didencepilence, възможно е да има овулация, но поради недостатъчност на жълтото тяло, да са по-ниски нивата на Прогестерона в ЛФ, това също може да е причина за оскъдния цикъл. Проверява се с изследване на Прогестерон на 5-7ден (най-добре на 7ден) след доказана овулация, обсъди го с лекаря си. И пиши след прегледа.
Весели празнични дни!
Това 5-7 ден, откъде го взе ? и каква е причината да се изследва на 5-6 ден след О. Прогестерона?!
Пак се връщаме крачка назад.
От години повтаряме, че ЛХ,ФСХ и Е2 трябва да се изследват на 3 ден от МЦ, а не на 3-5
Сега стигаме до прогестерона - той се изследва на 7 ден след О.
Защо да се дават пари за изследване, което няма да е точно и пак трябва да се гадае.
Моля те внимавай какви съвети даваш - само момичетата страдат от това.
Прогестерон на 5 ден след О. ще е нисък и това какво ще говори, какъв извод ще се направи... и правилен ли ще е той?! Не е коректно това
Denis, извинявай, че се намесвам, но имам усещането, че дебнеш изказванията на
marsi, в някои теми, за да влизаш в конфликт с нея.
Не мисля, че тя подвежда момичетата, защото винаги уточнява, че преди да предприемат каквото и да било, трябва да се консултират с лекуващият ги доктор.
Със сигурност си помогнала на много момичета със съвети и все още им помагаш (чета всички теми във форума), но трябва да приемеш, че и други момичета могат да дават правилни съвети, тъй като все още са в процедури.
Аз лично долавям някаква ревност от твоя страна към
marsi и не разбирам защо. Може да съм в грешка, за което още един път ти се извинявам, но оставам с такива впечатления като чета постовете ти към нея. Тя даже спря да пише в една тема, за да не влизате в конфликти.
Мисля, че всеки във форума има право на мнение, а тези които четат, преценяват на кого да се доверяват. От тук съм получила и получавам много ценни съвети, но не предприемам никакви действия без знанието на доктора ми.