0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #340 -: Май 04, 2008, 21:16:20 pm »
Здравейте, момичета :))) Мале аз как се разболях - така ме боли гърлото, едва ям, едвам говоря, а като пийна нещо направо ми раздира гърлото!!! :x За първи път ми се случва такова нещо!!!! Егати гърлото, егати чудото!!! Че и температура имам - отиде ми графиката!!!!  :? Ноооо, разбира се, съвсем скоро ще се оправяяяяя :)))

Ивка, може, може да се надяваш. При същата ситуация / втора чертичка след 10-тата минута/, моя приятелка вече е почти в пети месец бременна :))) Но за по-сигурно си изчакай датата и тогава направи нов тест :)
*
« Отговор #341 -: Май 04, 2008, 21:19:53 pm »
Здравейте, момичета :))) Мале аз как се разболях - така ме боли гърлото, едва ям, едвам говоря, а като пийна нещо направо ми раздира гърлото!!! :x За първи път ми се случва такова нещо!!!! Егати гърлото, егати чудото!!! Че и температура имам - отиде ми графиката!!!!  :? Ноооо, разбира се, съвсем скоро ще се оправяяяяя :)))

А, не така, мила, какви са тези болести по това време на годината  :(

*
« Отговор #342 -: Май 04, 2008, 21:29:52 pm »
ТАка
Меги отиваш във snimka.bg
Потребител - svetal4y
Парола - 112311231123
*
« Отговор #343 -: Май 04, 2008, 21:33:16 pm »
Отиваааааааааааааааааааам  :lol:

*
« Отговор #344 -: Май 04, 2008, 21:36:50 pm »
svetal4y: супер, мнооооооооооооогггггггггггггооооооооооооооо яко. Трябва да станеш фоторепортер, много добре си се справила. Природата също е супер, някъде наблизо около вас ли е?

*
« Отговор #345 -: Май 04, 2008, 21:37:09 pm »
Албумът се казва Великден-не питай защо
*
« Отговор #346 -: Май 04, 2008, 21:37:47 pm »
Природата е все наоколо да.Ама то цялата Бъгария пусто наистина била красива.Днес се убедих за пореден път
*
« Отговор #347 -: Май 04, 2008, 21:38:10 pm »
Забравих да ти кажа, че наистина маргаритката е просто прекрасна, така самичка сред поляната, просто идилия.

*
« Отговор #348 -: Май 04, 2008, 21:39:23 pm »
Природата е все наоколо да.Ама то цялата Бъгария пусто наистина била красива.Днес се убедих за пореден път

Много си права, така е и аз обичам много такива местенца сред природата. Ммммммммммм, замечтах се, че скоро не съм излизала никъде извън Русе  :(

*
« Отговор #349 -: Май 04, 2008, 21:40:27 pm »
Аз много обичам да снимам.А днес докато се правехме и ние на каскадьори с витарата набелязах доста яки места за пикници.Каня ви всички ако можете да се откъснете и да додите на море
*
« Отговор #350 -: Май 04, 2008, 21:47:31 pm »
Аз много обичам да снимам.А днес докато се правехме и ние на каскадьори с витарата набелязах доста яки места за пикници.Каня ви всички ако можете да се откъснете и да додите на море

И аз много обичам да снимам, за съжаление нямаме много време за разходки напоследък, но сега със затоплянето на времето ще трябва да понаваксаме  :D

*
« Отговор #351 -: Май 04, 2008, 21:48:39 pm »
Дани, мила, къде се потайваш, гледам, че си тук, а не пишеш нещо. Липсваше ми докато не можех да пиша редовно  :D

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #352 -: Май 04, 2008, 23:37:38 pm »

Аз както винаги доста късно се включвам, нооо моя мъж не мога да го откъсна от това изобретение компа.

luba_boiko, добре дошла мила, дано си отпочинала добре.
svetal4y, много яки снимки както казва племеника ми.Много добре сте си изкарали, сред красива природа, емоции, супер!
Olimpia, дано да оздравееш по-скоро.Аз страдам от гърло понякога.Мноооого е гадно.
Meggy, ние също не намираме време за разходки извън града, но това е голям пропуск.Моя мъж обожава риболов, но последно време направо го е забравил.На мен ми се струваше глупаво, но сега като си спомням как ходехме преди, не мисля така и ми се ходи.
Сменихме си мишката, мнгоо готино, чак ми прави кеф.Не знам при вас как е, но една мишка за по-малко от година се скапва при нас.

ПП.Какво да направя, за да не мисля, че днес е деня на лелята, а не дойде?!?!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #353 -: Май 05, 2008, 00:04:55 am »
Дани, мила, къде се потайваш, гледам, че си тук, а не пишеш нещо. Липсваше ми докато не можех да пиша редовно  :D

Тук съм. До сега се опитвах да наглася новата седмична, която признавам бая проблеми ми създаде, нооооо мераци....какво да се прави. Дано ви хареса и да ни донесе много ++++++ резултати.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27651.0
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!