Здравейте и от мен,мили момичета!!!
Меги,честит двоен празник !!!Да ви се сбъдне всичко,за което мечтаете!!!И всяка следваща година съвместен живот,да е много по-щастлива от предишната!!!От все сърце ти го желая!!!
Новилка,щъ смачкам ей!!!Честно аз направо вече почвах да мисля какво да ти пиша,та да те успокоявам,а тя каква била работата!Ама поне се посмяхме де!
Сиска,недей така!!!Пък и не всичко е ясно.Но определено като си поплачеш ти олеква.Аз ония дни като ми беше много натупорчено,се напплаках едно хубаво и сега ми е шес!!!
Е,почти де,защото днес ми дойде.Мамка му!!!!!!!Не знам защо,но напоследък се чуввствам странно.В смисъл,че аз твърдо вярвам,че ние детенце ще си имаме,но някакси съм спряла да се надявам така неистово всеки месец.Де да знам,какво ми става.Сигурно просто психиката ми се е изтощила от чакане.Ама да ви кажа така ми е някак по-леко да понасям всеки цикъл.Охххххххх..............Както и да е....Ако може само някой да ме махне от очакващите,защото аз обичам да се слагам в списъци ,но не и да се махам.
Вени,съжалявам скъпа,но ние точно не сме подходящи да ти дадем съвет,кога е подходящо да имаш дете,защото ние от къде да знаем,като си нямаме още.Просто нямаме база за сравнение,ама всеки си знае за него си.
Айде за сега толкова,да ви видя по-назад какво сте изписали.Иначе за сега съм на линия.