0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #60 -: Април 29, 2008, 12:13:58 pm »
здравейте скъпи момичета!!!
аз пиша много рядко но днес е прекрасен ден
тази сутрин си правих тестче и   е ++++++++++++
след 8 месечни опити най накрая се получи
пожелавам ВИ всяка от вас да види двете чертички
обичам ви!!!!! :bighug:
Честито!Леки и безпроблемни  :cloud9:и накрая :babyflips:
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #61 -: Април 29, 2008, 12:17:08 pm »
Честито 5ja!!!
Лека и красива бременност ти желая и да ни заплюеш всичките!
Ние правим опити от около 7 месеца,ха дано осмия да ни е на късмет като при вас :))

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #62 -: Април 29, 2008, 12:18:12 pm »
Vickson , sof  ,  тичайте при док и после бързо при нас на отчет   :goodluck:

5ja честито , леки  :cloud9: :crossfingers:

:bighug:    :bighug:    :bighug:
*
« Отговор #63 -: Април 29, 2008, 12:25:22 pm »
5ja честити 2 чертички и лека и безпроблемна бременност :D

*
« Отговор #64 -: Април 29, 2008, 13:13:44 pm »
Къде сте??? Аз сготвих и ... сега ми е скучно :?Мисля да легна да изгледам някой филм и да се насладя максимално  на отпуската си.Приятен вече мрачен ден. :)

« Отговор #65 -: Април 29, 2008, 13:49:28 pm »
Здравейте сладурки!Е сега вече настроението ми е на 6 след като си имаме  :bfp:
5ja ЧЕСТИТО!Лека и безпроблемна бременност!Поглези се тези 9 месеца,че после ще трябва да поглезиш сладкото малко бебче :babyflips:
Аз когато всички сте във форума или ме няма или не мога да отворя форума :?
Когато съм тук вие зачезвате :P ,но нищо вярвам ,че всички сме заедно мислено и се молим заедно за най-очакваното щастие.Целувки на всички и ползотворен ден :bed:
« Отговор #66 -: Април 29, 2008, 14:31:28 pm »
Здравейте момичета! И аз се записвам при чакащите...Трябва да не ми дойде на 2.05...Притеснявам се ,защото днес получих на два пъти кафяво зацапване и от днес ме болят гърдите...По принцип те си ме болят 5-6 дни преди МЦ,боли ме и кръста..Някой може ли да ми каже от какво може да е това зацапване..Чувала съм за имплантационно зацапване, но май си мисля,че то трябва да е розово..Как мислите възможно ли е това да е инплантация или по-скоро лелката ще идва? Иначе корем не ме боли,а по принцип това е неизбежно при мен :) Вчера правих тест/не можах да остискам  :oops: / ,който се оказа отрицателен :( Как мислите мога ли да се надявам.
*
« Отговор #67 -: Април 29, 2008, 15:04:14 pm »
Здравейте момичета! И аз се записвам при чакащите...Трябва да не ми дойде на 2.05...Притеснявам се ,защото днес получих на два пъти кафяво зацапване и от днес ме болят гърдите...По принцип те си ме болят 5-6 дни преди МЦ,боли ме и кръста..Някой може ли да ми каже от какво може да е това зацапване..Чувала съм за имплантационно зацапване, но май си мисля,че то трябва да е розово..Как мислите възможно ли е това да е инплантация или по-скоро лелката ще идва? Иначе корем не ме боли,а по принцип това е неизбежно при мен :) Вчера правих тест/не можах да остискам  :oops: / ,който се оказа отрицателен :( Как мислите мога ли да се надявам.
Докато лелката я няма-надежда има.Иначе за тест е рано-поне 1 ден закъснение.Дано да не ти дойде на 2.05 :bfp:УСПЕХ

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #68 -: Април 29, 2008, 15:22:41 pm »
Имам тъпичък въпрос но нещо се обърках май ми се качиха много неща на клона. Искам да ви питам -на 25 ми беше 35 ден без, правих тест на 28. 04 беше отрицателен, може ли да се дължи и на това че е рано....
« Отговор #69 -: Април 29, 2008, 16:17:01 pm »
Привет и от мен на третият ден на ВЕЛИКДЕН!  :balk_35:
Христос ВОСКРЕСЕ!!! :balk_44:
Пожелявам ви здраве, щастие, късмет и поне по едно бебче,  то нали е ВЕЛИКДЕН и желанията се сбъдват!!!
  Честита ни нова темичка, Дани - прекрасно си я направила, дано се напълни само с +++ !!!
  5ja честити две чертички, желая ти леки 9 месеца, а после - здраво и красиво бебче /може и две/!!! Сега е време да ни заплюеш, че и нас да ни стигне...

Аз тези дни няма да имам достъп до комп, пък и в момента сме "на лов", така че /признавам/ много ще ми липсвате, но като се прибера след празниците ще гледам да наваксам с инфото тук.
 Вярвам, че всички, които сега чакат  :bfp: ще ни зарадват, а тези, при които е на гости лелището, бързо ще го гонят и ще се отдадат на  :balk_175:
 Симони, според мен можеш да изчакаш още няколко дни и ако пак няма нищо направи един кръвен тест или право при доки.

Много прегръдки и целувки от мен, пожелавам ви весели празници и мнооого секс!!!
« Отговор #70 -: Април 29, 2008, 16:21:29 pm »
, милички и честита ни нова тема! Нека се изпълни с много двойни чертички и много радостни емоции!
Дани:balk_21: благодаря ти, мила, че си ме включила в списъка с новото ми име  :thankyousign:. Вярвам, че леката ти ръка и добрата ти душа ще донесат на всички ни щастието, което чакаме!
5ja , честити чертички и след  :cloud9: да се превърнат в сладко здраво бебче!
Честито и на Дианка,която тихомълком си видяла чертичките, без да ни каже...  :wink:, а ние си я пишем тук по списъчета...
Симони, благодаря на теб и Ема за това, че отново се молихте за всички нас  :bighug::crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, скоро да стане твоето чудо!
Виксън, Соф, хайде да ни зарадвате и вие с  :bfp:
Мен гадната ме напусна и се включвам вече в отбора на ловуващите. Дано да е успешен лова на всички ни!

Don't worry, be hippy
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #71 -: Април 29, 2008, 16:30:44 pm »
Честито Петя!Лека бременност ти пожелавам!
Момичета,аз отпадам и този месец!Така се надявах,но нищо само след седмица отивам на лов и тогава дано стане!Много исках да ви зарадвам,но нищо другия път!
*
« Отговор #72 -: Април 29, 2008, 16:51:54 pm »
5я, честито! Лека бременност и сладко бебче накрая  :bori_020:
Симони, може да си имала късна овулация и теста да не те отчита още  :crossfingers:
« Отговор #73 -: Април 29, 2008, 17:22:20 pm »
Момичета,здравейте!

Сега само да ви поздравя и бързо се връщам да ви видя какво сте изписали,че не знам колко време ще ти отнеме.И после ще ви разказвам какви мухи са ми влезли в главата сега.

Та за сега   :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #74 -: Април 29, 2008, 18:53:42 pm »
eveishan :bighug:
Вили,казвай сега какви мухи са ти влезли в главицата :lol:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #75 -: Април 29, 2008, 19:01:49 pm »
Привет от мен отново! :)
Честито на новата ни бременилка :) Живи и здрави, и леки  :cloud9: наслади се на това време, след дългото чакане!
Благодаря на всички за стиснатите палци, аз веднага ще докладвам: Значи, кистата я нама вече, на нейно място има фуликул 16 мм (или е това е останало от спуканата киста не се виждаше хубаво) от дясно имам хубав голям 22.5мм фуликул :lol: което ми е малко странно защото ми е едва 12 ден, а при мен овуто обикновенно е около 17-18 ден, но док каза че вероятно от дуфастоно предния месец, сега се е изместила и е избързала овулацийката ми :) което е много готино, днес мъжо ми е обещал да се постарае за добро осеменяване 8) дано се представи на ниво и аз ша са постарая.
А пък аз се чудех защо днес и вчера ме боли корема от дясно, а то защо било :balk_71: Щастлива съм!!! след празниците ще отида да ме види пак и дано да се е спукал фуликула - а ние да сме успели с лова  :crossfingers:
Еми това е докладвах подробно и изчерпателно, чак може да съм ви досадила :)
Соф при теб какво става? Как мина твоя док?
*
« Отговор #76 -: Април 29, 2008, 19:11:55 pm »
Здрасти lorencheto,
това зацапване може и да е имплантационно, но може и да е от нисък пролактин(така съм чувала).Стискам палци скоро да се похвалиш:)
« Отговор #77 -: Април 29, 2008, 19:37:14 pm »
И така,започвам:

Виксънче,на мен тоя твоя фуликул 22 и нещо ми харесва,и си мисля,че може това да е Фуликула на твоя живот.
Петя,честито от все сърце и да знаеш,че много ни зарадва с твоите две чертички!
Симони,още веднъж благодарности и силно да нацелуваш Ема от леля и Вили. :D

И сега за мухите,за главата и за начина по който си вдъхвам надежда.
Този месец ми е много различен ,защото правя много нови и различни неща за първи път.А именно:
-за първи път разбрах,че ви има и ви заобичах от все сърце
-за първи път започнах да си меря като хората БТ
-спряхме с мъж ми цигарите/вече 12 дни/
-намерих си нова работа
-правим доста сексче ,та да няма празно/заради едно теория на мъжът ми,че все не сме уцелвали момента-е,за 2,5год?!?/,ако ми видите графиката ще ме съжалите направо :oops:
-и в Лек от природата открих едни билки ,които ми харесаха,то е рецепта де.Та вчера си ги купих и сега даже ми завира водицата за чайчето.
*
« Отговор #78 -: Април 29, 2008, 19:39:21 pm »
Здрасти Виксънче.Изобщо не си досадила ами много ме зарадваха твойте новинки.Дано мъжлето ти направи довечера едно хубаво бебенце от това фоликулче. :youwoman:

*
« Отговор #79 -: Април 29, 2008, 19:41:10 pm »
И така,започвам:

Виксънче,на мен тоя твоя фуликул 22 и нещо ми харесва,и си мисля,че може това да е Фуликула на твоя живот.
Петя,честито от все сърце и да знаеш,че много ни зарадва с твоите две чертички!
Симони,още веднъж благодарности и силно да нацелуваш Ема от леля и Вили. :D

И сега за мухите,за главата и за начина по който си вдъхвам надежда.
Този месец ми е много различен ,защото правя много нови и различни неща за първи път.А именно:
-за първи път разбрах,че ви има и ви заобичах от все сърце
-за първи път започнах да си меря като хората БТ
-спряхме с мъж ми цигарите/вече 12 дни/
-намерих си нова работа
-правим доста сексче ,та да няма празно/заради едно теория на мъжът ми,че все не сме уцелвали момента-е,за 2,5год?!?/,ако ми видите графиката ще ме съжалите направо :oops:
-и в Лек от природата открих едни билки ,които ми харесаха,то е рецепта де.Та вчера си ги купих и сега даже ми завира водицата за чайчето.

Само така  :balk_46: :balk_46: :balk_46: