Бижу, благодаря! Дано наистина събереш отзиви, ти си пред мен и ще се ползвам и аз от информацията
Аз тамън сутринта бях при него, тегли го човекът към секцио, аз имах известно желание за нормално... Имам миомектомия през 2000 с последваща лапаро, доказала, че всичко е перфектно, според другите лекари, които питах, щом са минали 8 години от операцията няма проблем, (само евентуално готовност на екип за секцио при нужда), но според Димитров не трябвало да се допускат силни контракции и все пак съществувал риск от руптура. Може и да е прав човекът и така да е по-сигурно за мен... Някой да има коментар по въпроса? Иначе личните ми впечатления досега от Димитров са, че относно проследяването на бременност не му се занимава много (нормално, като се занимават основно с раждания), но иначе ми направи приятно впечатление, че е отзивчив - бях в Токуда с друг здравословен проблем и от другото отделение лекарите му звъннаха, той си даде първо един телефон, после ми даде още един, дето не го изключвал, а като му се обадих, каза да изчакам да отбие колата, за да говорим. Днес пък видях, че са едни малки листчета си е записал най-важните данни за момичетата, които са заявили да раждат при него и беше отбелязал най-важните съпътстващи особености при мен. Докато за Диков съм чувала, че всеки път трябва отначало да му обясняваш. В БГ мама имаше едно мнение за Димитров, че за нормално раждане като му се обадила мацката, дошъл в болницата и стоял 10 часа, докато роди. Но все пак, Бижу, си права че е от основна важност и дали е добър оператор, ако ще се прави секцио.
Иначе и аз съм с осигуровка в Дженерали. Какво покриват зависи и от пакета, нашият не покривал болнично лечение, така че не съм се интересувала нататък.