0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #280 -: Май 04, 2008, 10:21:00 am »
Добро утро мили момичета.Аз вчера а-ха да го уловя яйцето и ... днес взе че ми дойде-абе един късмет ви казвам с 5 дни по рано. :DЗатова ви моля да ме махнете от очакващи,че минавам пак към ловуващи аман вече.Иначе моят малък мъж се казва Мишо и не че съм го крила ,аз като нова бях писала че работим за второ ама вие сте забравили.
Иначе ви желая приятен ден за разлика от моя че така ме боли корем-ще пукна.Айде до после :bighug:

« Отговор #281 -: Май 04, 2008, 11:35:28 am »
Добро утро  :DДанни ,тенкс за кафенцето.
Соф ,тук съм слънчице :bighug:но гледам че никой не пише и само надничам ,да не някой да се похвали а аз да изпусна хубавата новина :DЩе ми липсваш да знаеш :wink:
Парси,жалко ,но сега се подготвяй за следващото ову и дано....

« Отговор #282 -: Май 04, 2008, 11:36:02 am »
Здравейтеееееееее!Айде да минават тия почивни дни ,че да се похвалят няколко девойки с  :bfp:  :crossfingers:
Меги а чул те Господ.Благодаря ти за куража ,с който зареждаш тук.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #283 -: Май 04, 2008, 12:33:07 pm »
ДОБЪР ДЕН!!!
Аз днес малко се поуспах, сега пия кафенце и ям баничка.
Напук на всичко ми е ухилено.

Ето малко усмивки и за вас.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #284 -: Май 04, 2008, 12:49:17 pm »
Здравейте момичета кокичета!!!!  :bighug: Желая ви прекрасен ден!!! Парси, и при мен се получи същият сакатлък миналия месец, но този е нашия!  :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #285 -: Май 04, 2008, 12:51:39 pm »
Здравейте момичета кокичета!!!!  :bighug: Желая ви прекрасен ден!!! Парси, и при мен се получи същият сакатлък миналия месец, но този е нашия!  :goodluck: :goodluck: :goodluck:
чул те господ миличка :bighug:

« Отговор #286 -: Май 04, 2008, 13:25:26 pm »
Здравейте от мен!
Нищо ново няма ,както при мен,така и при вас,като гледам.Да ви се оплача от 3 дни такава нерва ме гони на моменти,че чак се плаша.Такова чудо не си спомням.Направо на моменти почти изпадам в истерия,вървя си на скандал и само някой да ми се изпречи на хоризонта-го прегазвам.Нито пия някви хопчета,нито нищо-освен дето почнах да пия чая,ама не вярвам да  е от него,той даже би трябвало да успокоява.Както и да е,дано скоро да се свърши това чудо,защото не знам какви поразии ще направя.И то не е постоянно,ами на моменти.Направо не мога да се позная.
Ама стига за мойте нерви,похвалете се вие с нещо хубаво ,та поне за вас да се порадвам.А иначе довечера мойто мъж е на работа,така че ще съм на линия.Дано да има и други нощни птици.
*
« Отговор #287 -: Май 04, 2008, 14:36:32 pm »
Добър ден и от мен!
Днес сте се отдали на по4ивка и ви пожелавам да е блажена. С милото си хапнахме и смятаме да се излежаваме.
ВиЛиЛи, не така мила. Давай го по-спокойно, не се кахъри. Полегни си и си пусни едно филм4е и вси4ко 6те е наред.
Дани, 4ул те Господ, аз така свикнах с мъника, 4е сега си гукам сама :D.
Сега отивам да си полегна и после 6те намина да проверя дали няма някоя хубава новина да изко4и тук...дано, дано.
Прегръдки и цунки
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
« Отговор #288 -: Май 04, 2008, 15:02:37 pm »
здр.милички!
аз си бях малко на село ,но вчера се прибрахме,
чЕСТИТО НА ВСИЧКИ БРЕМЕНЕЛКИ,и скоро да ни заразявате ,ей,
Аз нещо съм настинала явно,че нещо като на цистит ми намирисва ама щя я видим тая работа,пия сега уринал ,че дано да мине,че ще си пропилея пак щанса да хвана яйцето тия дни,дано мине.
Весел ден момичета :lol:
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
« Отговор #289 -: Май 04, 2008, 15:53:38 pm »
Хриска ,оправяй се ,че да не изпуснете овуто :bighug:
Вили,давай го по спокойно,имаш нужда от почивчица май.
Лек ден и хайде вече е време някой да се похвали :D
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #290 -: Май 04, 2008, 16:22:03 pm »
здравейте момичета! много е пусто по празниците- всички почиват ааа  :)

БЕБЕНЦЕ,честито и най-леките и приятни 9м., а на финала най- сладкото и здраво бебче!

моят мъж пък е болен и от 2 дни само си седим вкъщи и се лекуваме- дано скоро да оздравява.станала съм като една болногледачка  :o

айде до скоро,че отивам да си лекувам мъжлето.

:bighug:

07.10.2009
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #291 -: Май 04, 2008, 16:23:28 pm »
Ооооооо, Любекс, ти си тууууук......как мина разходката из казанлъшкия край?
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #292 -: Май 04, 2008, 16:29:29 pm »
ОЧАКВАЩИ:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
parsi             8-9.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи            9-10.05
Becu              10.05
power             10-11.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05

ЛОВУВАЩИ:
NOWILKA
ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche

добавих се в очакващи,макар че шанса ми този месец и минимален
07.10.2009
*
« Отговор #293 -: Май 04, 2008, 16:35:18 pm »
Ехааааа,докато ви прочета и минаха 2 часа.. Писали ,писали.. :)

Здравейте! Много ми е приятно да ви видя и да ви усетя...Преди малко се прибрахме и аз веднага се залепих за компа..
Дани,Обичам те!!!

Честито на новите ни бременилики,надявам се всичко да е наред и да изкарате едни страхотни бременности..!
Аз онзи ден ви се похвалих че съм в ову май,ама хич даже не съм :( Май май и при мен ще има проблем...Тая Бт си седи на едно място и не мърда ,пък корем ме боли и ЦС си имах и всичко ,само дето е била фалшива тревога...Ама карай...Ще търся решение..

Момичета ,много ми липсвахте...Там беше страхотно и се наслушах на птички и пчелички,звуците са невероятни,само се карах с нашите да спрат радиото че да си слушам тишината...

За сега това е от мен..Ще правя крем карамел и пак се връщам при вас...
« Отговор #294 -: Май 04, 2008, 16:40:45 pm »
Любе,Любе,ей -недей да си четеш тайно!
Всички те видяхме,че си тук! :D    Ааааааааааааа,ти тъкмо си пишела.Радвам  се,че се зъвърна!

Абе момичета,аз знам че трябва по-спокойно,ама не става!И не е до почивката,щото аз всичките почивни дни не съм на работа,та не е от това!За 3 години с мъжът ми не сме се скарали нито веднъж,но се опасявам,че тия дни даже и той дето е силно спокоен,няма да може да ме издържи.А иначе,най-много налитам на свекървата,та не знам син и как ще я опази?!? :x :? :oops:
*
« Отговор #295 -: Май 04, 2008, 16:42:42 pm »
 :hello2: сладурки...
Аз все не знам къде се намирам :cloud9: и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всяка от вас много скоро да почувства това което аз сега чувствам...Ние още не сме казали на никой новината,милото смята да изчакаме,а аз имам нужда да споделя с Целия Свят ...
Снощи преди да излезнем и на милото братовчедката дойде да ни забере (тя има 8 месечно бебе) и аз просто не издържах и и показах теста-тя много се зарадва но после се вгледа в теста и каза че за нея е невалиден,тъй като тест линията е малко по-бледа от контролната-не мога да ви опиша как се почувствах...адски гадно ми стана и цяла вечер мислех за това...Но днес още станах и отидохме с милото за нов тест,взех си ШуърЧек и отново 2 чертички  :bfp1:!!!
Усмихнат ден момичета от мен и  :bfp: :bfp: :bfp:
Хайде не ме оставяйте сама да ходя в темета на бременните идвайте с мен че без вас е скучно
*

everything_possible

• 957
« Отговор #296 -: Май 04, 2008, 16:47:49 pm »
Ще правя крем карамел и пак се връщам при вас...

Креееееееееееееем  Казвай бързо адреса!

Вили, не посягай на свекито,че после кой ще помага. Стегни са сестро, и не са давай на некакви нерви. Споко, ша са упрайш!
*

everything_possible

• 957
« Отговор #297 -: Май 04, 2008, 16:53:21 pm »
Хайде не ме оставяйте сама да ходя в темета на бременните идвайте с мен че без вас е скучно

На драго сърце бих те последвала.... И не се връзвай на негативно мислене. Бледа не бледа щом я има значи си бременна. Кефя се на еуфорията ,която те е обзела. Въпрос на личен избор е дали ще кажеш или не. Била съм свидетел и на едната крайност и на другата, важното е ти самата да не си мислиш,че едното или другото ще ти донесе нещо....../без думи/. Наслаждавай се на прекрасното чувство!

« Последна редакция: Май 04, 2008, 17:02:39 pm от everything_possible »
« Отговор #298 -: Май 04, 2008, 16:54:39 pm »

Вили, не посягай на свекито,че после кой ще помага. Стегни са сестро, и не са давай на некакви нерви. Споко, ша са упрайш![/color]

Абе ще помага тя,как не.Аз и без тва и нямам грам доверие за тая работа!Тя ще го гледа по от разстояние и може чат пат като спи да му хвърля по едно око.Абе то да има нещо за гледане,пък послле ще му мислим.
*

everything_possible

• 957
« Отговор #299 -: Май 04, 2008, 17:06:47 pm »
Абе ще помага тя,как не.Аз и без тва и нямам грам доверие за тая работа!Тя ще го гледа по от разстояние и може чат пат като спи да му хвърля по едно око.Абе то да има нещо за гледане,пък послле ще му мислим.

Ще дойде, горе главата, мисли позитивно....

Я вижте това..... http://www.vbox7.com/play:70399c63 
« Последна редакция: Май 04, 2008, 17:20:24 pm от everything_possible »