Здравейте и от мен,момичета.
Като гледам няма почти никой на хоризонта,но предполагам ,че всички се възползвате от прекрасното време и сте излезли на разходка.
Неши,благодаря ти за свещичката и за молитвата.Нали си знаеш,че и ти си в нашите молитви.Аз по празниците се молих,колкото за себе си,толкова и за всички вас.
Бибица,аз съм питала док за фолиевата к-на.Тя може само да помогне,но не и да навреди.Не може да се натрупа в организма,защото излишното количество се изхвърля.Аз я бях спряла,защото след като я пих почти 1 год се опасявах да не е вредно,но доки ми каза в никакъв случай.А иначе се пие по 1 хапченце.Наистина Неофилик е по-хубавата.
Лоренче,аз също работя на смени и като теб си мислех,че не може да си меря БТ.Обаче някъде прочетох,че дори да не измериш правилните градуси,то все пак ще регистрираш двете отделни фази.Така че си я мери и да не ти пука.
А пък аз,амииииииииии аз съм много разочарована,защото пустата ми температура извъобще не се покачва.Което трябва да значи ,че няма О.Пък и този месец не съм усетила никакво болчица в корема.Все едно,че нямам нищо,само черва
.Не знам,то и да има О ,като е толкова късно /на 17-18 ден,от 26/,все едно е напразно,нали.Аз не съм сигурна де,вие какво ще кажете по въпроса.
А иначе,да се поизфукам лекинко,днеска с мойто мъжле направихме следното:
Най-безмилостно и безапелационно,веднъж и завинаги оскубахме простоватите бабешки китки на свекито от двора и насадихме райграс.Ама с такъв кеф.Те ме дразниха тия цветя откакто заживях там и ето на ,2 години по-късно им видях сметката.
Упс,простете,че стана дългичко,ама....
Аре,после пак!