0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Да помоля за малко подкрепа?
« Отговор #40 -: Май 02, 2008, 19:23:03 pm »
Фреш, не мога и да си представя колко ти е трудно в момента, но от цялото си сърце ти желая въпреки трудностите да стигнеш до това, за което толкова време се бори. Убедена съм в твоя успех. Прегръдки от мен и кураж до края.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #41 -: Май 02, 2008, 19:42:04 pm »
Изцяло подкрепям топлата бира, която препоръчва Ganka за бъбреците, и аз пия по малко през ден или всеки ден. Мисля обаче, че при бременност не бива да се топли кръста.
Симба, не е проблем, не трябва да се прекалява и да е само на кръста - не горещо, не вряло, а просто да се затоплят самите бъбреци. Това облекчава болката.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #42 -: Май 02, 2008, 20:19:26 pm »
Фрешче, колкото и да ни се иска да ти помогнем не можем! Стиска ме ти палци и дано всичко да отшуми бързо и най-важното без последствия.
Преди доста години приживях един такъв период, за който мама ми казваше, че само мечка не ме е газила.
Важното на финала ти и бебчето да сте добре. Другото ще се изтрае.

*
« Отговор #43 -: Май 02, 2008, 21:29:49 pm »
Мила, Фреши,

От цялото си сърце ти стискам палци всичко да се нареди и да ти понамалеят притесненията.Ако ще те успокои и аз я изкарах същата бременност - от началото до края  с доста проблеми, с кървене, с какво ли не...но крайния резултат си заслужава - живо и здраво дете.Уверявам те после всичко се забравя.Аз вярвам, че ще се справите и ти и бебчо :bighug:
Всичко ще бъде наред!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #44 -: Май 03, 2008, 09:12:47 am »
Надявам се всичко скоро да се оправи и да си изкараш една спокойна бременност.
Вярвам, че на бебчо нищо няма да му стане, лоше е, че трябва да изтърпиш още препитания. Бъди силна и не се предавай. Хубавото престои  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #45 -: Май 03, 2008, 12:36:44 pm »
Фреш, с теб съм!! Дръж се!!! :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #46 -: Май 03, 2008, 13:18:43 pm »
Фреши,
и аз съм с теб! Имаш стиснати палци и от мен!
Знам, че не е леко нон стоп да лежиш, ама няма как.
Дано скоро да си по-добре! :bighug: :crossfingers:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #47 -: Май 03, 2008, 15:59:29 pm »
Майко мила!!!
Чак сега да видя аз тоя ужас!!! Отивам да ти звънна. Целувам те ужасно много
В очакване ....
« Отговор #48 -: Май 03, 2008, 17:07:05 pm »
Милите ми виртуални сестрички, толкова мили неща сте ми написали :D Така ми стоплихте сърцето :D

Ние малко прекаляваме с ходенето на УЗ, през 5 дни :lol: но поне го гледаме човека, че расте :D Което е най-най-важното! Даже върви малко по-голямо бебето, което в дадената ситуация е много добре.
Улцерозният колит засяга предимно края на дебелото черво (май се казва проктит). При предната ми криза поне нямах болки, ама сега в комбинация с бременността е малко по-различно. Аз имах невероятния късмет преди година да попадна на страхотен лекар, който само по симптомите (вкл.неизяснен стерилитет) се насочи към тази диагноза, която се потвърди после. Не ми се мисли колко по-зле щях да стана, ако не ми бяха поставили адекватната диагноза. После постигнах пълна ремисия (много бързо след лечението с урбазон), но си пих Салофалка (точно него пия) до ноември чак. Сега разчитам на съветите на "най-големият специалист по това заболяване в БГ" - доц.Кадиян, която е много мила и внимателна - така че трябва да ме оправят лекарите, така си мисля. Още нямам подобрение (но поне не се влошавам, и това е нещо), ще изчакам още няколко дни и ще й се обаждам, ако трябва да засилим лекарствата.
Това автоимунно заболяване по теория се повлиява по-скоро добре от бременност и се твърди, че ако забременееш в ремисия, би трябвало да нямаш проблеми, но ето че реши да се обади :?
С бъбреците съм имала една сериозна криза и няколко по-леки преди, та не им се плаша, само Док каза, че е опасно болките по съвместителство, така да се каже, да не доведат до маточни контракции.

Дано скоро успея да ви зарадвам с вести за крепко здраве.

От сърце ви благодаря, толкова сте ми в сърцето - нека и вие и рожбите ви се радват на крепко здраве!
Целувки от мен! :D
Благодаря ти, Бени!

*

aii

• 386
  • На мама чудото :)
« Отговор #49 -: Май 03, 2008, 20:19:29 pm »
Фрешче,чак сега видях тема ти!Искам да ти пожелая много сили да издържиш докрай и да гушнеш най-сладкото бебе на света!!!Стискам палци!
« Отговор #50 -: Май 03, 2008, 22:37:19 pm »
Фреши,  :crossfingers:  :bighug:
*

Ani4ka78

• 220
  • Моята принцеса
« Отговор #51 -: Май 04, 2008, 10:35:56 am »
Фреши, успех и от мен мила!!! Скорошно оздравяване!!!
« Отговор #52 -: Май 04, 2008, 12:30:15 pm »
Фреши, включвам се с още един чифт стиснати палци! Надявам се да започне да се подобрява състоянието ти! Доколкото съм чела историята ти съм убедена, че правиш всичко необходимо. Успех!  yahoo_17
« Последна редакция: Май 04, 2008, 12:33:55 pm от binky-s »
*
« Отговор #53 -: Май 04, 2008, 17:09:52 pm »
Фреши, пожелавам ти това да е последното изпитание преди постигането на дългоочакваната мечта! Нека колкото мъка сега изтърпиш - толкова щастлива бъдеш след раждането на бебока! Стискам палци всичко да приключи успешно!
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #54 -: Май 04, 2008, 20:19:18 pm »
Фреши, много ми е мъчно че така са те нападнали толкова много проблеми. При мен с бременноста се появиха жлъчни кризи и знам за какви болки става въпрос. Ужасно е и ограниченията наистина са много. Не знам с какви съвети мога да те подпомогна повече от това, което са ти казали лекарите, но съм с теб и се надявам скоро нещата да влезнат под контрол и да са наред, за да изкараш възможно по-лека бременност.
« Последна редакция: Май 04, 2008, 20:23:02 pm от denito »

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #55 -: Май 04, 2008, 21:59:39 pm »
Мила Фреши, имаш и моята подкрепа!
Вярвам, че ще се оправиш и ще бъдеш най-щасливата мама.
Прегръдки от мен. Бъди силна.
*
« Отговор #56 -: Май 04, 2008, 22:56:05 pm »
 yahoo_17 Стискам ти здраво палци, FreshBreeze!
« Отговор #57 -: Май 04, 2008, 23:31:50 pm »
Имаш и моите стиснати палци Фреши! :crossfingers:
Дано нещата вече са се уталожили и спокойно да чакаш своето слънчице
:bighug:

« Отговор #58 -: Май 05, 2008, 16:23:31 pm »
Фреши ,дано всичко е отминало вече ,ще ти стискам силно палци!!!
« Отговор #59 -: Май 05, 2008, 16:31:39 pm »
Фреши, кураж и късмет от мен. Успешен край на бременността ти желая!