0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #420 -: Май 10, 2008, 10:53:09 am »
Красавици здравейте и от мен!  :bighug:
Меги мила честита годишнина и четито на рожденника, много здраве едно хубаво  :babyflips: за големият подарък.
Нивилка, дано всичко да се оправи в най-положителната светлина на нещата, най-важното е да се обичате и да се държите заедно.
Момичета днес от сутринта съм със едно гадене ужасно, чак вече има и пов...., немога да го напиша, а съм на работа, ужасно е. Но нали леката ме навести точно в деня, незнам какво да мисля вече.
Стискам палци на мсички - обичам ви много, май ще трябва да си ходя вече и да лягам. :bighug: :bighug:
Любче честито ОВУ

*
« Отговор #421 -: Май 10, 2008, 11:06:12 am »
Така...аз си изчистих къщата,защото нещо започнаха да ме лазят нервичките :DСега ще изляза на една разходка, давечера ще ходим с хлапето при свеки защото мъжлето ми е командировка.Така хубаво ще си пийнем със свеки и ще си подумаме/много ги обичам тия моменти/ :wink:
Дадох ви пълен отчет за целия ден и ви казвам чао засега.
П.П. Ама никой не ми отговори мога ли да пия фолиева к-на заедно с Клостила-много сте несериозни :D :balk_70:

*
« Отговор #422 -: Май 10, 2008, 11:32:58 am »
Спокойно си пий фолиевата с клостил.
*
« Отговор #423 -: Май 10, 2008, 11:44:04 am »
Спокойно си пий фолиевата с клостил.
Благодаря :bighug:

« Отговор #424 -: Май 10, 2008, 12:26:27 pm »
 Клостила може с фолиевата , но за алкохол - не съм сгурна ! :lol:
*
« Отговор #425 -: Май 10, 2008, 12:33:07 pm »
Ужас-вярно ли? :BangHead: :BangHead: :BangHead:

« Отговор #426 -: Май 10, 2008, 13:09:05 pm »
Ужас-вярно ли? :BangHead: :BangHead: :BangHead:
В упътването пише , че този лекарствен продукт не взаимодейства с други лекарства. За алкохол не се споменава нищо...Но мен ме предупреди една позната за алкохола. Тя също го е пила и док. я бил предупредил нея.Незнам.Аз затова и пиша , че не съм сигурна. Точно заради това пропуснах пиенето на Великден (бяхме на почивка),една сватба ( бяхме кръстници) , един РД и на Гергьовден. Довечера сме на РД отново и аз пак няма да пия( продължавам с Бромокриптина). Не че съм пияница, :lol:ама пийвам , когато има повод и честно много ми тежи това непиене.
 Преди , когато не приемах разни медикаменти , се стараех да не пия след ову , че да не навредя , ако е станал бебчо. :lol:
 Ха , Наздраве! :drunk:
« Отговор #427 -: Май 10, 2008, 13:10:52 pm »
Меги,честита годишнина,да ти е жив и здрав рожденника.Обичайте се все така и много скоро да станете мама и тати.Весел празник!
Брей ,че много хубави симптоми се наблюдават тук,ама дано всички се сбъднат и след няколко дни тук завалят много  :bfp:
*
« Отговор #428 -: Май 10, 2008, 13:31:06 pm »
И аз много обичам да пия със свеки.Много яко.Ама поне не пия лекарства-надявам се да не се и налага.Иначе спрях кафето ама алкохол пия оотвреме на време.Пусти пороци.Че и цигари пуша. :oops:
« Отговор #429 -: Май 10, 2008, 13:42:51 pm »
И аз много обичам да пия със свеки.Много яко.Ама поне не пия лекарства-надявам се да не се и налага.Иначе спрях кафето ама алкохол пия оотвреме на време.Пусти пороци.Че и цигари пуша. :oops:
:lol: :lol: :lol: Да пия със свекърва си. Това не мога да си го представя.Но ето , възможно е , щом вие го правите. Моята говори само за малката си внучка ( на мъжа ми на брат му детето) , което неописуемо ме наранява понякога.Не си спомням откога не сме водили друг разговор , различен от тази тема.
 Кафето съм ограничила , но честно  да си кажа и цигари пуша.
« Отговор #430 -: Май 10, 2008, 13:44:17 pm »
NOWILKA много добре звучи това! може да има  :bfp1: ще стискаме палци да е това!

Трябва да ми дойде на 16,05/ поне миналия месец дойде на 16,04/. Мога ли да направя тест тези дни, защото положението- семейното е адски нестабилно, а ако има бременност това може и да повлияе на решението ми?! Ох милички, помагайте. :x

Миличка и аз съм на мнение , че бебенцето едва ли ще реши проблемите! С тебе сме!

Абе ей. Какви ги приказвате.? ООООООО, че съм проста. Аз не съм писала какъв е проблема. :lol:
Милички, моя мъж заминава за 1 година на мисия, но би си помислил ако е станало бебче. :lol: :P
*
« Отговор #431 -: Май 10, 2008, 13:48:29 pm »
Ох,и аз пуша доста по половин кутия на ден-пълна излагация :oops:

*
« Отговор #432 -: Май 10, 2008, 13:49:39 pm »
Ама Новилке ние съвсем погрешно сме те разбрали.Ами дано бебчо да е станал и мъжлето ти да си остане при вас.радвам се че няма проблем :P

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #433 -: Май 10, 2008, 13:52:59 pm »
Eто ме пак, прибрах се но пък от вкъщи ще наблюдавам форумчето - това си е то зараза.

Новилка мила, ние какви неща започнахме да мислим- знаеш ли  :crossfingers: :crossfingers:  да е стананол  :babyflips: и да не заниме.  :bighug:
Аз да си призная също пуша, но само с кафето сутрин и това е, немога да ги спра, защото алкохол непия никакъв, както казва моето мило от една бонбона пияна нишна - и аз съм пияна.
Наскоро бробвах мента с мляко, но и това не ми хареса. С свекито само пушим по цигара, естествено когато се видим, развам се че може да си пийвате с тях това е чудесно.

« Отговор #434 -: Май 10, 2008, 13:56:10 pm »
Абе то аз съм за трепане. Бях тръгнала да ви пиша, ама ме изхвърли от форума при публикуването. И съм си втълпила,че съм ви писала за "проблема". Е, то си е проблем де. 12 месеца без да се видим- той на война. Това си е ужасно. :fighting:
И аз влизам и ви чета че ми пишете че едно бебе няма да ми помогне. Направо полудях. АМА СЕ СЕТИХ ЧЕ НЕ СЪМ ВИ ПИСАЛА ПРОБЛЕМА. ЗАСЛУЖАВАМ ДА МЕ УТРЕПЕТЕ. :croc: :fighting: :bonk: :bonk: :bonk: :bonk:
*
« Отговор #435 -: Май 10, 2008, 13:58:59 pm »
Абе ,Новилке, и ти си един шемет.Тука се изпопритеснихме.Хвърли ме в оркестъра. Ами то това не е малък проблем.Моя човек не го пускам на война, ако ще камъни да ядем. Не знам ти как издържаш.Стискам палци от все сърце бебе да има вече в тумбачето ти и да му подейства като магнит за дома.А иначе за къде се стяга?
« Отговор #436 -: Май 10, 2008, 13:59:09 pm »
Eто ме пак, прибрах се но пък от вкъщи ще наблюдавам форумчето - това си е то зараза.

Новилка мила, ние какви неща започнахме да мислим- знаеш ли  :crossfingers: :crossfingers:  да е стананол  :babyflips: и да не заниме.  :bighug:
Аз да си призная също пуша, но само с кафето сутрин и това е, немога да ги спра, защото алкохол непия никакъв, както казва моето мило от една бонбона пияна нишна - и аз съм пияна.
Наскоро бробвах мента с мляко, но и това не ми хареса. С свекито само пушим по цигара, естествено когато се видим, развам се че може да си пийвате с тях това е чудесно.

ОООООО, то аз пуша по половин кутия ама вечер,тъй като докато съм на работа не мога да пуша. А със свекито си изкарваме добре- пием си , хапваме си, дори аз я научих на стари години да пуши. :lol:
*
« Отговор #437 -: Май 10, 2008, 14:03:39 pm »

ОООООО, то аз пуша по половин кутия ама вечер,тъй като докато съм на работа не мога да пуша. А със свекито си изкарваме добре- пием си , хапваме си, дори аз я научих на стари години да пуши. :lol:

Ауууу, и са хвалиш...
« Отговор #438 -: Май 10, 2008, 14:03:59 pm »
Абе ,Новилке, и ти си един шемет.Тука се изпопритеснихме.Хвърли ме в оркестъра. Ами то това не е малък проблем.Моя човек не го пускам на война, ако ще камъни да ядем. Не знам ти как издържаш.Стискам палци от все сърце бебе да има вече в тумбачето ти и да му подейства като магнит за дома.А иначе за къде се стяга?

За където го изпратят началниците му. Той не отива , щото нямаме кинти,не че ги имаме де, ама изпълнява заповеди. А и май иска да се мести в некви американски спец части. Абе ужас. :( Ама нали го обичам..... :lol:

Ауууу, и са хвалиш...

Е, хваля се за да ме критикувате и да ги спирам. Абе днес правя за убиване.

Ехеееееее, само аз ли съм още на работа? :(
« Последна редакция: Май 10, 2008, 14:07:13 pm от NOWILKA »
*
« Отговор #439 -: Май 10, 2008, 14:16:12 pm »
Е кофти.Пожелавам ти от сърце бебето да е станало, ако това според теб ще го накара да размисли.Не, че не трябва да има и такива като него, ама...не знам как се вързват нещата със семейството. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: