0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните - 24 част!!!
« Отговор #100 -: Май 05, 2008, 22:13:51 pm »
Определено си е крем карамел :D
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #101 -: Май 05, 2008, 22:34:00 pm »
Sorry, aма немога да се въздържа  :lol: :lol: :lol:
Голям смях с тоя крем карамел, ама защо точно в тая тема - сега в нея ще настъпи за миг затишие....усещам как ако не мацките, то майките им, свекървите, а защо не и мъжете им, бъркат крем карамел...

Ех, сладурки! Бъдете здрави!
*
« Отговор #102 -: Май 05, 2008, 22:51:20 pm »
Определено си е крем карамел :D

На мен по ми бие на Брюле :wink:
*
« Отговор #103 -: Май 05, 2008, 23:02:45 pm »
егати майтапа :lol: :lol:
*
« Отговор #104 -: Май 05, 2008, 23:16:05 pm »
Абе аз мълча си, ама без майтап, понеже тази вечер е късно и нямам продукти, обаче утре ще правя и крем карамел и брюле :lol: :lol:.Ако на някой му заприлича на трето, да казва до утре сутринта,че наведнъж да ги метна. :wink: :lol:
« Отговор #105 -: Май 05, 2008, 23:19:23 pm »
 :D :D :D :D :D момичета направо ме разбихте  :lol: от смях голям майтап ........ами аз по някаква случайност днес си хапнах крем карамел :wink:
Sorry, aма немога да се въздържа  :lol: :lol: :lol:
Голям смях с тоя крем карамел, ама защо точно в тая тема - сега в нея ще настъпи за миг затишие....усещам как ако не мацките, то майките им, свекървите, а защо не и мъжете им, бъркат крем карамел...

Ех, сладурки! Бъдете здрави!
Цяла нощ ще се дрънка май в кухните  :lol:
 Лека вечер наистина си лягам с добро настроение!!! :wink:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #106 -: Май 06, 2008, 08:10:24 am »
 :lol: :lol: :lol: хайде ,кой забърка крем карамел?да идвам на гости :oops: :lol:
*
« Отговор #107 -: Май 06, 2008, 10:26:05 am »
Виждам че вчера бая сте се позабавлявали с тоз крем карамел  :D айде, който се е облажил да си признава бързо, аз май ще мина с някое готово кремче от магазина  :oops:
*
« Отговор #108 -: Май 06, 2008, 11:05:51 am »
Здравейте мацки!
Как сте в този прекрасен, празничен ден?

Защо ли ми трябваше да поглеждам бебешкия дневник?! Сега и аз ще трябва да правя крем- карамел. :wink:

Хубав ден на всички и от утре да сте по-активни, че голяма скука настана напоследък тук. ;)

П.П. prinses_neli, съжалявам, миличка! :(
Не губи надежда, следващият път всичко ще е наред.  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #109 -: Май 06, 2008, 12:25:08 pm »
Aйде аз ще си призная че днес мама ми забърка и направо ще се пръсна който иска да идва има цяла тава :D :D :D
 Весел празник на всички!!!!!!!!!!!! :D
« Отговор #110 -: Май 06, 2008, 12:34:40 pm »
Упс  :oops: Това е Baby diary. То нали от бременността се оглупявало... :wink:
« Последна редакция: Май 06, 2008, 12:37:51 pm от Stivarip »
*
« Отговор #111 -: Май 06, 2008, 12:36:24 pm »
Упс  :oops: Това е Baby
diary
. То нали от бременността се оглупявало... :wink:
А това вече е нещо друго :)
*
« Отговор #112 -: Май 06, 2008, 13:24:33 pm »
Аз вместо да се мъча да правя кремове, реших да изляза и да ги хапна в някоя сладкарница.
*
« Отговор #113 -: Май 06, 2008, 15:18:13 pm »
Благодаря Stivarip, Baby diary се оказа приятна програмка :) Сега чакам наистина да ми потрябва :)
Сърдечни поздравления на новодошлите момичета, лека и безпроблемна бременност!

Много съжалявам prinses_neli, пожелавам ти бързо възстановяване миличка!

« Отговор #114 -: Май 07, 2008, 00:04:49 am »
Момичета аз изкарах първите си 4 месеца от бременоста на крем карамел та не можете да ме съблазните с него ,а дневника си го бива и то много  за което благодаря!!!!
Мила Нели много съжалявам за случилото се с теб!Май по-добре е да питаш лекаря си кога би почнал нова процедура с теб,той най добре знае кога си готова не само психически а и физически.Хайде горе главата и следващият път няма де да ти избяга!!!!

*
« Отговор #115 -: Май 07, 2008, 00:38:00 am »
Аз не можах да изтегля дневника. В момента в който ми иска да въведа четирите символа, го правя и до там.Не се дърпа.Утре ще накарам мъжа ми да му намери цаката.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #116 -: Май 07, 2008, 07:35:06 am »
Аз не можах да изтегля дневника. В момента в който ми иска да въведа четирите символа, го правя и до там.Не се дърпа.Утре ще накарам мъжа ми да му намери цаката.
то и при мен нещо не става Пуки,но пак ще пробваме...... :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #117 -: Май 07, 2008, 10:18:51 am »
Здравейте момичета,
Искам да попитам дали някой ходи на ЖК при Д-р Виктория Благоева. Препоръчаха ми я мой приятелки. По празниците бях извън София и вече е време да се запиша в началото на 11 г.с. съм.

« Отговор #118 -: Май 07, 2008, 10:54:24 am »
Здравейте мацки!
След 15 минути съм на женска консултация при моята лекарка. Не съм ходила от 1 месец и сега чакам с нетърпение да видя дали всичко е наред и колко сме порастнали. Стискайте палци. Като се върна ще ви пиша.

Пуки, прочетох по-напред в темата, че си ходила на фетална морфология и са видели пола. Би ли ми казала в коя седмица точно ходи, защото аз бях на първа фетална молфология при д-р Марков (в София) в 12 г.с. и 1 ден и той прегледа всичко внимателно. Слава богу към онзи момент бебо беше в идеално здравословно състояние, но той не се нае категорично да каже за пола. Първо каза момче, после се поправи на момиче и накрая заключи, че още е рано, но според него 90% е момиче и 10% момче. Но важното е да се роди живо и здраво! Другото са допълнителни подробности... Ама на мен си ми е интересно. Така, че ще чакам 22.05 за втората фетална морфология.     
*
« Отговор #119 -: Май 07, 2008, 11:35:14 am »
Здравейте!! днес пуснах ТСХ, ФТ4, ТАТ И МАТ и към 17ч вероятно ще бъдат готови..
страшно се надявам всичко да е наред, защото последния път ТСХ-то беше 2,24, а ТАТ и МАТ хич не съм пускала.. :?