0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Благодаря ви момичета :bighug:
dani_ j ,plod4e , eagle, прегръщам ви, не спирайте да вярвате и да се борите!!!
eloiz има вероятност след 9 месеца при теб да се появи една "лабораторна грешка" във вид на  :bori_007: или :bori_004:

*
Аз приключих с опитите за този месец-фоликулът ми е в дясно,а тръбата там е запушена :(.Чакам с нетърпение следващия цикъл през юни!
*
Момичета имам една голяма питанка,моля ви за коментар.Днес ми е 21 ден от инсето и 20 от реинсеминация.Правих кръвен тест на 17 ден отрицателен,но все още менструация няма.Четох много за грешки в лабораторните изследвания,не зная да се надявам ли на чудо.Днес ми е 31 ден от цикъла,а по принцип съм в границите на 24-25 дни.Сутринта правих уринен тест и ми се привидя мноооооооого бледа втора чертичка.Продължавам с утрогестана,доки каза да не го спирам докато не ми дойде.
СТИСКАМ ПАЛЦИ ТОВА ДА Е НАЙ-ХУБАВАТА "ГРЕШКА"  :bfp:  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Момичета,благодаря ви за милите думи и стиснатите палци,но уви няма бебче :(Днес ми дойде,макар и още съвсем слабо.Говорих с док и ми каза да спирам утрогестана.В понеделник съм пак на старта :wink:
На всички които чакат само положителни тестчета,а на тези,които им предстои процедура много късмет.
*
На мен продължава да ми предстои процедурата,което малко взе  да ме поизнервя :x.Днес пак се видяхме с док и той продължава дац си чака един фоликул дето си го е харесал.Днес фоликулът е 16б мм,продължавам с Меногон 150 Е и в понеделник пак на УЗи.Тогава вече ако не ми биятб Прегнила....

*
Упс,имах предвид 16 мм. :oops:Представяте ли си 166 мм 8O

На мен продължава да ми предстои процедурата,което малко взе  да ме поизнервя :x.Днес пак се видяхме с док и той продължава дац си чака един фоликул дето си го е харесал.Днес фоликулът е 16б мм,продължавам с Меногон 150 Е и в понеделник пак на УЗи.Тогава вече ако не ми биятб Прегнила....
Търпение Тини, ще стане,  :crossfingers: Фоликулите трябва да са над 15, но по-добре да са пораснали до 18-20.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Здравейте, здравейте!!!!
dani_ j ,plod4e , eagle  :bighug: Борбата продължава!!!!
На мен днес вече ми започна ПМС-то! А и като правихме секс, ме понаболя малко, което се случва преди да ми дойде!!!!! Гадни симптоми....., но... аз не се отказвам още! Истината ще изгрее в четвъртък, най-късно в петък!
Много  :crossfingers: на всички! :)))) И хайде време е за +++  резултатииииии!
*
здравейте момичета , моето инсе ще бъде на 3 юни , днес ми поставиха прегнила. Искам да ви попитам в деня на инсето прави ли се спермограма , извинявам се ако звучи глупаво въпроса ми , но се притеснявам да няма промени в показателите , защото последната ни е правена на 14.02. , Проблема е че трябва пътуваме 500км и още толкова обратно за една спермограма. Ние бяхме с първоначална диагноза олигоастенотератозооспермия след лечение сме само с намалена оплодителна способност 7% по Крюгер , просто се притенявам как ще бъде по време на инсето.
*
Здравейте, здравейте!!!!
dani_ j ,plod4e , eagle  :bighug: Борбата продължава!!!!
На мен днес вече ми започна ПМС-то! А и като правихме секс, ме понаболя малко, което се случва преди да ми дойде!!!!! Гадни симптоми....., но... аз не се отказвам още! Истината ще изгрее в четвъртък, най-късно в петък!
Много  :crossfingers: на всички! :)))) И хайде време е за +++  резултатииииии!
Здравей миличка-ще чакам заедно с теб стискайки всичките си палци-нали помниш че с теб нечакахме заедно,и трябва да ме отсрамваш :D

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Парси, помня аз, но също така помня, че ти е време да спреш с Нечакането и да започнеш да чакаш 9 месеца до раждането на едно или две сладки малки бебенца! :)))
Хайде успех, мацка, и е КРАЙНО време да се местим в другата тема!!!!
*
Искам да ви попитам в деня на инсето прави ли се спермограма , извинявам се ако звучи глупаво въпроса ми , но се притеснявам да няма промени в показателите
Не се притеснявай спермограма не правят,просто мъжа ти ще даде материал който ще бъде обработен по определен начин и ще останат само най качествените и активни спермотозоиди.Просто попитай док след инсето колко са като количество и колко процента хиперподвижни са след обработката. Игълче Плодче Дани не се отчайвайте рано или късно ще се получи ! Олимпия да ни зарадваш в четвъртак! Тини КЪСМЕТ ! И на всички останали момичета желая успех!
*
здравейте момичета , моето инсе ще бъде на 3 юни , днес ми поставиха прегнила.
Нещо не ми е ясно,как така са ти били прегнила днес, а инсето ще е на 3.06?Нали след Прегнила 24 часа след това е инсето,или аз бъркам :oops:Поне при мен предния път беше така,аз се надявам утре да ми бият Прегнила и на 3.06 да ми е инсето.Не знам вече :(

*
Тини индивидуално е.На мен на трите  инсета са ми били прегнил различно,първия път 2 дни преди инсето,втория вообще не са ми били прегнил защото фоликулите се бяха спукали,а на 3то инсе 1 ден преди инсето.Така че не се притеснявай,лекаря затова те следи и той най добре знае.
*
Не знам Тини , на мен ми е за първи път и въобще нямам представа кога се бие прегнила. Имам тотално доверие на док.Владимиров и изпълних каквото ми беше казал. Ходих на фоликулометрия на 30 май и той видя два фоликула по 14мм и два по малки след което каза прегнил 10 000 на 1 юни и инсе на 3. Ще видим какво ще стане , вече нямам тъпение , че от февруари все се случваше нещо и отлагахме за следващ месец.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Олимпия късмет,дано поне ти да се похвалиш,та да тръгне и на нас  :wink:
Момичета,утре съм пак на старта :DДано поне втората ми е на късмет :D
Успех на всички чакащи.
*
Успех Елоиз. Аз все още чакам да ми дойде. Вече лекичко се изнервям, но няма начин.

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Дани дано не ти дойде.Аз бях на ръба преди два дни,толкова надежди рухнаха за броени минути :(Време е момичета и на нашата улица да изгрее слънчице :D
*
Абе няма начин да не ми дойде с този резултат от кръвния тест - 0,618. Просто ме изнервя допълнителното чакане вече. Обаче утре сутрин ще направя един уринен тест, ей така, да съм пробвала. Малко мазохист си падам  :lol:.