0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
sistur ,иди привечер.Май тогава е по-лесно;-) И аз така смятам да направя.От другата седмица висвам там пък.....все ще ме приеме;-)
*
Sistur тихичко честито !  :goodluck:

И аз ще го приемам вагинално,зависи от колко милиграми ти е утрогестана.Ако е от 100мг 2х2 , а ако е от 200 мг 2х1
[/quote]Утрогестан 100 е и го приемам 3х2 вагинално.
[/quote]

Дозировката 100мг 2х2 , а ако е от 200 мг 2х1 ми беше предписана от лекар, ти имаш 2 повече от мен   :D
*
И аз съм на Утрогестан 2х2 от 100мг.Приемам го вагинално.
Как мислите възможно ли е от него да се появи кафеникаво зацапване?Нямам по белъото само като отида до тоалетната остава едно кафеникаво по хартията.
*
Пими от инсето е, а не от лекарствата. Ще мине за няколко дни , не се притеснявай.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Момичета да ви патм след като имам резултат от тест как е по-добре да се обадя на доктор Персенска по телефона или да отида на място. Питам, защото знам че има много пациентки и сигурно не и е да се разправя само с мен. А ако отида до клиниката дали е по-добре да отида надвечер, ако е по-спокойно като нямам записан час.
Браво, пожелавам ти всичко да е наред и да видиш скоро точицата на екрана при док
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Момичетаааа, моята стимулация приключи, утре прегнил и в петък инсе! :) Имах си 8 фоликула, намалихме дозата на пурегон 0,25 Е и ги постопирахме малко - сега си имам 3 доминантни фоликула! :))) Мъжа ми се поуспокои, че се беше притеснил как ще гледаме 7, 8 бебета  :lol: :lol: :lol:
Имам обаче въпроооооос - как ви звучи 4 дена въздържание и на 5 ден се дава материала??? Малко кофти се получи, ама пуста му работа не можем да се засечем!!! Ани от АГ каза че няма проблем, но... По пронцип нямаме проблем с мъжкия фактор / мъжа ми е правил спермограма и на 3, на 5 и на 6 ден и винаги е бил с добри показатели/ Дано и сега се получи така!!!!
И другия ми въпрос е: как се ходи за инсе? трабва ли да съм по нощница и чехлички :)))) или както на преглед? И колко време трябва да се полежи там после?
На всички желая успех :)
Eagle, ти си почивай по-добре!!! Щом не ти се тренира, значи организма ти си има причина  :wink: Дано да е 9 месечна!!! :)
*
На инсе се ходи с ношничка и чехлички,ще си полежиш малко.Иначе е като обикновен преглед.Успех!

*
За инсе в кликика Надежда не се носи нищо.Там ти дават престилка и чехли.
*
Пими от инсето е, а не от лекарствата. Ще мине за няколко дни , не се притеснявай.

Благодаря ти вече спря.Снощи обаче през ноща станах до тоалетната и на хартията остана един съсирек.Е това вече ме притеснява.Дано да не е лош знак и всичко да отиде по дяволите.Честно да си кажа малко се притесних.

Аз правих инсето в МД във Варна и не съм си носила нищо.
Олимпийка, спокойно, за въздържанието щом нямате проблем, значи не е от значение.
Аз и при двете инсе-та ходих като за обикновен преглед и нищо не съм си носила, предполагам всяка клиника си има ред, но ...
Стискам ти палци!
Пими - и на теб  :crossfingers:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Олимпия, успех и много късмет!
Пими, стискам палци всичко да е ОК!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Да се отчета и аз - вчера правихме фоликуметрия на трети ден.Другата седмица още една-на 10-ти ден и ако всичко е ОК /ако има фоликул в ляво/,ще правим инсе.

Олимпия,успех в петък!!!!!!!!!!!!Стискам ти палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

eagle

• 515
Олимпия успех в петък. За въздържанието знам, че е индивидуално при всеки мъж. Някои дават по-добър материла при въздържание от 4-5 дни, а други - от 2-3 дена. Моето инсе също беше като нормален преглед - не си носиш нищо - зависи от практиката в клиниката може би.
*
Re: Инсеминации през май и юни 2008 - успех на всичк
« Отговор #134 -: Май 23, 2008, 08:53:10 am »
Олимпия, успех за днес и дано всико да мине. Аз за моето не носих нищо, просто като един преглед.

Пими, много стинати палци и на теб, колкото имам толкова ще стискам :-).

Кремче, ти си от нашия отбор и ще стане, убеденеа съм.

А аз, днес ми е втори ден и се разбрахме да звънна на док да ме види евентуално довечера. Ако няма някоя киста (досега никога не съм правила, но все пак) след две седмици и аз съм наред с инсето.
« Последна редакция: Май 23, 2008, 10:20:50 am от Meggy »

*
 Олимпия, успех днес :crossfingers: :crossfingers:
 Меги, недей да си мислиш за тези гадини кистите, всичко ще е ок !
 Cream, да си отгледаш хубави фоликулчета и ще стискаме палци след десетина дена :)

На мен днес ми е 5-ти ден от инсе-то, за разлика от предишните три пъти не усещам абсолютно нищо, нито болка нито напрежение ...Почти не вярвам, че ще стане с тази лоша преживяемост, която имаме, но не съм се отчаяла и вече си чета все повече за икси процедурите и т.н

Това е от мен, нека днешния ден бъде много успешен за всички нас!!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Момичета, много ви благодаря за отговорите, стиснатите палци и пожелания!!!! От сърце желая УСПЕХ на всички вас!!!! На тези, които вече са в очакване искам да вдъхна малко от моето спокойствие и добро настроение!!!!  :cheerleader: :balk_602:
То е много необходимо за постигане на желания резултата :)))
Ние след малко ще се стягаме за клиниката. Аз ще бъда в АГ Варна, затова си купих нощничка и чехлички :)))) То никога не е излишно!!!
Много, много  :bighug: на всички и после ще докладвам :))))
*
Здравейте момичета!
Моето трето инсе ще е утре. Стискайте ми палци!

На всички момичета в темата желая успех!  stork-boy :crossfingers: :rainbow:
*

eagle

• 515
Здравейте момичета!
Моето трето инсе ще е утре. Стискайте ми палци!

На всички момичета в темата желая успех!  stork-boy :crossfingers: :rainbow:
Ще стискама как няма да стискаме  :goodluck: :crossfingers:
*
Здравейте,ето моят отчет:имам си 2-3 по-малки фоликулчета и един доминантен -13-14 мм. от ляво.Във вторник ще се гледаме,ще бием прегнил и сигурно във сряда ще е моето второ инсе.Дано не мине котка  път:crossfingers:.Стискам палци на всички  в процедура!!!