момичета с бъбреци шега не бива,трябва да се лекуват навреме!!!!!!Аз преди години не ги лекувах когато трябваше,търпях си болката .......и накрая хроничен пионефрит.Трябваше ми много месеци за да го овладея.(да не говорим колко камъни и песечинки имах)
първо задължително се прави стерилна урина с антибиотикограма,след лечението отново стерилна урина и ако има пак бактерии,...отново лечене с антибиотик,лека диета,намаляш максимално солта,много течности....топличко ,пазиш се да от настинки ,най-вече краката..........
след като изчистите бактерии,продължаваш няколко месеца лечение с билки.......има много добра комбинация от царевична коса,дръжки от вишни........в ммента не помня рецептата ,но в понеделник ...ще мога да ти я кажа.
Иначе по време на кризата,....много течности,топло....о най-много помага гореща бира колкото чай,колкото максимално топло можеш да пиеш..............горещата бира разширява каналите и изхвърляш по-бързо и по-лесно камъчета и песечинки.
пикочополова система е свързана,и често от едно а друго се пренася,лично аз докато неоправих бъбреците,постояно развивах бактерии стрептококи
и друго когато лекуваш бъбреци в също време ттрябва да се лекуват и гъбички или тем подобни....иначе пак едно от друго се пренася