0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Момичета, аз съм утре на воторо инсе...след първото бях толкова убедена, че ще стане и като ми дойде оревах света и околностите. Сега пак имам малка надежда, но вече го давам по-кротко с вярата и емоциите.
Напълно разбирам всички, за които започва нов период на очакване, както и състоянието на духа при вида на едната черта и първите капки...аз пак събрах силички и утре отново напред. Очерта се важен работен ден, но отложих всичко, дано да си заслужава този път.
*
Момичета, аз съм утре на воторо инсе...след първото бях толкова убедена, че ще стане и като ми дойде оревах света и околностите. Сега пак имам малка надежда, но вече го давам по-кротко с вярата и емоциите.
Напълно разбирам всички, за които започва нов период на очакване, както и състоянието на духа при вида на едната черта и първите капки...аз пак събрах силички и утре отново напред. Очерта се важен работен ден, но отложих всичко, дано да си заслужава този път.

Успех миличка.Дано този път да е последният ти опит,който ще завърши с едно или пък две здрави бебчета.Стискам палци.
*
момичета не се отчайвайте! по принцип от моя позната знам , че почти никога не става от първия път! тя е успяла на 6-тя! имайте търпение  дано стане колкото може , по-скоро ! Важното е че ще стане! Успех!
Аз само да се оплача....На 22 трябваше да ми дойде, ама....нъцки. Не съм бременна, защото няма как да съм, този месец нямах никаква овулация. Ходих на фоликулометрия и всичко си е доказано. Толкова съм изнервена вече....Сега трябваше вече да ми е стимулацията, а то какво стана...Надявам се до края на седмицата да ме посети тая лелка, че ще изпуша съвсем. Може би заради огромното нетърпение, с което си чакам инсето и моя организъм е решил да се погаври с мен.  :lol:
Момичета, колко дни след 10 000 единици прегнил уринен тест би отчел реален резултат?
Плодче, доколкото знам, на организма му е необходимо време да се "изчисти" от тази доза ЧХГ - около 8-10 дни. Трябва малко търпение  :lol:, ако това те успокоява, и аз чакам  :bfp:, затова  :goodluck:
lawyer, не се самонавивай, но мисли положително, а аз ти стискам много палци!!!
Игълче, сетих се чак сега - недей да спираш лекарствата, надежда има, докато не се появи лелище. Всичко е много индивидуално, затова при някои хора се покачва много бързо ЧХГ, а при други - бавно, затова на едни теста отчита още преди закъснение, а на други - много след датата на закъснение. Пожелавам ти скоро да видиш :bfp:
biserche, мерси за бързия отговор. Успех на теб и всички момичета :).
*

lawyer

Днес инсето мина нормално, фоликула точно се беше спукал (имам предвид същия ден), при процедурата ми казаха, че това бил най-точният момент, моят доки припомни за дуфастона и предписа задължително сърчице довечера :).
Прави ми впечатление, че ову-тестовете ми са точни, а БТ се държи като по учебник, макар и в по-високи стойности.
Започва ГОЛЯМОТО ЧАКАНЕ, дано този път да си заслужава.
Ех, дай Боже, този месец да е МОЯТ...
*
Да се отчета :wink:Утре няма да има инсе,ще почакам още малко,защото са се оформили още два фоликул на по 14 мм. от ляво и док иска да ги изчака още ден-два.Другият ми фоликул,т.е първия доминантен,дето толкова го мислих, не се е спукал изобщо-19 мм. е .И така-преглед в четвъртък и предполагам този път вече наистина Прегнила.Ще се чака,няма как :)

*

lawyer

Най-неприятното в цялата работа е чакането, но няма какво да се направи - чака се... и по-добре, че има какво да се чака  :D
Моето ову не е стимулирано и фоликулът ми се пука над 21 мм.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Игълче, сетих се чак сега - недей да спираш лекарствата, надежда има, докато не се появи лелище. Всичко е много индивидуално, затова при някои хора се покачва много бързо ЧХГ, а при други - бавно, затова на едни теста отчита още преди закъснение, а на други - много след датата на закъснение. Пожелавам ти скоро да видиш :bfp:
8O 8O Ти направо ме уби. Верно ли, че може ЧХГ на 15-16 ден да ми е 0.271, а на 19-20 ден да се покачи и да покаже резултат. Направо ми се струва чудо. Мислих, че това е най-сигурният тест, т.е. кръвният. Аз не съм спряла утрогестана, но имам кафеникаво зацапване и незнам дали въпреки него няма да ми дойде. И докторът ми каза да не го спирам още и петък да правя втори тест. Нищо не ми пречи да почакам, пък вече тогава ще е категорично 100% "-" резултат и спокойно ще спра всичко. Въпреки това не съм се отказала да се боря, даже съм по-надъхана от преди да разбера какво е това нещо, дето така ни тормози и не можем още да си имаме бебе. Ще го открием, обещавам  :lol:
*

eagle

• 515
Да се отчета :wink:Утре няма да има инсе,ще почакам още малко,защото са се оформили още два фоликул на по 14 мм. от ляво и док иска да ги изчака още ден-два.Другият ми фоликул,т.е първия доминантен,дето толкова го мислих, не се е спукал изобщо-19 мм. е .И така-преглед в четвъртък и предполагам този път вече наистина Прегнила.Ще се чака,няма как :)
Какво по-хубаво от това да чакаш за инсе, надъхвай се позитивно, и дори за миг не мисли за това като пореден опит, а за положителен резултат.
*

eagle

• 515
Най-неприятното в цялата работа е чакането, но няма какво да се направи - чака се... и по-добре, че има какво да се чака  :D
Моето ову не е стимулирано и фоликулът ми се пука над 21 мм.
Аз пък мисля, че това е най-приятната част  :wink:
8O 8O Ти направо ме уби. Верно ли, че може ЧХГ на 15-16 ден да ми е 0.271, а на 19-20 ден да се покачи и да покаже резултат. Направо ми се струва чудо. Мислих, че това е най-сигурният тест, т.е. кръвният. Аз не съм спряла утрогестана, но имам кафеникаво зацапване и незнам дали въпреки него няма да ми дойде. И докторът ми каза да не го спирам още и петък да правя втори тест. Нищо не ми пречи да почакам, пък вече тогава ще е категорично 100% "-" резултат и спокойно ще спра всичко. Въпреки това не съм се отказала да се боря, даже съм по-надъхана от преди да разбера какво е това нещо, дето така ни тормози и не можем още да си имаме бебе. Ще го открием, обещавам  :lol:
Игълче, от кафеникаво зацапване до лелище има голяма разлика, утрогестана забавя малко идването на МЦ, но не го спира. Потрай още малко и не си спирай лекарствата, освен ако не се появи ярка кръв. Според мен няма смисъл да правиш кръвни тестове /скъпо е/, а и при тях има малък % "лабораторна грешка". Най-добре изчакай да ти закъснее хууубавичко /а дано ПУ,ПУ/ и тогава - тест. Нали чакането било удоволствие  :lol:, хай да видим дали ще устискаш  :lol:, можем да си направим състезание по търпение и положително мислене  :lol: и аз съм надъхана и заради теб  :lol:.
Тоя сайт ми изигра номер и публикува два пъти едно и също, сори.

*

eagle

• 515
Охо ще устискам как ли пък не  :lol: Само това да се иска от мен и ще съм предоволна.
*
Хе-хе,много ви се радвам,че сте така оптимистично настроени-то и друго не би трябвало да ви се върти из главичките :wink:!Аз не умея да чакам спокойно,но покрай многобройните процедури,някак се понаучих,до края съвсем ще го овладея това изкуство :D Сега си им говоря на моите фоликулчета да растат по-бързичко и после от тях да излязат трите най-хубави яйцеклетчици,че после идва ред на мъжо :00001754:Утре пак сме на преглед и се надявам този път вече да се разбере кога ще е инсето :)

*
На мен днес ми е 12 ден от инсето.Преди обяд ходихме до Варна и през цялото време ме глождеше мисълта да отида до някоя лаборатория да си пусна един кръвен тест.После се отказах.Ще поизчакам още стори ми се още е рано и може да не достоверен.
На всички чакащи резултати много,много късмет и само положителни тестчета!
*
pimi още малко остана миличка.Чакаме да се похвалиш с положителен резултат.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Игълче, както са казали момичетата - чакай :)))) Може и да се променят нещата :))))
Стискам палци!!!
При мен засега никаква промяна - чакам си!!! Добре че съм супер заета, че нямам време много да мисля! :)
Пими, хайдееееееееее  :bfp: !!!
Аз пак изчезвам на работа и ще се прибера след някой друг ден :)
Чао и се надявам следващия път като вляза да има мноооооого ++++ резултати :)