Съжалявам за неуспеха и стискам палци следващия опит да бъде успешен и носещ само положителни емоции.
Искам да напиша две думи в защита на меногона от собствения си опит. Писала съм тук, но беше доста отдавна. Имам три опита, първите два с Пурегон, последният, успешният с Меногон. Моят доктор пък каза, че Меногонът при него дава много добри резултати и че вече не се предпочитат препаратите с чисто ФСХ, какъвто е Пурегона, а такива, които съдържат и другия хормон. Във Варна наистина недолюбват Меногона, незнайно защо. Всъщност не знам каква е цената на Фостимона, по мое време /2004/ нямаше. Когато правих опит във Варна /втория път/, изобщо не допуснаха и да помисля за въпросния Меногон, много бил лош и некачествен. Иначе и в трите опита резултатите откъм яйцеклетки бяха идентични - по 4 броя общо.
Не знам как стои въпроса с медикаментите, но цените им наистина са доста солени. Когато тръгнах да правя трети опит, вече правех и сметки -да имам пари и за още един опит, това ме крепеше през цялото време, че имам още една възможност...
Сега със здравната каса нещата вече сигурно са по-различни. Каквото и да решите с доктора, пожелавам ти да си спокойна и да имаш късмет в процедурата. Стискам палци от сърце!