0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: Да помоля за малко подкрепа?
« Отговор #20 -: Май 01, 2008, 22:50:08 pm »
Успех и от мен! Вярвай! Пожелавам сили и на теб и на момчето ти!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #21 -: Май 01, 2008, 23:14:01 pm »
Пожелавам ти всичко да отшуми и да се чувствате добре с бебчо.
 :bighug:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #22 -: Май 02, 2008, 00:22:46 am »
Фреши, независимо от диетата, бебчо ще си вземе всичко нужно от теб, за това не се притеснявай. За хемоглобина, а също така и да увеличиш малко червените кръвни телца хапвай червено цвекло, много помага. Прави си салатки от него, има начини да станат вкусни, така ще помогнеш на организма си. За бъбреците - слагай си топло на кръста, разрешено е да пиеш топла бира /малко е гадно, но помага/. За колита не мога да кажа нищо, но пък можеш да пиеш чай от мента - помага да се успокои стомаха. Подходящ е при проблеми с жлъчка, както и подобни на твоите - гастрит, язва, колит.
Пожелавам ти от сърце да отминат бързо нещата и да се регулират и да доизкараш една прекрасна и лека бременност! Стискам ти силно палци! :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #23 -: Май 02, 2008, 07:35:54 am »
,Мила Фреши, аз също ти стискам палци всичко да се оправи ,зная че , никак не ти е лесно,но зная че ти си адски упорит човек и ще се пребориш с всички препятства. :D
Едо от нещата при бременност е,че може да отключи стари заболявания.Дори тези които си прекарала в детството.За жалост при теб отключи колита :(.
При мен от самата бременност в начало за пореден път ми се обостри,гастрит,(имам съмнение за язва но не е потвърдено)жлъчка......и на мен в начало не ми разрешаваха почти никакви лекарства,2-3 седмици бях на диета,предиомно сухари с кисело мляко ,и да ти кажа бебка се развиваше добре,нямаше проблеми......тя си взема каквото е необходимо.Ти вече си в 3 месец.......след този 3 месечен период вече ще могат да направят по-адекватно лечение.
Фреши,слънце.....след всяка буря изгрява слънце.......твоятя буря е много тежка,но и слънцето  после ще бъде по-лъчезарно :D :D :D
С теб сме,тук има много хора които много те уважават и обичат :D,и вярват в теб!!!
 :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #24 -: Май 02, 2008, 07:49:52 am »
Фреши, мила, най-напред честита бременност. От сърце стискам палци да си я износиш успешно до края и да си имате едно ревливо, здраво бебе!
За болестите много ти съчувствам. Сигурна съм, че действаш възможно най-правилно, но разбирам колко е трудно и парадоксално на моменти. Единственото, което ми идва на ум, е да отидеш при добър хомеопат.
Пази се много, много търпение и успешен край!
Alexandra
*
« Отговор #25 -: Май 02, 2008, 08:22:16 am »
Фреши, от сърце ти пожелавам всички неразположения да отминат и да прегърнеш своето здраво и сладко бебче!
Бъбречна криза и аз изкарах още в самото начало (предполагам поради многото вливания покрай хипера), а не съм имала от 11 клас. Хемоглобинът ми също беше нисък, пиех ферофолгама. Накрая имах такива киселини, че съм спала седнала цяла нощ. По време на бременност, както казва ади, организма се променя и е възможно да се получат допълнителни неразположения и стари заболявания. Колкото за диетата - бебето си взима всичко от теб, тоест дефицита си остава за теб в крайна сметка. Ще издържиш до края, съкровище, малко остава, толкова време си чакала ... Имаш половинка, която е с теб и те подкрепя, имаш и нас! Целувам те!
« Последна редакция: Май 02, 2008, 08:24:18 am от cygnus »
*
« Отговор #26 -: Май 02, 2008, 08:43:13 am »
Миличка, миличка Фреши, много силно те прегръщам и се надявам скоро да отминат всички тея мъки - направо ми се сви сърцето като те прочетох  :(
Всичко ще е наред с бебчето - да знаеш!!!
« Отговор #27 -: Май 02, 2008, 09:04:01 am »
Стискам ти палци на двете ръце, моля се за теб и за бебето, стискай зъби, лежи, не ставай, само до тоалетната ходи, не прави нищо в къщи, колкото и да ти се иска - трябва да издържиш. Единственото, което мога да ти кажа е, че и аз като родила на почти 39 години, вече четири месеца след това не мога да се възстановя - не съм толкова зле като теб, но всичко се обажда - стари и нови болести. А ти трябва да издържиш.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #28 -: Май 02, 2008, 10:22:53 am »
Фреши и аз единственото, което се сещам е да пробваш при добър хомеопат, може пък да има ефикасно такова лечение на колита. Стискам ти силно палци да се оправят нещата и да се радваш на бременността си! :D
*
« Отговор #29 -: Май 02, 2008, 10:35:15 am »
Мила Фреши, първо честита бременност! Пожелавам ти въпреки всички изпитания да стигнеш до жадувания финал, да се гушнете със сладкото бебче. Пази се много и винаги когато имаш въпроси се обръщай към специалист независимо колко глупави ти се струват. Ако трябва се консултирай и сдруги лекари. Най - важното е да запазиш самообладание и да се стараеш да мислиш много позитивно.
Аз имах проблеми подобни на твоите след раждането. Гледаха ми червата на ехограф и лекара каза че са ми доста "разбъркани" (каквото и да значи това). Близо 3 месеца имах страдания, но сякаш си минаха от самосебе си. Единственото което направих е диета със супички и дуспаталин, който съм пила само няколко пъти.
Стискам палци и при теб да се нормализират нещата!
*
« Отговор #30 -: Май 02, 2008, 11:27:20 am »
Фреши, не мога да ти помогна със съвет, но силно те прегръщам и стискам палци скоро всички тези мъки да изчезнат и да се радваш на лека бременност до края, а на финала да гушкаш най-хубавото и здраво бебче!  :bighug:

*
« Отговор #31 -: Май 02, 2008, 12:23:27 pm »
Фреши, съжалявам за това, което се налага да изтърпиш.
За съжаление съвет не мога да ти дам, но искам да знаеш, че мислено съм с теб и ще стискам палци скоро да минат болежките, да се радваш на по- спокойна бременност и след няколко месеца да си родиш най- прекрасното детенце.
Голяма прегръдка от мен!  :bighug:
« Отговор #32 -: Май 02, 2008, 12:23:45 pm »
Еееее, миличка Ели,
чудя се аз що изчезна ти... Милата, предполагам колко е неприятно. Сигурно ли е, че не могат да се вземат КС, вярно е, че ти си в 1 триместър, ама?
Аз вземах накрая Преднизолон, заради сърбежа, докато се установи каква е причината. Кофтито е, че си в началото.
Искаш ли да се обадя на Райхел, да видим какво ще препоръча, все пак от нейната компетенция е, след като е автоимунно..
Целувки

« Отговор #33 -: Май 02, 2008, 15:06:34 pm »

Съжалявам за всичко, през което трябва да минеш, Фреши !
Дано положението се нормализира и облекчението настъпи по-скоро !
Така ми се иска да ти помогна някак, а няма как...
Единствено мога да стискам палци ! Имаш ги....всичките - само за теб !
« Отговор #34 -: Май 02, 2008, 15:56:49 pm »
Мила Фреши, много съжалявам за всичко това през което трябва да минеш. Ще се моля за теб да се оправят нещата и ти да имаш най-леката бременност! Ако имаш възможност прочети книгата "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу и мисли само позитивно. На мен много ми помага тази книга в най-трудните моменти. Знам, че си много силен човек и ще преодолееш всички препятствия и накрая ще гушнеш своето малко съкровище!   :bighug:
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #35 -: Май 02, 2008, 16:13:57 pm »
 Фреши, бъди силна!!! Всеки изминал ден те доближава до така чаканото от вас бебенце!!! Дано здравословните проблеми останат в най-скоро време само лош спомен!!! Най-важното е, че имаш безпрекословната подкрепа на твоето момче!!!
 Ще успееш, сигурна съм в това!!! :bighug:

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #36 -: Май 02, 2008, 16:23:32 pm »
Фреши, миличка прегръщам те и ти изпращам цялата си положителна енергия, да се стабилизира състоянието ти!

Моля се, да сте дборе и ти и бебо!

Отностно заболяването имам известна предства.  Брата на съпруга ми има същото такова заболяване.  :( Преживяхме кошмар докато се установи диагнозата.  :(

За съжаление е  :( си е сериозно положението.

При него се беше  влошило общото състояние поради неправилно лекуване - смятаха, че има хемороиди.
 За радост  сега е стабилизиран и напълно  възстанови лигавицата на  дебелото черво.

Ти сама предполагам знаеш, че лечението е продължително.  :(

Той в момента приема - Салофал, скъпо но и най-доброто лечение за това заболяване. Нямам представа дали е съвместимо да се пие по време на бременност но можеш да проучиш и обсъдиш с лекуващия лекар.

Прегръщам те!
« Последна редакция: Май 02, 2008, 16:25:28 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #37 -: Май 02, 2008, 17:46:42 pm »
Мила фреши,пожелавам ти от сърце бързо отшумяване на проблемите.аз също страдам от колит, който се появи след раждането.но покрай грижите за бебето не остана и време да му обърна внимание.Вярвам и съм сигурна че при гастро-специалиста който ходиш ще се справи и ще намери решение на проблема.Прегръщам те и желая само хубави емоции. на такъв мил и добър човек като теб няма да позволим друго.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #38 -: Май 02, 2008, 17:51:17 pm »
Фрешинко, мило :sunshine:!
Знам колко силна и непремирима си!
Имаш моята подкрепа, имаш вярата ми!
Пращам на теб и бебко всичките си добри мисли!
Дано премине бързо това състояние и се радваш на бременноста!
Прегръщам те силно!
:balk_21:Митака ти праща беззъбата си усмивка!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #39 -: Май 02, 2008, 19:12:40 pm »
Съжалявам много за неволите, които са се стоварили на главата ти, и ти пожелавам бързо да се успокоят нещата и да се чувстваш по-добре.
Изцяло подкрепям топлата бира, която препоръчва Ganka за бъбреците, и аз пия по малко през ден или всеки ден. Мисля обаче, че при бременност не бива да се топли кръста.
Успех, стискам палци и аз :)