочиха за лапароскопия.За голямо съжаление-не ми помогна.Вече пет месеца се боря с мисълта,че тръгвам по пътя на голямото семейство от invitro центровете.Болката е голяма когато разбереш за стерилитета си.Сега с моя съпруг започваме процедурите за invitro бебенце.При "Д-р Щерев сме"-Д-р Юнакова ни помага.За сега сме доволни.Пожелавам на всички тук в този сайт много радост и много бебета,защото макар и да ни е приятно тук,да не забравяме,че повода не е хубав.
*
« Отговор #37 -: Май 15, 2008, 12:06:59 pm »
Здравей,мила SISITU...
Пожелавам ти процедурата,която споменаваш да мине успешно,а последствията от нея да са най-малко близнаци....а може би и повече... :D Стискам ти палци всичо да бъде наред...Поздрави-Мими
*
« Отговор #38 -: Май 19, 2008, 16:14:35 pm »
не се притесняваите момичета аз лично не се предавам и ще се боря до последно тай че горе главата и успех! :D