0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Днес ми е 13-ти ден от инсето  :oops: . Едва се сдържам да не направя утре сутрин едно тестче, въпреки, че ми се струва, че пак резултатът няма да е положителен. Стискам палци на себе си и на всички вас!  :crossfingers:

Успех, стискам палци! Дано тестът е положителен, когато и да го направиш!  :crossfingers:

*
КРаситкаааа,стискам палци за положителен тест

ТИНИИИИИИ,СУПЕЕЕРРРРРР,ей такива новини като има направо ме изпълват цялата с най-прекрасното усещане за победа :)
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Еййййй, Тиниииии, супер! хайде честито!!! дано радостните новини си вървят цели 9 месеца, а накрая да се появи на бял свят най-голямата радост!!!! :)
Много се радвам за теб, ето че стават чудеса.....
аз моето чудо съм го оставила за септември, когато ще се мятам на ин витро направо.... да видим какво ще излезе!!!
А сега се отдавам на почивка.... и знае ли човек, току виж се получи нещо, ей така докато си плажуваме :))))
*

lawyer

Здравейте и от мен днес!

Утре ми е третото инсе, точно на рожденния ден на моя човек. Ще става рано, той трябва да е там в 8.30. Дано да се превърне в най-искания подарък  :wink: Стискайте ми палци...
lawyer, виждам че лигавицата ти е много тънка, какво казва док за нея?
А и не виждам да вземаш нещо за удебеляването и - естрофем например. Дебелината на лигавицата е много важен фактор, и ако е много тънка струва ли си да правите инсе.
Иначе, свидетели сме и на чудеса, дано при теб се получи.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
Здравейте,момичета!Искам да ви кажа,че умирам от страх дали всичко е наред,направо не знам как ще минат още 12 дни!Толкова лош опит събрах,че страховете и лошите предчувствия не ме напускат :(И да ходя да пускам ЧХГ през ден също не е работа,човек може да се побърка!Знам че само мрънкам,но камък ми лежи на сърцето :(
  Стискам палци на Цветенцето и на всички,на които сега им предстои процедура :goodluck: :bighug:

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Тини,всичко ще е наред,ще видиш.
Цветенцето,дано и ти ни зарадваш :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На всички на които им предстоят процедури-късмет момичета.
Моя тест трябва да го правя в понеделник,ако не ми дойде до тогава :)Започна да ме наболява корема,така че нямам много надежда.
*
Здравейте и от мен днес!

Утре ми е третото инсе, точно на рожденния ден на моя човек. Ще става рано, той трябва да е там в 8.30. Дано да се превърне в най-искания подарък  :wink: Стискайте ми палци...

Стискаме и още как.Ще видиш че това ще е най-хубавия подарък който можете да си направите.
Ние правихме инсето 2 дена след рожденния ден на щерката и ми донесе късмет.
Тини не се притеснявай миличка всичко ще е наред!
Моя тест трябва да го правя в понеделник,ако не ми дойде до тогава :)Започна да ме наболява корема,така че нямам много надежда.

И моят тест е в понеделник!!! Не мога вече да чакам, но нямам избор... Мислех да правя уринен тест в събота или неделя, но се отказах за сега  :P

Успех и търпение на всички!!!
*
Тини честито!!!
lawyer стискам палци за днес и успех желая на всички чакащи.
*

lawyer

TINI, мисли положително, вярвай, че всичко ще е наред и ще видиш, че така и ще стане, няма как иначе!
symphony*, тъничка е малко, днес беше 6-7 мм, а до ову-то ще стане 8-9 и доки каза, че едва-едва, но сме в нормите. Инсето е утре след обяд, до тогава и фоликула и лигавицата трябва да са Ок. А вечерта  :presi:
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
lawyer, nelkata, cvetinceto,  Biljana  стискам палци!
Мира Мими,съжалявам.Горе главата и смело напред.Един ден всички ще успеем по един или друг начин.Защо чак в сряда ще си на преглед,без стимулация ли са ти инсетата?
Прегръщам те.

Исках второто да е със стимулация, но док бил много зает и не ми записаха час да ме прегледа и да каже откога и с какво. Чудя се дали има смисъл от нестимулирани инсета!!!!! Вие как мислите??????? Много съм объркана и ядосанааа!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Ами не знам.На Ец се разчита само на един-два фоликула.Не е лошо поне лека стимулация.Ама щом е решил доки,значи така трябва.Успех.
*
Здравейте, не съм писала няколко дни в изчакване на заветния резултат. Е, до тест така или иначе не стигнах. Тази сутрин ми дойде съвсем по график, така че и второто инсе завърши с неуспех. Най-вероятно ще направим още едно и на есен инвитро.

Здравейте и от мен днес!

Знаеш, че от мен имаш пълна подкрепа и ще стискам палци утрешния ни двоен празник да стане и троен (с бебчо) :-)

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Меги,съжалявам мила.Дано следващото е успешно и не стигнете до инвитро.Прегръщам те.
*
Меги,съжалявам,надявах се да е друг резултата ти :(Но винаги има следващ път и той ще твоят-УСПЕШНИЯТ!!!

*
Елоиз, Тини, много ви благодаря, милички, стоплихте ми душата :-)

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Меги, съжалявам! Дано следващото да е успешно и да не се налага да правите ин витро!
*

lawyer

Мина, дано до утре се спука фоликулчето! Плувците ни имат подобрения  :wink:
*
Lawyer док не ти ли назначи лекарства за тънката лигавица? Прави коремни за да спукаш фоликула. yahoo_17