0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Момичета, мина моето инсе!!!! Казаха, че и аз и мъжа ми сме направо отличници!!! Всичко мина много добре.... Е, дано да се получи, след 2 седмици ще разберем!!! :)
Глори, стискам палци за утре!!!
И разбира се на всички останали в процедура!
*

Игълче,  :thankyousign:
*
Olimpia, браво! Късмет ви желая и след две седмици  :bfp:
*
Момичета, мина моето инсе!!!! Казаха, че и аз и мъжа ми сме направо отличници!!! Всичко мина много добре.... Е, дано да се получи, след 2 седмици ще разберем!!! :)

Браво на отличниците!  :balk_47:

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Само така  :wink:
*

Olimpia

• 220
Момичетааааа, хайде наближава някои вече да се хвалят :)))) Много стиснати палци от мен!!!!
Аз имам следната чуденка  8O !!! Абсолютно никакви лекарства не ми изписаха след инсето. Казаха, че няма нужда, че яйчниците са в супер форма и е излишно! Дори аспирин нямало нужда да пия, тъй като и стимулацията ми била лека! Малко странно ми се видя.... Но все пак те си знаят..... Има ли някой друг с такъв случай??? Имам чувството че всички приемате някакви медикаменти!!!
Браво Олимпия, дано да имаш олимпийско спокойствие и да дочакаш 2-те ярко-червени чертички!!!
Не се тревожи - ние пием прогестеронови препарати, които подпомагат организма за задържане на бременност, но явно при теб не е необходимо това - доки си знае работата.

Глори - как мина? Не си дала отчет тук? Липсата на новини са добри новини!
Тини, в сряда мислено ще съм с теб  :crossfingers:
   Чувствам ви много близки тук, повече се опознахме, затова предпочитам да пиша при вас отколкото в темата за ин-витро. Там са Магичка и Блу-скай,но те рядко се появяват.   
  Аз вече "мътя" и има да почакам две седмици докато разбера дали са се хванали здраво.
 :bighug: и пожелания за много положителни тестове в темата!!!
*
Благодаря ти ,Бисерче за подкрепата :bighug: :bighug:Аз също ти стискам палци,знам как се чакат тези две седмици :wink:Но накрая резултатът ще си струва :kickboy:Аз малко се притеснявам,че фоликулът ще се спука преди инсето :oops:Този път ми се струва по-големичък от предния път и не знам,имам такова усещане :oops:Но утре съм на УЗИ и док ще каже какво е положението :wink:Стискам силно палци на  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:всички

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Мацки,добро утро и успешна седмица от мен.Аз рядко пиша защото напоследък няма нищо интересно покрай мен,но ви чета по цял ден:-))) Ние утре правим нова спермограма в Надежда да видим има ли подобрение на този наш проблемен материал. И от него ще се види дали ще е инсе или ин витро- и вече се почваме сериозно;-) 
Успех на всички :band: :band: :bori_021:
*

Olimpia

• 220
Ей, Бисерче, не знаех, че си я докарала вече до там :)))) Браво, браво!!!! Ами тогава много стиснати палци! :) Желая ти много бързо да отминат тези 2 седмици и накрая резултата да си е заслужавал чакането :)))
А иначе аз наистина мога да се похваля с олимпйско спокойствие :)))) и ви препращам малко от него :)
Драгица, дано има подобрение!!!!
Тини,   :crossfingers: !!! И аз имах такова усещане, че няма да ми изчакат фоликулите! Не знам защо, много бяха големи на последния преглед, но..... явно докторите си разбират от работата! Спукаха се точно преди инсето - много осезаемо ги усетих :)))) Имаше и няколко по-малки, със сигурност и те се спукаха, но малко след инсето. Така, че ..... споко!!!! Ще да устиска!
Пими, Ийгълче и всички които чакат -:crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers: , хайде момичета!!!! ЗАпочнете вие с хваленето, а после ние ще продължим :))))
Благодаря Олимпия, надявам се всички вие тук да не стигате до темата за ин-витро /като мен/, а направо в "бременните теми"!!!
Пожелавам ви само  :bfp: и много усмивки!!!
*
Веднага давам отчет!
Инсето ми беше в събота, бях си отгледала четири фоликула. Не се бяха спукали преди процедурата и като се прибрах в къщи се понапънах малко и правих коремни преси  :presi:
Вечерта ги усетих, че почнаха да се пукат  :lol: а и с мъжа ми подсилихме малко нещата  :oops:
Днес бях на преглед при док, всичко е наред, от довечера започвам утрогестана.
На всички момичета желая търпение (и на себе си) и успех!
Слънчева и усмихната седмица! :bighug: :crossfingers: :cheerleader:
*
Бисерче,то ние си се разхождаме ту в темата за ин-витро,ту в тази за инсе :)Все един ден ще стигнем и до тази за бременелките :crossfingers: :crossfingers:

*
Бисерче,то ние си се разхождаме ту в темата за ин-витро,ту в тази за инсе :)Все един ден ще стигнем и до тази за бременелките :crossfingers: :crossfingers:

ще стигнете и още как

Я кажете кога най-рано може да се направи уринен тест?Не че давам зор ама все пак...
*

eagle

• 515

ще стигнете и още как

Я кажете кога най-рано може да се направи уринен тест?Не че давам зор ама все пак...
Мисля, че към 17-я ден вече може да почваш с уринен тест за по-реален резултат.
*

eagle

• 515
Между другото моето второ инсе е неуспешно. 16-ти ден - кръвен тест - 0,271 - категорично "-". Това е, поне чакането свърши.
*

ще стигнете и още как

Мисля, че към 17-я ден вече може да почваш с уринен тест за по-реален резултат.

чак тогава....малееее
много съжелявам за отрицателния резултат
Ей Игълче, жалко за резултата, надявах се много за теб,  :bighug: Борбата продължава и винаги има изход, ще станем скоро мами!!!
Тини, стига си се разхождала в тези теми ами отивай вече при бременелките, скорото е днес и сега!!!
 Глори браво, сега да "мътиш" кротичко и след 2 седмици -  :bfp: и после  :babyflips:
Драгице, дано материала да се е подобрил и да се почвате сериозно  :lol: :bed: :cuddle: :00001754:
Тини, имай търпение, станало е, не го мисли!!!
*
Игълче, съжалявам!  :bighug:

Йгълче аз ти написах съобщението че после видях публикациите ти по принцип има надежда докато няма менструация ама и аз незнам какво да ти кажа .Какъвто и да е резултата няма да се отчайваш имаш голям шанс да станеш майка така че само напред и без това тази работа с инсеминациите рядко се получава така че може да пробвате нещо по сериозно но съвет в софия може би е по добре.Пожелавам ви успех във всичко което предприемете .Успех късмет и най вече много здраве.