0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #460 -: Май 10, 2008, 16:25:17 pm »
Надявам се да не ми се убидите, но ще кажа какво мисля.
Гледам профилите на повечето от вас и установих, че аз съм една от наи малките тук, а вече се опитвам да си имам второ детенце, толкова се замислих, че чак ме хвана срам от себеси. Не че да имаш дете е срамно напротив невероятно е, но много хора ме питат защо толкова бързах да се омъжа, да родя , а сега дори не смея да кажа на някоя приятелка на моята възраст, че правим с мъжа ми отново опити за бебе, ще ме помислят за луда.Та въпроса ми е малко като анкета но, според ваз каква е най подходящата възраст за да родеш стига да нямаш някакви проблеми и усложнения?

Миличка, радвай се на рожбичката и на годинките си, това никой неможе да ти го вземе, и никак не е срамно. За дете години няма, но ако питаш свои приятелки всички казват различни години, до 25 г били най-здравите деца, моята кума роди на 37 години, второ си, пък хлапето си е здраво. Каго си решила - действай здраво и не го мисли. :bighug: :grouphug2:

« Отговор #461 -: Май 10, 2008, 16:39:59 pm »
ОООООООО моя док беше много пестелив в думите си,та нищо конкретно не ми е казвал за клостила ,даже и относно това ,че преди приема му трябва да си направя ЦС (аз и затова го смених), но за алкохола ми каза,както същото ми каза и личният ми лекар и сегашната ми гинеколожка и за дуфастона и за утрогестана.Но виждам ,че някои от вас са се пошашкали от това мое изказване и затова бързам да ви успокоя-алкохола ограничава действието на лекарствата, а на някои дори до толкова,че по-добре да сме ги пили.Не дейте да се отказвате веднага от този месец,от тази процедура или още там някакви дето сте ги изписали,че никога не се знае от какво ще стане чудото :wink:
Не е нещо чак фатално! :hug2:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #462 -: Май 10, 2008, 16:57:52 pm »
 :balk_146: :balk_146: :balk_146: Да ви се оплача сутринта си правих тест и е.....отрицателен... :balk_146: :balk_146: :balk_146: Не бързах да го правя имах търпение да поизчакам днес ми е 4-ти ден закъснение но...........отрицателен....Знам че това не края на света и.....докато не дойде лелката още има надежда,но... :balk_146: :balk_146: Започвам да се тревожа ако не съм бременна защо лелката не идва?

Ама така хубаво се наревах днес.. :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146: Добре че мъжлето ми беше наблизо да ме успокоява! :cuddle: :cuddle: :cuddle: :love:

Надявам се да не ми се убидите, но ще кажа какво мисля.
Гледам профилите на повечето от вас и установих, че аз съм една от наи малките тук, а вече се опитвам да си имам второ детенце, толкова се замислих, че чак ме хвана срам от себеси. Не че да имаш дете е срамно напротив невероятно е, но много хора ме питат защо толкова бързах да се омъжа, да родя , а сега дори не смея да кажа на някоя приятелка на моята възраст, че правим с мъжа ми отново опити за бебе, ще ме помислят за луда.Та въпроса ми е малко като анкета но, според ваз каква е най подходящата възраст за да родеш стига да нямаш някакви проблеми и усложнения?
Ми мила аз съм почти на 24 и не мисля че ми е рано....мисля даже,че вече закъснявам и....съм се разбързала...много сис си добре даже,пък дай боже скоро да си имаш и второ!
*
« Отговор #463 -: Май 10, 2008, 17:01:42 pm »
Вени, няма подходяща възраст, мила :) като му дойде времето - става и това е. Иначе съм чела, че е препоръчително да се ражда преди 35.
*

siska_rs

• 153
« Отговор #464 -: Май 10, 2008, 17:04:19 pm »
 :balk_102: Забравих нещо много важноооооооооо.............Мила Меги честита годишнина :balk_14: :balk_15: Пожелавам ти.....много скоро да получиш желаното бебче,мила!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #465 -: Май 10, 2008, 17:08:19 pm »
siska_rs, не се разстойвай мила.А малко сълзи, няма лошо, аз също си плача понякога, действат пречистващо  :bighug:.
И все пак нали няма лелка,  :crossfingers:  да не дойде пущината.

*

siska_rs

• 153
« Отговор #466 -: Май 10, 2008, 17:11:26 pm »
Благодаря ти мила....Дано О да е била по-късно и за това теста да не е отчел :) А иначе за сълзите си права....а не бях плакала отдавна...направо ми олекна...
*
« Отговор #467 -: Май 10, 2008, 17:23:20 pm »
Да знаете, че "бременните" симптоми са много заразни, май се прихващат и по виртуален път  :)
От няколко дни чета, чета и взе да ме придърпва и мен коремчето  :balk_159:
Ако внушението помага...
« Отговор #468 -: Май 10, 2008, 17:26:39 pm »
Здравейте и от мен,мили момичета!!!
Меги,честит двоен празник !!!Да ви се сбъдне всичко,за което мечтаете!!!И всяка следваща година съвместен живот,да е много по-щастлива от предишната!!!От все сърце ти го желая!!!
Новилка,щъ смачкам ей!!!Честно аз направо вече почвах да мисля какво да ти пиша,та да те успокоявам,а тя каква била работата!Ама поне се посмяхме де!
Сиска,недей така!!!Пък и не всичко е ясно.Но определено като си поплачеш ти олеква.Аз ония дни като ми беше много натупорчено,се напплаках едно хубаво и сега ми е шес!!! :D
Е,почти де,защото днес ми дойде.Мамка му!!!!!!!Не знам защо,но напоследък се чуввствам странно.В смисъл,че аз твърдо вярвам,че ние детенце ще си имаме,но някакси съм спряла да се надявам така неистово всеки месец.Де да знам,какво ми става.Сигурно просто психиката ми се е изтощила от чакане.Ама да ви кажа така ми е някак по-леко да понасям всеки цикъл.Охххххххх..............Както и да е....Ако може само някой да ме махне от очакващите,защото аз обичам да се слагам в списъци ,но не и да се махам. :(
Вени,съжалявам скъпа,но ние точно не сме подходящи да ти дадем съвет,кога е подходящо да имаш дете,защото ние от къде да знаем,като си нямаме още.Просто нямаме база за сравнение,ама всеки си знае за него си.
Айде за сега толкова,да ви видя по-назад какво сте изписали.Иначе за сега съм на линия.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #469 -: Май 10, 2008, 17:40:57 pm »
до 25 г били най-здравите деца, моята кума роди на 37 години, второ си, пък хлапето си е здраво.

Няма никаква гаранция, че ако родиш на 20-25г. детето ще е здраво. Не опира само до годините, а и до физическото състояние на ДВОЙКАТА-мъжът и жената. Вярно,че младостта е предимство, но не винаги тя е определящата.

Гледам профилите на повечето от вас и установих, че аз съм една от наи малките тук, а вече се опитвам да си имам второ детенце, толкова се замислих, че чак ме хвана срам от себеси.

Разбира се,че да се бориш за дете не е срамно, както не е срамно и да питаш. НО!
Като си разгледала профилите ни и си разбрала възрастта ни, не обърна ли внимание,че болшинството от нас си нямат все още дори и едно? Въпроса ти е малко несъобразителен. Дано не съм те оскърбила, но в този сайт е добре да се съобразяваш с чувствата на хората. С най-искрени чувства ти пожелавам да си имаш и второто детенце. Щом го искаш, значи го заслужаваш.

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #470 -: Май 10, 2008, 18:00:40 pm »
до 25 г били най-здравите деца, моята кума роди на 37 години, второ си, пък хлапето си е здраво.

Няма никаква гаранция, че ако родиш на 20-25г. детето ще е здраво. Не опира само до годините, а и до физическото състояние на ДВОЙКАТА-мъжът и жената. Вярно,че младостта е предимство, но не винаги тя е определящата.

Гледам профилите на повечето от вас и установих, че аз съм една от наи малките тук, а вече се опитвам да си имам второ детенце, толкова се замислих, че чак ме хвана срам от себеси.

Разбира се,че да се бориш за дете не е срамно, както не е срамно и да питаш. НО!
Като си разгледала профилите ни и си разбрала възрастта ни, не обърна ли внимание,че болшинството от нас си нямат все още дори и едно? Въпроса ти е малко несъобразителен. Дано не съм те оскърбила, но в този сайт е добре да се съобразяваш с чувствата на хората. С най-искрени чувства ти пожелавам да си имаш и второто детенце. Щом го искаш, значи го заслужаваш.

:balk_47: :balk_81: Подкрепям те напълно,
 това с 25 или 37 няма значение - от бабите,но пък които иска дете няма значение на колко си, важното е да го искаш.

« Отговор #471 -: Май 10, 2008, 18:12:30 pm »

На мен зацапването ми беше така да се каже еднократно, но аз реших, че ми идва и даже пих един Аналгин.Иначе корема ме боли цяла седмица, малко съм нервна и от домашни проблеми и дори ме изби на разстройство преди два дни(аз имам по-запечен стомах).
Сега дори се сещам, че преди години,когато сестра ми беше бременна с второто си дете и още не знаеше имаше големи проблеми със стомаха.Един лекар и каза гастрит, а друг колит.Накрая се оказа бебе.Сега колита е на 5г. и половина и на Великден ми наднича в деколтето.Опасна терца е :D

.

Скъпа,някъде в Първи симптоми на бременност,съм сигурна, че четох няколко бременни да казват,че в началото са имали разстройство.Сигурна съм в това,но ти порови и ще видиш сама какво пише.А дано и твойто разстройство скоро да има пулс де!!! :DКакво по-хубаво от това!!!
Дани,подготвяш ли се за другата седмична темичка.Не знам,но толкова високо си вдигна летвата,че мисли му с какво ще ни зарадваш този път. :D :wink:То така малко на готово,но май ти ни научи така :wink:Пък и нали знаеш,че не е виновен тоя дето яде баницата,а тоя дето му я дава!!! :D
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #472 -: Май 10, 2008, 18:19:14 pm »
болшинството от нас си нямат все още дори и едно? Въпроса ти е малко несъобразителен. Дано не съм те оскърбила, но в този сайт е добре да се съобразяваш с чувствата на хората.

Изкренно се надявам да не съм убидила някого с моя въпрос, който наистина баше несъобразителен за което се извинявам. :balk_144: :balk_132:

*

siska_rs

• 153
« Отговор #473 -: Май 10, 2008, 19:03:25 pm »
болшинството от нас си нямат все още дори и едно? Въпроса ти е малко несъобразителен. Дано не съм те оскърбила, но в този сайт е добре да се съобразяваш с чувствата на хората.

Изкренно се надявам да не съм убидила някого с моя въпрос, който наистина баше несъобразителен за което се извинявам. :balk_144: :balk_132:
Според мен не би следвало да има обидени :wink: Ти не казваш аз мисля,че сега ми е времето ВИЕ как може толкова време да сте отлагали или  нещо такова....Просто си констатирала че си една от най-малките и.....просто питаш според всички коя е най-подходящата възраст!А и си уточнила,че не се отнася за жени,които имат проблеми,които естествено не са по тяхна вина,а питаш за мнение по принцип!Не мисля,че си отправила упрек към някого,че да се чувства обиден!Все едно да си обсъждаме на коя колко и е дълъг МЦ и аз да се почуствам обидена,че моя е по-дълъг,а тези с по-къс по-често имат ову....Съжалявам,но така мисля!Това са си индивидуални неща зависещи или не от нас,но не мисля че би следвало някой да е обиден!Не се чуствай виновна за това че си станала майка много по-рано от повечето момичета във форума!Радвай се на детето си и дано скоро щъркела му донесе братче или сестричка :wink:
« Последна редакция: Май 10, 2008, 19:05:58 pm от siska_rs »
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #474 -: Май 10, 2008, 19:13:40 pm »
Благодаря за позитивното ти мнение, радвам се че ме подкрепяш права си аз се бях уточнила прдварително, но въпреки това малко се бях разтроила защото все пак тези жени чакат с нетърпение да станат майки а аз задавам тъпи въпроси които може да бъдат убидни за някои от тях.
Пожелавам ти и ти да видиш скоро :bfp: и бъдеш най щастливата майка на света.
 :blowingdust2:                                   :blowingdust:

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #475 -: Май 10, 2008, 19:13:57 pm »
ОЧАКВАЩИ   :bfp:         

anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
Olimpia           9-10.05
veni_I_koci       11-12.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
tani77            13-14.05
nomine            15.05
NOWILKA           16.05
Dgina             17-18.05
biserche          18.05
Vickson           20.05.08
luba_boiko        21-22.05
hrisibg           22-24.05

Ловуващи    :00001754:

ivaqna
nezisgbg
Simoni   
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks
rossy*
Dragica

ВиЛиЛи, махнах те от списъка.Събирай сили за следващия лов.

Дано не съм изпуснала някой, това е последния списък, който намерих.

Аз днес цъфнах по всички правила, независимо от всичките си бременни симптоми, но поне ми олекна.Голямо напрежение имах.Цяла седмица ме боля корема ужасно, червата ми къркореха, сега ще си лекувам гъбките и за овуто сигурно ще съм на линия, макар че ни е лоша спермограмата, все пак не пречи да си работим и да се надявам.Има момичета забременели спонтанно.Пък и милото вече месец пие лекарствата.Леле цял месец става утре...

ПП. Някой знае ли прични за толкова удължен цикъл, винаги ми е 27-28 дни.
Сега близо 34, макар че дойде следобед и трябваше да пиша утре за 1 ден.
Ясно че О е било по-късно, но защо?  :ask:

« Последна редакция: Май 10, 2008, 19:16:32 pm от _Elfita_ »
« Отговор #476 -: Май 10, 2008, 19:19:32 pm »
Елфитка,звучи малко наивно,но може да е заради смяната на сезоните.Не е задължително причината винаги да е много научна и сложна :D
И мерси,че ме махна от списъка.
*

siska_rs

• 153
« Отговор #477 -: Май 10, 2008, 19:22:35 pm »

ПП. Някой знае ли прични за толкова удължен цикъл, винаги ми е 27-28 дни.
Сега близо 34, макар че дойде следобед и трябваше да пиша утре за 1 ден.
Ясно че О е било по-късно, но защо?  :ask:[/color]

Мила идея нямам моя пък нормално е 35дни,а днес е вече 39-и и.....нищо само отрицателен тест..........
Вени бях болезнено искрена1Виждам,че очакваш всеки момент резултати от месечната работа!Дано сте успели отново бих се радвала с цялото си сърце,пък дано провлачиш краче и...неуспелите да този месец да успеем другия!
*
« Отговор #478 -: Май 10, 2008, 19:31:06 pm »
Здравейте мили моми4ета!
Меги, 4естит рожден ден на твоето слънце и  4естита годи6нина!Бъдте здрави и ви пожелавам да запълните семейната идилия с две-три сладки де4ица!
Елфита, продължавам да стискам палци, така ми се иска да ни зарадва6!
Новилкааа, как само ни овъртя в некви филми тука... :D Дано бебо се появи и прекрати пътуването на таткото! Пожелавма ти го от сърце!
Power, сигурна съм 4е 6те ти се обадят. Питам се за6то има такива хорица с дребни ду6и4ки, които не помнят какъв път са минали  и от къде тръгват по пътя на славата, но уви..
Аз днес бях на работа и се 4увствам много изморена. Сега хапнахме с милото и познайте..гледаме мааааа4.  :D
Пожелавам ви лека ве4ер мили мои сладки виртуални приятелки!^те намина по-късни4кода ви видя каква я сторвате
« Отговор #479 -: Май 10, 2008, 20:16:45 pm »
Момичета,
само да ви напомня,че утре съм на Троянския манастир.
Знам,че мислено ще сте с мен.
А аз много ще се моля за вас!!!