0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #80 -: Април 29, 2008, 19:49:11 pm »
Мацки от мен лека нощ,че милото има работа на компа и ме изкъшка-така че до утре.Приятно ви "ловуване" довечера. :wink:

« Отговор #81 -: Април 29, 2008, 19:58:32 pm »
Виксън,браво,дано това е вашият месец :crossfingers:
Вили хубави мухици :lol:са ти влезли,и дано след всичко хубаво има и един хубав :bfp1:
« Отговор #82 -: Април 29, 2008, 20:00:08 pm »
Нещо му става пак на този форум,не мога да постна нищо :( :x
*
« Отговор #83 -: Април 29, 2008, 20:02:31 pm »
Здравейте момичета!
Петя, честити две чертички и лека бременност и от мен.
Виксън,Соф-много стискам палци за вас.

значи тези блки отляво отдясно затова ли са- фоликулите се разрастват.Щот аз и от ляво имах и отдясно и тия дни го юркам здраво мъжо.Кола хубаво си купи ама нали нещо трябва да вози в нея освен въдиците си...амаха!Нещо не ми се получиха овулационните тестове на мен този месец, да ви се оплача.То не трябва да се пие нищо ама с тоози празник все по гости и хич една вода да не пия или чай не става.Та все едни блед ибледи ми бяха чертите, нооооооо-дано да е заради течностите и всичко да се развива както трябва.
Хайде лекичка от мен и умнта.Аз отивам да играя карти.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #84 -: Април 29, 2008, 20:08:53 pm »
Момиченца-кокиченца,
как ми липсвахте цяяяяяяяял ден! Със стъпването вкъщи бързам да седна на компа, да не би да изпусна нещо, че после много имам за четене. И ето,че има за каквооооооо!
Браво много съм доволна!

Петя, честито ти две чертички и леки и спокойни  :cloud9: ! Влачи крачета,че да те последваме всички, пък ако не ти свиди може и да поплюиш  :wink:

Vickson , много се радвам и на твоя мъничък за сега успех....и иииииии очаквам да стане нещо грандиозно.... :ask: не,не....по-скоро нещо мъничко, ритащо и ревящо за мама!

ВиЛиЛи, много често Бог дава знаци, които ти просто трябва да следваш....Убедена съм,че щом имаш очи да ги видиш, то те не само ще ти донесат надежда, но и силна вяра,че твоето чудо предстои. Когато човек търси и открива /целенасочено или не/ положителни неща в живота, той неминуемо привлича към себе си още повече такива.

Соф, кво да ти кажем сестро....има рИцепта човека....как ши му кършиш хатъра?.... Уж, мъжете все за секс говорели, а пък то....каииш му 3 пъти и той зе,че са уплаши. ти не можеш ли го понатисна малко?! :wink: Смело,че тоз хубавия фоликул си има давност! Ако го отърве.... :bonk:

Краси, ами ти до къде я докара?

lorencheto , дано да е за хубаво!

Роси, и с мен е така....и трудно публикувам.

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #85 -: Април 29, 2008, 21:14:40 pm »
Момиченца-кокиченца,
как ми липсвахте цяяяяяяяял ден! Със стъпването вкъщи бързам да седна на компа, да не би да изпусна нещо, че после много имам за четене. И ето,че има за каквооооооо!
Браво много съм доволна!

Петя, честито ти две чертички и леки и спокойни  :cloud9: ! Влачи крачета,че да те последваме всички, пък ако не ти свиди може и да поплюиш  :wink:

Vickson , много се радвам и на твоя мъничък за сега успех....и иииииии очаквам да стане нещо грандиозно.... :ask: не,не....по-скоро нещо мъничко, ритащо и ревящо за мама!

ВиЛиЛи, много често Бог дава знаци, които ти просто трябва да следваш....Убедена съм,че щом имаш очи да ги видиш, то те не само ще ти донесат надежда, но и силна вяра,че твоето чудо предстои. Когато човек търси и открива /целенасочено или не/ положителни неща в живота, той неминуемо привлича към себе си още повече такива.

Соф, кво да ти кажем сестро....има рИцепта човека....как ши му кършиш хатъра?.... Уж, мъжете все за секс говорели, а пък то....каииш му 3 пъти и той зе,че са уплаши. ти не можеш ли го понатисна малко?! :wink: Смело,че тоз хубавия фоликул си има давност! Ако го отърве.... :bonk:

Краси, ами ти до къде я докара?

lorencheto , дано да е за хубаво!

Роси, и с мен е така....и трудно публикувам.

Отгледах си фоликул , спукаха ми го , а мъжлето се потруди достойно  :lol: И сега чакаме резултата  :wink:
*
« Отговор #86 -: Април 29, 2008, 21:24:00 pm »
Здравейте момичета!Честито Възкресение Христово и от мен!!

Честита ни нова темичка и дано се напълни с много +++ резултати!!
5ja честито и много леки и безпроблемни  :cloud9: ти пожелавам!!
На ловуващите като мен пожелавам успех!!
А на чакащите-лелката да ги пропусне за цели 9 месеца!!!
« Последна редакция: Април 29, 2008, 21:26:30 pm от bebebe »
« Отговор #87 -: Април 29, 2008, 21:35:42 pm »
Здравейте и от мен:)
Аз както винаги съм претрупана и едва успявам да прочета какво сте писали:( За писане не ми остава време:(
5ja, честито миличка, най-хубавите 9 месеца ти пожелавам:)Накрая най-....(избери си ти какво най-..:)) бебе на света, а може и две:)
Аз за да не кажете, че не съм се отчела, ами бях на лекар в понеделник. Видя се, че О предстои ама нали не е специалист ме прати на такъв. Иначе ми взеха кръв, и другата седмица ще си взема резултатите. Каза, че хормони ще ми изследва...по никое време от цикъла, ама нейсе. Успях да ни запиша час при специалист по репродуктивна медицина, милия е с мен разбира се, за края на май!
Та така, малко е тромава системата тук, но все пак успях да взема що годе ранен час...можеше и да ми се наложи да чакам 3 месеца.
Стана май много дълго, да ме извинят модераторите.
А сега и списъчето, че си промених малко името.

ОЧАКВАЩИ: :bfp:

eveishan          25.04
Lqlyo             27-28.o4
Dragica           28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
parsi             8-9.05
Olimpia           9-10.05
hrisibg            22-24.05

ЛОВУВАЩИ:
NOWILKA
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl
Becu
power
sof
bibica
Vickson
*
« Отговор #88 -: Април 29, 2008, 21:38:27 pm »
Честито на новите успели мами.... preggo Леки и спокойни 9 месеца....
А при мен положението е такова:
чаках лелката на 27-28.04  а днес е 29.04,т.е. 1 ден закъснение!!!Имам си ПМС и то доста силно изразени(болки и напрегнати гърди,тежест в коремчето,болки в кръста и яйчниците) и съм изключително нервна и избухлива-нетипично по принцип за мен...
и така ще видим какво ще стане утре и ако не дойде(силно се надявам) ще си направя тестче можеби др.ден сутринта!!!Стискайте палци Сладурки и успех на всички :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #89 -: Април 29, 2008, 22:28:49 pm »
Bebence с теб съм и силно ти стискам палци, дано лелището те пропусне за 9 месеца!!!
Виксън  :balk_46: за фоликулчето, чудесно е да нямаш кисти и ову е съвсем навреме, хайде приятен и успешен улов!!!
Клевърче, все от някъде трябва да се започне, важното е да не спираш и всеки ден да правиш по крачка напред към твоето бебче  :lol:
Софи, графиците ги спазвайте само ако имате "мъжки фактор", иначе се забавлявайте и не се съобразявайте !!!
Светалчи, то с игра на карти ....., ами не е ли по-добре да "поиграете" на ловуване с половинката, щом не си наясно с резултатите от ову-тестовете  :lol: ?
ВиЛиЛи, харесаха ми "мухите" ти, ще взема и аз да си вкарам малко "за отскок"
Мен ще ме донапишете ли към ловуващи?
Дани, не моИш сА оплака от липса на четиво  :lol: :lol: :lol:, ама туй значи, че не  сексим-кексим достатъчно   :lol: По тоз повод - отивам да гушна мойто ангелче /гася му мачлето/, пък де да знаЙш, може великденче да навеликдим  :lol:
Ейййй, къде е Любчето, нещо съвсем се покри таз наШта веселата булка  :lol:
Хай "до кукане" от мен, нещо лиготиййката ме е сгепсала здраво  :lol: 
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #90 -: Април 29, 2008, 22:33:09 pm »
Уффф, добрах се до компа най-накрая! Добре, че почна някакъв мач, та да се отдаде мъжо на мъжки кеф! Благодаря на всички, които сте мислили за мене!  :bighug:
Дани, за рецептата, така е мамка му, спазва я мъжо! А, че е написано точно кога и по колко да се прави... имам го черно на бяло написано! Утре ще я снимам бележката и ще я покажа!
Сега да докладвам за прегледа: О е била вчера или онзи ден, док залага повече на 27. За всеки случай и днес трява да правим кекс (ще си подпирам очите с клечки до края на мача). Имам нова схема на Дуфастона - 3х1 за 13 дни от утре (не досегашните 2х1 за 10 дни). Ендометриума е някъде към 11,8 май - в норма. Аааа, сега много ще се смеете! Разрешено е да кексим до 3. Май, след това имаме наложено пълно въздържание! И това го имам написано от док! Така де, според тези сметки, аз се надявам някъде към 15 Май да видя две тлъсти черти на теста за бременност! Ха, дано ми е късметлийски тоя месец!
« Последна редакция: Април 29, 2008, 22:38:01 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #91 -: Април 29, 2008, 23:06:15 pm »
Честито 5ja желая ти леки и безпроблемни  :cloud9: :goodluck: :babyflips:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #92 -: Април 29, 2008, 23:14:43 pm »
Ох, здравейте и от мен!

Най-сетне съм пред компа.Все ми казва милото : "Ей сега..."

Vickson, честито за фоликулчето, приятно изкарване на отпуската.
Починете си, обичайте се, и да се върнете с +++ тестче.
sof, стискам палци да сте хванали яйцето  :wink:, щастливка съм,
 че мойто мило не гледа футбол.(ама пък на компа седи  :lol:)
Замалко да се разсея, колко му е:
Честито на 5ja, лека бременост и здраво бебче на финала.
simoni, много целувки за теб и Ема
На мен освен Любчето ми липсва и Мегги, Иффи.13
Дано да си прекарват страхотно.

Аз да ви споделя вчера ходих на гости на моята кума, която има момченце на 1г и 1 месец.Много ми беше приятно да ги видя.
Голям сладур всичко разбира, и ги командва само с поглед, хитрец.Много забавно  :D
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #93 -: Април 29, 2008, 23:26:43 pm »
Здравейте милички... :wink: Не съм влизала няколко дни и ще ми трябва доста време за да ви изчета....Важното е че разбрах добрата новина!Вече си имаме ++++!Честито на печелившите :wink: Леки 9....и накрая здраво бебче....
Иначе при мен нищо ново....чакам си да дойде 06.05....лелката дай боже да ме прескочи....и....Онзи ден вечерта и вчера докъм обяд изпитвах мнооого особена болка....сякаш някой ми стискаше десния яйчник....днес вече всичко е ок!Притеснявам се защото имам операция поликистоза отпрди години....имах огромна киста на десния яйчник и....наложи се да ми го отрежат почти целия....е....година след това се беше възстановил напълно.....но тази болка онзи ден ме притесни...Ако не ми дойде лелката а теста е--- задължително ще ида при доки....

Засега ви целувам и ви пожелавам Лека нощ и сладки сънища
« Отговор #94 -: Април 29, 2008, 23:48:04 pm »
Къде е Любчето ?Липсва ми :(
Соф,май ще е твоят месец усещам аз хубави неща се заформят окол о теб.Дай Боже  :crossfingers:Така като съм занареждала приличам на гадателка бреййй :D
Бебенце,прави тестче ,и дано ни зарадваш .
clevergirl,ми дано пък не ти се наложи да ходиш при този там специалист,че май ми се струва че много странна им системата на тези  :lol:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #95 -: Април 30, 2008, 00:06:06 am »
Здравейте мили мои!!! Много ви благодаря на всичките за хубавите думи, много си ви обичкам и много ми е гот да си ви чета!!! Ей, направо ми се насълзиха очите 8)
И така, искам да пожелая на всички очакващи - да дочакат двете тлъсти чертички в най-скоро време докато се върна да има поне 20-30 положителни тестчета!  :lol:
На всички които ловуват като мен, пожелавам успешен улов и богат урожай хихихих  :lol:
Тези дни ми липсват Мегги и Новилка.. дано да са добре и да са се отдали на заслужена почивка по празниците!
Ние с мъжлето сега ще покексиме - в името на прекрасното ми фуликулче днес !!!  :lol:
Аз ще ви пиша отново -чаааааааак на 07.05. - което ми се струва много далече и направо не знам как ще издържа... най-много да си намеря интернет в хотела  :balk_121: ХИХИХИХИ нищо чудно После ще ви показвам снимки
ПРЕГРЪЩАМ ВИ И ВИ ЦЕЛУВАМ ВСИЧКИТЕ!!! МНОГО ВИ ОБИЧКАМ!!!! ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСИЛИ ПРАЗНИЦИ, ДА СИ ПОЧЕНЕТЕ, ДА СЕ ЗАРЕДИТЕ С НОВИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И НЕ ЗАБРАВЯЙДЕ ДА ВЯРВАТЕ!!! ЛЕКА НОЩ!
*
« Отговор #96 -: Април 30, 2008, 00:09:37 am »
Краси, Соф, стискам ви палци.
Аз карти играя играя ама до време.Ей ся отивам да сгащя милото.Тоест да го обезгащя и...т.н. ВиЛи, давай мила, в същия дух. И аз спрях да правя разни нездравословни неща, но  с риск да ме замеряте с камъни.....м.ка им цигари не ги спрях...Намалих ги много, но...И една две водки опънах ей ся.Ама то ако е писано ще стане.Надявам се да е писано.Хайде бе хора , къде сте -Любчето и Наскомими забегнаха за няколко дена, ама Ифито не каза нищо такова....пък я няма.Аз обаче, противно на характера ми , съм един оптимист напоследък.Все си мисля, чее въпрос на време и то кратко.Пробождаха ме и двата яйчника напоследък около предполагаемото от мен ОВу, ха дано.
Ох, милички лека нощ , че мъжо се хоризонтира и трябва да го сгащвам преди да затвори клепачите.
Целувки и прегръдки на всички.
*
« Отговор #97 -: Април 30, 2008, 00:11:38 am »
Верно Новилка и тя избяга.
А Меги не е влизала от отрицателния тест който оповести.Дано всичко е наред с тях.Виксън, ако има нет  в хотела, хващай го.Ако не - ще те чакаме на 7-ми и веселата и умната и мноооооооооого лов да има.
*
« Отговор #98 -: Април 30, 2008, 00:12:38 am »
Ние никъде няма да ходим освен на офроуд щот е във Варна сега по първи май.С тази кола дет я зе милото останахме озъбени без пари за празниците.Ама нищо.Ще наваксаме
« Отговор #99 -: Април 30, 2008, 07:57:58 am »
Ехееееее,Добро утро. Не съм избягала. :P :P Как сте мацки? Аз съм добре. Ама да ви питам нещо. От два дни теста за ову е с бледааа втора черта. А тази вечер ми е последна с милото,щото той заминава на селото си с кучето,а аз при мама. Моля ви погледнете ми графиката и ми кажете има ли надежда на 04,04 като се видим с милото да не съм закъсняла с фоликулчето. Чакам отговори милички. 8)