0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #440 -: Май 10, 2008, 14:20:32 pm »
Мегииииииии  new_birthday на мъжлето ти и честита годишнина!!!!!!!!
Хайде пожелайте си нещо,а аз ви пожелавам то да стане реалност.
Парси няма проблем да пиеш и клостила и Ф.К.,но алкохол изрично забранен с клостила,дуфастона и утрогестана-питала съм док и той каза  :nono:
*
« Отговор #441 -: Май 10, 2008, 14:22:53 pm »
Ами като обичаш някой ще си до него каквото и да предприеме.Вярно че 12 месеца са много време и много ще си липсвате един на друг но понякога обстоятелствата принуждават.Леле,ударих го на философска работа :lol:
Та да си дойдем на думата - за пиенето със свеки ние си го практикуваме доста често защото много се разбираме/даже понякога мислят че сме майка и дъщеря/ :D.Странно но факт :D
А за цигарите неискам да говоря повече че се ядосвам на себе си колко съм проста.

*
« Отговор #442 -: Май 10, 2008, 14:24:29 pm »
Мегииииииии  new_birthday на мъжлето ти и честита годишнина!!!!!!!!
Хайде пожелайте си нещо,а аз ви пожелавам то да стане реалност.
Парси няма проблем да пиеш и клостила и Ф.К.,но алкохол изрично забранен с клостила,дуфастона и утрогестана-питала съм док и той каза  :nono:
А неможе ли да го пия по рано-към 17 часа и към 20 да си пийна или не става :oops:

« Отговор #443 -: Май 10, 2008, 14:26:40 pm »
Нека някой друг да си каже мнението!Това,което аз съм спазвала при прием на клостил е категорично :nono:
*
« Отговор #444 -: Май 10, 2008, 14:28:57 pm »
Нека някой друг да си каже мнението!Това,което аз съм спазвала при прием на клостил е категорично :nono:
Е,пък в крайна сметка няма да пия-нищо няма да ми стане.Одеве прозвучах като някоя алкохоличка :D :D :D

« Отговор #445 -: Май 10, 2008, 14:36:07 pm »
И за дуфастона и утрогестана ли важи това?! 8O
 Всъщност , няма за какво да се учудваме , с повечето лекарства е така - не тр. да се вземат с алкохол.
 А за Клостила какво конкретно ти каза?
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #446 -: Май 10, 2008, 14:38:59 pm »
Ккаква я свръшихме днес - алкохол, цигари, свекърви, и не на последно място хапчета.
Така да можехме и с бебетата ценя нама да имаме, но пък каквото Бог даде.
Гадими се още но ще си лежа и ще мине, защо така  :ask:.
Момичета завиждам на тези които имат хубави отношения с свекитата, аз имам такова с моето маме.
Целувкии и ще ви наблюдавам. :bighug:
Новилка  :crossfingers:
Парси голям сладкиш си. :bighug:

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #447 -: Май 10, 2008, 14:58:22 pm »
здравейте момичета,аз се завърнах от интервюто и според мен не мина много добре.Бяха мъж и жена и жената постоянно се заяждаже няква(ама аз после си спомних,че ми бяха казали,че там има няква такава,която само се заяжда та сигурно е тя).Абе квото стане- другата седмица щели да се обадят.Суга ми е малко кофти,ама ще ми мине  :?
07.10.2009
*
« Отговор #448 -: Май 10, 2008, 15:02:51 pm »
здравейте момичета,аз се завърнах от интервюто и според мен не мина много добре.Бяха мъж и жена и жената постоянно се заяждаже няква(ама аз после си спомних,че ми бяха казали,че там има няква такава,която само се заяжда та сигурно е тя).Абе квото стане- другата седмица щели да се обадят.Суга ми е малко кофти,ама ще ми мине  :?
Ами естествено е да ти е кофти след като тая се е държала така.Това е много тъпо.Аз също съм попадала на такива,но сякаш ме агитират да съм над тяхната простотия.Успех ти желая :)

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #449 -: Май 10, 2008, 15:04:11 pm »

Не им се ядосвай - има по важни неща които ни вълнуват нас, затова сме и тук, но затова няма смисъл, те "шефовете" обичат да се правят "шефове"  :balk_21:
Ще стискаме  :crossfingers:

*
« Отговор #450 -: Май 10, 2008, 15:04:42 pm »
Ккаква я свръшихме днес - алкохол, цигари, свекърви, и не на последно място хапчета.
Така да можехме и с бебетата ценя нама да имаме, но пък каквото Бог даде.
Гадими се още но ще си лежа и ще мине, защо така  :ask:.
Момичета завиждам на тези които имат хубави отношения с свекитата, аз имам такова с моето маме.
Целувкии и ще ви наблюдавам. :bighug:
Новилка  :crossfingers:
Парси голям сладкиш си. :bighug:
:jump12: :bighug:

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #451 -: Май 10, 2008, 15:05:05 pm »
мегиии, чрд на мъжлето ти и на двамата!с пожелания за всичко най-, най- и да си направите едно или няколко бебчета!
07.10.2009
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #452 -: Май 10, 2008, 15:07:05 pm »
NOWILKA, миличка направо ме разсмя, след всичкото напрежение последните дни.Ние тука едни схеми, едни филми, написахме, ха-ха то работата съвсем друга.Аз без мойто мъж няма да мога.Никъде не го пускам, сестра ми така и се разбиха нервите, защото зет ми допреди 1 година рботеше на 3 смени.Вечер сама с децата.Така ,че стискам палци бебчо да е готов и мъжлето ти да размисли.

power, горе главата.Може да те одобрят все пак.Нали знаеш всяко зло за добро.Сама съм се убедила в това.Много мразя такива заяждащи се жени.

А що се отнася до свекървите, моята от 5 години кръгло ще стане утре на 11.05, ми къса нервите.Ама сега след последните изцепки дори синът и няма да и ги прости.Той и каза, че има проблем при него със спермограмата, а тя нито за секунда не се поинтересува.И е една такава лицемерна.Тези дни ще се изнесем и доколкото зависи от мен, не мисля някога да я виждам отново.Даже на снимка.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #453 -: Май 10, 2008, 15:08:22 pm »
момичета ,много ви благодаря за подкрепата,която ми оказвате. МНОГО ВИ ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ!

07.10.2009
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #454 -: Май 10, 2008, 15:19:38 pm »
момичета ,много ви благодаря за подкрепата,която ми оказвате. МНОГО ВИ ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ!

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #455 -: Май 10, 2008, 15:22:23 pm »
Новилка, направо си за бой!  :fighting: Вкара ни в едни схеми и ние се опитваме да те подкрепяме, а то...не била работата толкова сериозна, колкото ние си мислехме! Е, не че раздяла 12 месеца е несериозно нещо, ама ние бяхме забили в съвсеч друга насока  :lol:
power, споко, миличка! Не знаеш какво им е в главите на тези шефове! Може пък тая дама просто да те е провокирала, за да види дали си отворен характер! Дано да те одобрят!
........,но алкохол изрично забранен с клостила,дуфастона и утрогестана-питала съм док и той каза  :nono:
Стига бе! 8O И с дуфастона ли?! 8O А аз по празниците откарах по някоко водки... с милото вечерно време си оправяме и по някоя и друга бира... Ама на мен доки не ми каза такова нещо. Само за хапчетата за гъбите изрично предупреди, че 6 дни изобщо алкохол не трябва да близваме! Е, няма да е и този месец моето с двете чертички! Следващия тогава...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #456 -: Май 10, 2008, 15:38:45 pm »
Аз доколкото знам, комбинацията алкохол-лекарства снижава ефекта на лекарствата.Понякога в листовките пише много други дори излишни неща, може да кихнете, да се почешете и т.н., но с алкохол все едно не си ги пил.
*
« Отговор #457 -: Май 10, 2008, 15:39:38 pm »
Новилка, направо си за бой!  :fighting: Вкара ни в едни схеми и ние се опитваме да те подкрепяме, а то...не била работата толкова сериозна, колкото ние си мислехме! Е, не че раздяла 12 месеца е несериозно нещо, ама ние бяхме забили в съвсеч друга насока  :lol:
power, споко, миличка! Не знаеш какво им е в главите на тези шефове! Може пък тая дама просто да те е провокирала, за да види дали си отворен характер! Дано да те одобрят!
........,но алкохол изрично забранен с клостила,дуфастона и утрогестана-питала съм док и той каза  :nono:
Стига бе! 8O И с дуфастона ли?! 8O А аз по празниците откарах по някоко водки... с милото вечерно време си оправяме и по някоя и друга бира... Ама на мен доки не ми каза такова нещо. Само за хапчетата за гъбите изрично предупреди, че 6 дни изобщо алкохол не трябва да близваме! Е, няма да е и този месец моето с двете чертички! Следващия тогава...
Соф,що бързаш да се отказваш от тоз месец
*
« Отговор #458 -: Май 10, 2008, 15:57:37 pm »
Хайде момичета чао.Аз тръгвам.Утре съм на работа но като се върна първото нещо което ще погледна е форума.Приятен ви ден. :bighug: :bighug: :bighug:

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #459 -: Май 10, 2008, 16:20:17 pm »
Надявам се да не ми се убидите, но ще кажа какво мисля.
Гледам профилите на повечето от вас и установих, че аз съм една от наи малките тук, а вече се опитвам да си имам второ детенце, толкова се замислих, че чак ме хвана срам от себеси. Не че да имаш дете е срамно напротив невероятно е, но много хора ме питат защо толкова бързах да се омъжа, да родя , а сега дори не смея да кажа на някоя приятелка на моята възраст, че правим с мъжа ми отново опити за бебе, ще ме помислят за луда.Та въпроса ми е малко като анкета но, според ваз каква е най подходящата възраст за да родеш стига да нямаш някакви проблеми и усложнения?