0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
Ще изгрее сланцето и при нас момичета,желая на всички УСПЕХ,че ни е много необходим ,стискам ви много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:да има само
*
Ех,момичета,стискайте ми палци утре док да каже ,че сме на финала :)Този Прегнил взех да го сънувам вече :)

*
 За съжаление и аз се включвам днес с  :bfn: днес на 15-ия ден. Приключи моят 4-ти и последен опит :( Ще изчакам все пак да направя последен тест в петък и тогава ще спра утрогестана.
*
Tinam, не се отчайвай мила! Ще ти стискам палци и те чакам в петък с добри новини!
*
Тинам може да е рано.Имаш ли закъснение ?
*
 Днес ми е 15-ден от инсе-то, всъщност закъснение един ден, но си имам и ПМС и т. н, така че не вярвам много. При мен досега при всички опити не ми идва докато не спра утрогестана. Продължавам още 5 дена и ще направя последно още един тест в петък.
*
Тинам,все още има надежда,стискам ти палци :crossfingers:Аз току-що се връщам от болницата,на-сетне ми биха Прегнила :DТака чакания фоликул е 21 мм.,а другите също са готови за пукане.Лигавицата е много добре според док,но не мога да разчета колко е дебела.Инсето ще е на 4.06-в сряда.Тази дата съвпада с годишнината от сватбата ни-тогава нашето семейство става на три годинки :DДано да ни е на късмет!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Ееееееее, хайде от кога те дебна!
Сега ще стискам палци за успешен финал! :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Евро,благодаря ти за стиснатите палци!На мен също ми се видя безкрайна тази стимулация-продължи 15 дни,вече нямах търпение,но ето че  дойде и моят ред :wink:Силно се надявам на 18.06,когато предполагам ще правя тест,да имам добри новини.Запасих се като за след ин-витро-започвам аспирин протект,утрогестан,фолиева и даже си купих естрофем,но от него нямам нужда.Тези потдържащи си ги самоназначих,иначе от док :фолиева и утрогестан.

*
Здравейте и много късмет на всички!
На мен днес ми е 17 ден от инсето.Сутринта се престраших и направих един тест-не много ярка втора черта.Важното е че я има.Утре съм на преглрд да видим какво ще каже док.
*
Пими тихичко честито !
Здравейте и много късмет на всички!
На мен днес ми е 17 ден от инсето.Сутринта се престраших и направих един тест-не много ярка втора черта.Важното е че я има.Утре съм на преглрд да видим какво ще каже док.
Нещо хубаво днес! Много късмет ти пожелавам и дано след 9 месеца си щастлива мама!!!
Pimi  тихичко честито и утре да пишеш след прегледа :bighug:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
Пими,браво и тихичко честито :balk_87:Дано да повлечеш крак и да си ни на късмет!Хайде да ни се похвалиш и след посещението при док :crossfingers:

*
Благодаря ви момичета!
Обезателно ще пиша утре след прегледа.
Повличам крак и да чувам повече за отрицателни резултати.
*
Пимиии, супер, утре те чакаме с хубави новини :bighug:
*
Благодаря ви момичета!
Обезателно ще пиша утре след прегледа.
Повличам крак и да чувам повече за отрицателни резултати.

исках да кажа -да не чувам повече за отрицателни резултати,но нещо в бързината......сори за което
*
Честито Пими. Време беше за добри новини в тази тема.

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Ей, Пими, супер!!!! Дано утре док подтвърди!!!!  :crossfingers:
Тини, хааааайде и твоя ред дойде! Много късмет в сряда! :)
Тинам, дано в петък нещата изглеждат по различен начин!  :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers:
На мен от няколко дни ми придърпва нещо, ама днес вече направо си ме боли, което не ми мирише на добре! Все пак си се надявам!!!  :oops: С всеки изминал ден все повече и повече се надявам....... Добре, че съм супер заета и нямам време през деня да мисля по въпроса, иначе сигурно щях съвсем да се сдухам!!!!
Хайде момичета, много стиснати палци на всички в очакване на инсе или резултат!!!!  :lol: и до скорооооо!!!