0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #100 -: Април 30, 2008, 08:05:27 am »
Добро утро на всички. 5ja честито мила и да си имаш живо и здраво ревящо мъниче. И дано всички скоро ни споходи тово щастие. Аз май доста чаках и сме решили да ходим пак по лекари. Но нека свършат празниците. Е това е - спорен ден и после пак почивчица.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #101 -: Април 30, 2008, 08:10:12 am »

Прекрасно утро!
Слънцето се усмихва приятно от сутринта,
а навън птичките пеят и създават толкова хубаво настроение.
Весел ден мили момичета,
и да ни зарадвате с неочаквани +++++++++++++!
Излезте на разходка и се насладете на красивият ден!
Много от вас са в О, или им предстои такава,
така че заредете се с енергия от сутринта
и се постарайте да създадете здрави и хубави деца!
Онези от вас, които са в очакване
да се отпуснат и да чакат с усмивка своето чудо!

Отгледах си фоликул , спукаха ми го , а мъжлето се потруди достойно  :lol: И сега чакаме резултата  :wink:

Краси, Краси :bighug: Чудесна новина, сега кротко и смирено ще чакаме +++++ резултат! ДАНО!  :crossfingers:

Соф, и на нас са ни казвали да не сексим всеки ден, а ма чак пък РЕЦЕПТА....е те т'ва вече не съм виждала. Интересно как е формулирано. С удоволствие бих хвърлила едно оченце. Току виж докито се оказал аааабсолютнУ прав и те т'ва е РЕЦЕПТАТА за бебе  :wink: Успех мила! Въздържам се от по-сериозни коментари /не че не искам/ да не те урочасам  :wink:

Vickson , приятно изкарване и хич не си губи ценното време с форума....cекс,cекс,cекс....скъсай го твоя! И хич не го мисли...ееееееее къде е 7.V. Няма да усетиш кога са се изтърколили. Айде и на теб едни  :crossfingers:

Меггииииииииииии, де ходиш Мегс?, вчера те скивах за малко и избега. Що тъй бе мила? Всичко наред ли е? Липсваш ми да знаеш.

biserche , много си права мила. Седииииим по цял ден на компютъра и после че не било станало.

bebence, ще стискам всичките си  :crossfingers: да те прескочи гадината за цели  :cloud9:

clevergirl, тя системата и тук е доста мудна. Всичко е въпрос на късмет. Важното е,че имаш насрочена среща със специалист и дано всичко да е ОК!

Ох, днес очаквам Любчето да се появи...понеееееееееее за малко. Любекс, много ми липсваш. Много те обичкам сестричке! Радвам се,че се забавляваш и пътешестваш....ама либоф ко да праиш....мъчно ми е Охххх, айде няма ли да минава тая сватба....искам да те видя булка....Ти ще си прекрасна булка, сигурна съм. Кога е събитието,че не си спомням, а в подписа ти поне аз не мога да видя?

NOWILKA, аз от графики много не разбирам, но се надявам да имате шанс и после  :cloud9:

« Последна редакция: Април 30, 2008, 08:18:15 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #102 -: Април 30, 2008, 08:51:27 am »
5ja честито мила и леки 9 месеца. Хайде мацки, чакаме друго +++++. Много хубаво ми става като видя че някоя от нас е достигнала целите си.
Момичетааааааа помагайте ми. Моля ви, кажете ми за моята ову, дето ви споменах малко по-надолу,че откачам. 8O
*
« Отговор #103 -: Април 30, 2008, 08:56:48 am »
Добро утро и от мен.Прекрасен и спорен ден на всички ви,а на бебенце толкова силно му стискам палци за  :bfp:че чак пръстите ме заболяха,ама си струва. :)
Любе,Любе какво напраи на таз вила ма жена?Хайде връщай се че липсваш на всички вече :D

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #104 -: Април 30, 2008, 09:42:14 am »
Добро утро! Днес грее едно приятно слънчице, което примамва само за разходки!
Новилка, нямаш нанесени стойности на БТ, за това е доста трудно да се каже кога ще е О. Ако кажем каквото и да е като ден, ще излезе, че играем на "тука има - тука нема". Моят съвет е, да намериш пролука и да идеш днес на една фоликуметрия. Така ще се види колко е голям фоликула и след това можеш да сметнеш горе-долу кога ще е О. Или поне и днес направи О-тест...
Аз пък тази сутрин съм малко скофтена, ама снощи имахме неприятен разговор с милото... Вече му било писнало да кеси по график, чувствал се използван, бил Коборг и т.н. прекрасни мисли! Можете да си представите как след такъв разговор може да се работи за бебе! Сега си е втълпил в главата, че може да имаме несъвместимост двамата... Не, че и на мен не ми е минавало през главата... Има ли някой тука, който може да ми каже къде се прави това изследване, какво представлява и колко струва, съответно. Яд ме е, че не ми сподели тези си мисли вчера преди да отида на док... поне щях да се осведомя! След празниците той ще ходи на разширена спермограма в Селена, остава там да го накарам да пита...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #105 -: Април 30, 2008, 09:49:24 am »
Добро утро! Днес грее едно приятно слънчице, което примамва само за разходки!
Новилка, нямаш нанесени стойности на БТ, за това е доста трудно да се каже кога ще е О. Ако кажем каквото и да е като ден, ще излезе, че играем на "тука има - тука нема". Моят съвет е, да намериш пролука и да идеш днес на една фоликуметрия. Така ще се види колко е голям фоликула и след това можеш да сметнеш горе-долу кога ще е О. Или поне и днес направи О-тест...
Аз пък тази сутрин съм малко скофтена, ама снощи имахме неприятен разговор с милото... Вече му било писнало да кеси по график, чувствал се използван, бил Коборг и т.н. прекрасни мисли! Можете да си представите как след такъв разговор може да се работи за бебе! Сега си е втълпил в главата, че може да имаме несъвместимост двамата... Не, че и на мен не ми е минавало през главата... Има ли някой тука, който може да ми каже къде се прави това изследване, какво представлява и колко струва, съответно. Яд ме е, че не ми сподели тези си мисли вчера преди да отида на док... поне щях да се осведомя! След празниците той ще ходи на разширена спермограма в Селена, остава там да го накарам да пита...

Оооооо, той моя до скоро ми натякваше,че съм го използвала като вибратор, ама му мина. Според мен мъжете искат деца, ама ако може да си кексят когато те си поискат. Е, не става така.  :? Аз на моя му казах вчера:
" Искаш ли дете, ще работиш по-често и по гафик,иначе да не ме питаш от кого е бебето после като се роди русо- със сини очи/ така изглежда съседа/".
А за фоликуметрия, нямам грам секунда свободна днес. До 16:30 съм на работа и след това тичам на автогарата. Абе тоя месец ще стреляме на посоки. За довечера съм приготвила едно тестче за ову и ще кексосваме/ако не се напие/.

А това настроение, което си си го втълпила- веднага да го прогониш. Днес е последенеееен работен ден. :lol: :lol:
Прегръщам ви . :P
« Отговор #106 -: Април 30, 2008, 10:10:43 am »
Добро утро на всички! Да се отчета и аз за днеска :) Ами от вчера го няма това/засега/ кафяво зацапване...боли ме кръста...вече ще лудна  :help:... имам още 2 дни до лелката днес ми е 30-и ден от МЦ. Някой може ли да ми види графиката и да си каже мнението дали правилно съм определила О и дали изобщо е имало такава...не съм мерила редовно БТ но работя на смени и нямам възможност да я меря всеки ден!
Честито на бременелките и успех на чакащите като мен!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #107 -: Април 30, 2008, 11:05:02 am »
Добър ден и от мен момичета - кокичета - пълни с много мисли за бебета.
Аз да ви се оплача малко от моето мило, нещо се излага, ми то без кекс бебе нестава, само мрънка и се оплаква. уж на планина на чист въздух разходки и канене да има кекс, а той само с мъжете по масите, а после зашо е дошла лелката ми как няма да доиде.
Незнам сега дали да се включа в списака за чакащите или да си остана при ловуващите - а ако нищо не сме напражили то трябва лелката да доиде на 08.05. дали е рано?
Да попитам и аз един тъпичак въпрос - дали мога да пия фолиева киселина или трябва лекарско предписание.
Благодаря ви предварително  :bighug:

*
« Отговор #108 -: Април 30, 2008, 11:19:38 am »
Спокойно можеш да почнеш да пиеш фолиева киселина bibica.Дори е препоръчително при плануване на бременност да се започне поне 3 месеца преди да забременееш.Аз я пия вече 2 месеца.Тя си е вид хранителна добавка но много полезна при евентуално забременяване. :wink:

*
« Отговор #109 -: Април 30, 2008, 11:25:14 am »
ООО Любе,мернах ли те или ми се привижда 8OАко си там не се спотайвай а бързо при нас, че много ни домъчня за теб. :balk_134:

*
« Отговор #110 -: Април 30, 2008, 11:31:59 am »
ДОБРО УТРО МАЦКИ!
Хайде да ме включите и мене в списъка на ловуващите,че от три дена съм го подхванала моя и този път трябва да има резултат :wink:
Дани,страхотно оформление на темичката-браво!Много ме кефи начина ти на изразяване :DОбичам позитивни хора като теб-веселяци,въпреки проблемите винаги готови да се измайтапят.Шапка ти свалям за това! :bighug:
Любеее,и на мене вече много ми липсваш.... :(хайде идвай си!
Софи,знам че в Плевен правят такъв тест за несъвместимост,но не си внушавайте такива неща,то хубавите работи казват ставали по-бавно :wink:Нали и ние все това си повтаряме...
Краси,Виксон,Новилка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Бисерче,тук съм мила.Този месец и ние сме решили да пробваме каквото сабя покаже без прегледи и инжекции.Пък от следващия продължаваме с процедурите.
Пожелавам на всички лек и изпълнен с много емоции ден!Обичам ви! :bighug:
*

bibica

• 532
« Отговор #111 -: Април 30, 2008, 11:33:41 am »
Спокойно можеш да почнеш да пиеш фолиева киселина bibica.Дори е препоръчително при плануване на бременност да се започне поне 3 месеца преди да забременееш.Аз я пия вече 2 месеца.Тя си е вид хранителна добавка но много полезна при евентуално забременяване. :wink:
parsi мила много ти благодаря, :bighug:  все чета и неразбирах дали правилно съм рабрала, но днес ще си купя и започвам, сигурна съм че на опаковката пише как се пие.  :bighug:
Наистина Любето я няма - а маи ми се стори че видях и Симони - но не ни е писала,  да нацелуваш малката принцеска Симони :balk_21:

*
« Отговор #112 -: Април 30, 2008, 11:41:03 am »
Здравейте момичета... Честити да с ви празниците(малко на патерици)Да сте много весели ,замени и със здраве и щастие запасени!!! Аз много на бързо че си дойдохме за мнооого малко и пак си отиваме на вилата...Там нямаме бойлер и сега така се давих 1 час в банята че не е истина...

Дани,Роузи и всички останали...Не е минал и час ,без да си мисля за вас...Опитах и от телефон да ви посетя ,но нищо не се вижда... Обичам ви и ви желая най-голямото щастие на земята! Искам да сте вечно здрави,силни и щастливи..,а другото ще си го купите :)

Надявам се като се върна на 05.05 да видя мнооого положителни тестове и много грейнали очи и души... Пак ви казвам че много ви обичам и съм искренна в думите си!

Приятна почивка и весели празници!
п.с Днес ще свалят конците на Бойко и ме изритва да ходим,а май утре ще ми е овуто и смятаме да идем на разходка из Кюстендилските полянки :)
*
« Отговор #113 -: Април 30, 2008, 12:03:30 pm »
Любе нещо ме съмняваш ти с тия полянки,а и щом ще му свалят конците на Бойко...  :balk_56:Хайде тогава приятно изкарване ти желая.
Bibica аз пия neofolic като вътре са 90 таблетки и се пият по 1 дневно-стигат точно за 3 месеца.Радвам се че съм била полезна. :)

*

bibica

• 532
« Отговор #114 -: Април 30, 2008, 12:21:15 pm »
Любе нещо ме съмняваш ти с тия полянки,а и щом ще му свалят конците на Бойко...  :balk_56:Хайде тогава приятно изкарване ти желая.
Bibica аз пия neofolic като вътре са 90 таблетки и се пият по 1 дневно-стигат точно за 3 месеца.Радвам се че съм била полезна. :)

Парси мила от сърце ти благодаря -  :bighug: :dance2:

*
« Отговор #115 -: Април 30, 2008, 12:28:09 pm »
Парси мила от сърце ти благодаря -  :bighug: :dance2:
[/quote]
Пак заповядай  :balk_21:

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #116 -: Април 30, 2008, 12:59:06 pm »
Здравейте, момичета, весели почивни, празнични дни и от мен :)))
Аз да ви кажа, май ще се изкарам от списъка на чакащите, че явно е имало О, но фоликулите не са били с оплодителна мощ!!!! Велико изказване на моя доктор :))) Но явно е било така защото Т не се вдига вече 5 дена на повече от 36,6..... Което е за никъде....
Но следващия месец ще гледаме да ги омощим :)))) Че май, май са се отдали и те на отпуска и почивни дни :)
Забавлявайте се и се отдайте на сексене за кеф! В тея почивни дни, зарежете ги тея графици :)
Соф, хич не се вкарвайте в такива филми с твоя човек! Enjoy your holiday!!! :) И мен ако ме питаш, отдели му внимание на мъжа през тази отпуска, остави интернета за малко, че съвсем ще изревнува :)))) Такива са те мъжете  :wink:
Аз ви казвам чао и ще се четем пак след няколко дни.....
*
« Отговор #117 -: Април 30, 2008, 13:05:00 pm »
5ja честито мила и леки 9 месеца. Хайде мацки, чакаме друго +++++. Много хубаво ми става като видя че някоя от нас е достигнала целите си.
Момичетааааааа помагайте ми. Моля ви, кажете ми за моята ову, дето ви споменах малко по-надолу,че откачам. 8O
По принцип след положителен тест от 24 до 48 часа след това е овуто. Така си мисля поне.ЩО не мериш и БТ
*
« Отговор #118 -: Април 30, 2008, 13:17:34 pm »
Добър ден и от мен.
Весели почивни дни на всички, които ще ходят някъде за празниците.Аз съм в тиквите този месец с тази моя овулация ама да видим....
Хайде много успешен лв на всички , които им предстои Ову.И много :bfp: :bfp: :bfp: на тези ,които очакват.
Да се заредие с положителна енергия да ви стигне чааааак до Коледа
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #119 -: Април 30, 2008, 14:59:50 pm »
Здравейте хубавици.
Пожелавам ви много слън4еви и прекрасни по4ивни дни. На ловува6тите да хванат яйцето а на о4аква6тите да видят две хубави 4ерти4ки.
В4ера бях на кръ6тене и бяхме в една много стара и красива църква. Запалих све6ти4ка и се помолих за вси4ки ви, Бог да ви дари с красиви рожби.
Виждам4е 4е имаме бременелка. 5ja 4естито и леки 9 месеца.
Аз с моя цикъл ве4е не издържам. Тъкмо се нормализизра за два-три месеца и после пак едно дълго 4акане и 4удене. Днес ми е ден 41, ужаааас. Правих тест, но "-" :balk_144: Някаде на 35-ти ден имах една болка от пъпа до долу, много остра, направо ме схвана, но за 2 мин и от тогава ни6то не ме боли. Леко от време на време ме сърбят зърната на гърдите и това е. Ако 6те идва лели6тето да идва по-бързо 4е да не дерзая и да по4вам наново  с термометъра и тестове. Но стига съм ви тормозила, ако е писано 6те става.
Много  :bighug: :bighug: :bighug: Оби4ам ви, наистина много ви оби4ам