0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Пими  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Пими :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Чакаме днес добрата новина.Дано да има повече положителни тестчета за всички :D
Тини,успех и на теб.Кога ще е инсето?
*
Утре,на 4.06,годишнина от сватбата :DТази вечер съм нощна смяна,утре се прибирам,къпя се и отивам при вълшебника Александров да видим какво чудо ще сътвори :lol:

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Тини,дано този хубав семеен празник ти донесе много късмет :bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Пими стискам палци днес да се похвалиш и да ни зарадваш
*
Пими,хайде какво стана?Хайде да си ми за късмет :balk_103:

*
Прегледа мина.Видяхме точицата.След две седмици пак ще ходя.
Благодаря за подкрепата която ми давахте.Много късмет желая на всички и само положителни резултати и добри новини.

Тини късмет утре миличка ще стискам палци!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Пими, честито!!! :D
*
Пими, ЧЕСТИТО!
Пожелавам ти спокойни и щастливи девет месеца! :cloud9:
Вдъхваш надежда на всички нас, които чакаме.

Влачиш ли и двата крака?  :D  :dance2::cheerleader:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
   И тук да ти честитя,Пими!Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене и дано твоята прекрасна дъщшеричка стане горда кака на един малък юнак!Успех до края! yahoo_17
*
Благода ви момичета!
Глори влача ги и двата!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Честито Пими!Безпроблемни девет месеца!
 Pimi , честито мила!
Момичета , включвам се в темата и аз! Този месец ми предстои първата инсеминация. Ще опитаме в Плевен , пък дано да се получи!

*
Пими,честито!ПОжелавам ти всичко да е наред от сега нататък и да си имаш едно хубаво бебче!Благодаря ти за стиснатите палци,ти си ми късмета :balk_103:

*
Пими, с огромно удоволствие ти честитя. Мога да си представя девойката как ще се радва, че ще става кака.  :)

Момичета, късмет ви желая и  :bfp:

:bighug:

*
Честито Пими. От тук нататък ти пожелавам всичко да е наред и след 9 месеца да гушнеш най-сладкото бебче. :bighug:
*
Пими честито.
Моето инсе беше вчера , обаче не се бяха пукнали фоликулите и утре сме на реинсеминация.
Мимичета вие знаете ли че вече имало някакви нови изискавания за необходимите иследвания преди инсеминация - вирусология и кръвни групи на двамата , микробиология , цитонамазка и имаше май и други още , което означава още финанси. Казвам ви това , защото ние не бяхме подготвени да дадем още 250лв и стана малко кофти.
Желая успех на всички.
Пими,честито .
fatalwoman,пожелавам ти късмет и успешно инсе.
Тини ,sne_do   :crossfingers:
Успех на всички .
Пими, честито и от мен!  :ballons: Лека бременност ти желая, и да повлечеш крачета!

*
Моето инсе мина добре,фоликул спукан,доказано наличие на овулация.Направихме инсето като по учебник,дано този път имам късмет поне с мечтата си,защото по нещастно стечение на обстоятелствата,веднага след инсето разбрах,че баба ми е починала :balk_146: :balk_144: :balk_144: :balk_144:Маминке,почивай в мир...