0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

OOOO, имаме си бременелка  :lol: :lol: :lol: - ЧЕСТИТО ПИМИ! Пожелавам ти след 2 седмици да чуеш тупкащо сърчице под твоето и през следващите 9 месеца да си най-щастливата и обичана жена - мама!!
Тини, днес молитвите ми са за твоето успешно инсе!!!
sne_do   :crossfingers: и от мен.

Момичета, вярвайте в успеха, Бог е добър и е чул молитвите ни, а Пими ще провлачи крачета хууубавичко, та да "гръмне" темичката ни с  :bfp:
Успех на всички в процедури!!!
Здравейте одавна не съм писал тук но сега съм налиния.Нямали вече някой да се похвали с успешна инсеминация вече,хайде успех на всички в начинанието. :bighug:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Pimi , честито мила!
Момичета , включвам се в темата и аз! Този месец ми предстои първата инсеминация. Ще опитаме в Плевен , пък дано да се получи!

Здравей миличка, радвам се, че отново си на ринга, помня за твоя мисед и сега ти желая от сърце много късмет този път и вярвай щом веднъж е текло, пак ще тече. Късмет от цялата душа
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Пими сега вече честито  :ballons: :cheerleader: и лека бременност
*
Пими честито и от мен! Пожелавам ти много лека бременност и много здраво и сладко бебче!
Pimi , честито мила!Пожелавам ти лека и успешна бременност. :bighug:

*
Благодаря на всички за милите думи.
Ще стискам палци всички вие съвсем скоро да ме последвате!
Успех момичета!
Pimi , честито мила!Пожелавам ти лека и успешна бременност. :bighug:

Dakatabg, при вас как вървят нещата? Ще подновявате ли опитите? Пак ли с инсеминация ще пробвате, или минавате към тежката артилерия?

*
Не съм чела няколко дни и ето, че добрата новина вече е факт. Честито, ПИМИ, леки девет месеца ти желая. Радвам се, че най-накрая вече някой се похвали с успешно инсе, че да ни вдъхне малка надежда и на нас.

Фаталуоман, не искам да ти казвам добре дошла сред нас, а просто по-бързо да преминеш в най-хубавата тема.

TINI78 и sne_do:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

dakatabg, докъде докарахте нещата, пак сред нас или в съседната тема?

eagle, ти този месец пак ли ще пробваш? Айде дано ти е на късмет :-)

Бисерче, много се радвам, че пишеш тук при нас. Не съм чела в другата тема докъде си я докарала. :crossfingers: всичко да е ОК и най-накрая да ни зарадваш.

Аз да ви каже, че утре ми е инсето. Дано Пими си е провлачила крачетата и скоро всички ако може да се похвалим с две чертички.

*
Меги успех утре и след 2 седмици  :bfp:
*
Успех,Меги :crossfingers:

*
Здравейте, момичета, за съжаление днес няма да мога да ви се похваля... Сутринта теста беше отчайващо  :bfn: Много ми е гадно и тежко , имах маааалко надежда, но уви. Сега малко почивка ще си дам, защото вече се чувствам много изтощена психически и през септември с нови сили ще се включа в темата за инвитро.  Искам да пожелая на всички да продължавате да се борите с много оптимизъм и вяра и в най скоро време да видите двете чертички :bighug:
*
Здравейте, момичета, за съжаление днес няма да мога да ви се похваля... Сутринта теста беше отчайващо  :bfn: Много ми е гадно и тежко , имах маааалко надежда, но уви. Сега малко почивка ще си дам, защото вече се чувствам много изтощена психически и през септември с нови сили ще се включа в темата за инвитро.  Искам да пожелая на всички да продължавате да се борите с много оптимизъм и вяра и в най скоро време да видите двете чертички :bighug:
Тинам, не се отчайвай. Почини си и на есен с нови сили напред. Аз да се оплача. След отрицателени кръвен  и  два уринни теста, реших да спирам с утрогестана. Вече е четвърти ден откакто съм спряла, а все още няма менструация.

Здравейте на всички за сега няма да правим нищо,сега се стягаме за сватба през август,а опити за инсеминация след това някъде през септември,но със сигурност ще сменим клиниката.Успех на всички. :bighug:

*
Тинам  :bighug: Нали знаеш че рано или късно ще се получи! Дани понякога от утрогестана закъснява МЦ,но ако има да ти идва ще ти дойде.Ако ти закъснее още 3-4 дни то повтори тестчето.Дакатабг весело изкарване на сватбата и ви  :crossfingers:.
*
Меги,успех миличка!
Аз отпадам от темата. Уж инсеминацията ни щеше да е през май - оказа се че имам два задържани фоликула, и я отложихме за следващия месец. Взех една опаковка регулон, че и няколко хапчета отгоре отгоре, вчера на преглед - намалели са, но още са там. Док каза, че ако започнем стимулация ще се раздуят, и докато не се махнат, не можем да пристъпваме към инсеминация. Така че и този месец ще съм на регулон  :? Успех на всички чакащи положителен резултат, и на тези на които им предстоят процедури!

Момичета , по колко фоликула е нормално да се образуват при стимулация с Клостилбегит? Този месец пия по 1 т. от 3 до 7 ден.
При всеки е различно.При мене тръгват по4-5 и след това довършваме с малко инжекции.Ако е само един може и да си само с клостил.
Цитат
Аз да се оплача. След отрицателени кръвен  и  два уринни теста, реших да спирам с утрогестана. Вече е четвърти ден откакто съм спряла, а все още няма менструация.

Извинявам се, че се намесвам в темата. Правих ин витро и при мен така се получи, след отрицателните тестове спрях лекарствата и нито температурата спадаше, нито идваше цикъл, но след 5 ден цикълът дойде. Изчакай, пък ако да седмица няма нищо повтори теста.