0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте отново и от мен! Предстои ми втова инсеминация, надявам се  :oops: . В момента изчакваме спукването на фоликула. Дано всичко е наред и това се случи и действаме. Успех на всички нас!
*
Здравейте!
Мина и моето второ инсе, много ми се иска да е и последно, но ще видим скоро.
Всичко беше като по учебник, току що спукан фоликул, материал, който като за инсеминация не е лош, така че след две седмици очаквам резултат, много се надявам да е +++.

Даката, подготвяйте си сватбата и се отдайте малко на себе си.

cvetinceto:crossfingers:

krassita , ако не сега то другия месец, не губи надежда.

Благодаря, Meggy! Стискам паци на теб, и на всички в темата!
*
На мен тази сутрин най-накрая ми дойде и официално записвам първа неуспешна инсеминация. Сега ми предстои дилатация, че и аз се оказах "кривошийка". Живот и здраве, надявам се в юлската тема да съм пак на линия.
Успех и много стиснати палци от мен за всички ви.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Дани, :(
За инсеминацията ли ще правиш дилатация?!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
пими, честита точица
На всички момичета, които се борят пожелавам късмет и много  :bfp: :bfp: :bfp: 
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Eй, Пими, добре, че си ти, да има поне един, който да се похвали :)))) Успешни 9 месеца ти желая!
Аз също отпаднах..... но скоро пак!!!!
Успех на всички, които сега започват да чакат! И ви желая да дочакате добрата новина!!!! :)
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Моето първо инсе беше на 1 юни.Без стимулация.Знам че шансът е малък(мъжки фактор), но силно вярвам в успеха!
Успех на всички чакащи!
Моето първо инсе беше на 1 юни.Без стимулация.Знам че шансът е малък(мъжки фактор), но силно вярвам в успеха!
Успех на всички чакащи!
Какъв е проблема при мъжкия фактор? И ние сме с мъжки фактор.
*

lawyer

И ние така... точно за това е инсето при нас, така шансът се увеличава вместо да намалява.
Странно колко съм спокойна този път (втори). Чакам си без много много да се надявам, трябва да минат още 3 дни, за да видя дали ще ми дойде. И все пак, въпреки спокойствието, някак си не ми се прави тест, за да не видя пак  :bfn:
*

mira_mimi

• 1375
Какъв е проблема при мъжкия фактор? И ние сме с мъжки фактор.
Вижте какво прочетох:
Моми4ета искам да попитам не6то,с 6% нормална морфология по СЗО вазможно ли е да забременея от инсе. Зависи колко е общата бройка, от нея, извади бързоподвижните и от тях направи 6%(нормалната морфология по СЗО) ако се поне няколко милиона, може. Ако не, не си губи време, а по-добре ин витро.
въздържание-40 часа
обем - 2,5 мл
концентрация - 34,2 млн/мл
общо - 85,5 млн/мл.
клетки - 2,3
левкоцити-  не
вискозитет-N
ph -8,0
активно подвижни -15 %
подвижни -30%
бавно подвижни -10%
неподвижни -45%
аглутинация -не
нормална морфология-10%

Метод на капацитиране - gradient
Концентрация след обработка-48,0 млн/мл
обем-0,6 мл.
брой подвижни сперматозоиди-14,4 млн
подвижност:
а) 30%
b) 20%
c) не
d) 50%

Това е спермограмата от инсето. С тази морфология и с тази подвижност не знам дали има голям шанс? Има ли смисъл да правим стимулирано инсе при тези резултати?
« Последна редакция: Юни 08, 2008, 12:54:51 pm от mira_mimi »
И мото прво инсе приключи неуспешно  :( много много плаках ,въпреки че знаех че шансът не е много голям но.....
 От утрогестана ми закасняваше 3 дни  и аз вече почнах да си се навивам че няма друго освен да съм бременна  :( и затова въпреки че на 3-ти ден почна да ми зацапва  аз просто неможах да повярвам че ще ми дойде.
Е затова и толкоз изпаднах вв депресия ,поне да не беше дази глупава надежда .....
 Утре отивам за нова стимулация. Дано  да започна.
Успех на всички чакащи, че този месец направо много станахме  :bfn:
*

mira_mimi

• 1375
Биляна, нали надеждата ни крепи! Ако не се надяваме по-добре да не ги правим. От сърце ти желая следващия опит да е успешен.
*
Дани, :(
За инсеминацията ли ще правиш дилатация?!
Да, за инсеминацията. Че при първата имаше проблем и доктора се поизмъчи.

*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Дани, кога ще правиш дилатацията? Стискам палци за следващия път вече да е успешно инсето и да ни зарадваш с хубави новини!
Мира_мими, когато забременях първия път от инсе, вкараха 4,7 млн. сперматозоида, всъщност никой не вярваше, че е възможно да забременея с тези показатели. Но се случи, определиха ни като чудото на клиниката. Така че явно никой не може да каже с каква спермограма е възможно и с каква не да е сполучливо инсето. Довери се на док каквото ти каже, това прави. Стискам палци и съм с теб!
Успех на всички момичета тук. Аз си чакам лигавицата ми да стане поне 7,5 мм, че сега е 5мм  :( Пия си хапчетата и живот и здраве, надявам се септември вече да действаме (август надали някой ще се занимава с мен в клиниката, а за юли не смея и да се надявам...)
« Последна редакция: Юни 08, 2008, 17:42:11 pm от smile76 »
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

mira_mimi

• 1375
Smile, благодаря ти!
*
Трябва да се надяваме,момичета,иначе все едно сме се предали преди битката да е завършила-казах битката,не войната!!!На мен ми е четвърти ден от инсето и нетърпеливо си чакам,признаци не търся,че е малко раничко :wink:Хайде да си дадем кураж,че нещо съвсем изпокапахме :balk_600: :balk_21: :balk_118: :balk_117: :balk_70:

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...

От утрогестана ми закасняваше 3 дни  и аз вече почнах да си се навивам че няма друго освен да съм бременна
На мен ми закъсня цяла седмица от утрогестана.Такава надежда имах....
Сега пак на ново.Най-вероятно вторник или сряда ще ми е второто инсе.Този път съм решила без тестове,каквото стане.
Успех на всички чакащи.Дай боже повече двучертичкови тестчета :D
На всички които им предстоят процедури,много късмет момичета.
*
Сега пак на ново.Най-вероятно вторник или сряда ще ми е второто инсе.Този път съм решила без тестове,каквото стане.
Успех на всички чакащи.Дай боже повече двучертичкови тестчета :D
На всички които им предстоят процедури,много късмет момичета.
Успех ти желая,ще стискам :crossfingers: палци

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Тини,благодаря ти!
Дано твоето чудо се е случило този път.