Добро утро! Днес грее едно приятно слънчице, което примамва само за разходки!
Новилка, нямаш нанесени стойности на БТ, за това е доста трудно да се каже кога ще е О. Ако кажем каквото и да е като ден, ще излезе, че играем на "тука има - тука нема". Моят съвет е, да намериш пролука и да идеш днес на една фоликуметрия. Така ще се види колко е голям фоликула и след това можеш да сметнеш горе-долу кога ще е О. Или поне и днес направи О-тест...
Аз пък тази сутрин съм малко скофтена, ама снощи имахме неприятен разговор с милото... Вече му било писнало да кеси по график, чувствал се използван, бил Коборг и т.н. прекрасни мисли! Можете да си представите как след такъв разговор може да се работи за бебе! Сега си е втълпил в главата, че може да имаме несъвместимост двамата... Не, че и на мен не ми е минавало през главата... Има ли някой тука, който може да ми каже къде се прави това изследване, какво представлява и колко струва, съответно. Яд ме е, че не ми сподели тези си мисли вчера преди да отида на док... поне щях да се осведомя! След празниците той ще ходи на разширена спермограма в Селена, остава там да го накарам да пита...