0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ivkaa80

• *
  • 21
  • ИСКАМ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #300 -: Май 04, 2008, 17:20:45 pm »
Здравейте,мили момичета от цялото си сърце искам да споделя нещо с вас от няколко дена сутрин ми е страшна гадно в смисъл ,че ми се гади и миналата вечер също без да си мисля ,че може да е от евентуална бременност ,но въпреки това силно се надявам и затова препишках едно тестче първо излезна едната силна черта и след 10 мин.излезна и мнооооооооого бледа втора но ВИДИМА .Отначало си мислех ,че си въобразявам ,но после  си я виждах , ох увлякох се,но вие ще ми простите ,та според вас  какво мислите дали има надежда или почвам да откачам ТОТАЛНО.Датата ми е 8-9.05 БЛАГОДАРЯ ВИ И ВИ :cuddle:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #301 -: Май 04, 2008, 17:27:18 pm »
Види са май ще съм на всяка манджа меродия, ама.....кво да се прави....досадна като конска муха.....

Ивка, разбира се,че има надежда. При все,че ти е още твърде рано за тест съвсем естествено е да ти покаже бледа чертичка. Стискам палци и скоро да ни се похвалиш с тлъсти червени черти.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #302 -: Май 04, 2008, 17:30:00 pm »
Ивка,напълно възможно е да си бременна,но все пак почакай,ако можеш поне един ден да ти закъснее и прави тест!А ако си прекалено нетърпелива си направи още един пред закъснение!Ще стискаме палци да видиш  :bfp:Много късмет ти пожелавам!
*
« Отговор #303 -: Май 04, 2008, 17:41:12 pm »
:hello2: сладурки...
Аз все не знам къде се намирам :cloud9: и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всяка от вас много скоро да почувства това което аз сега чувствам...Ние още не сме казали на никой новината,милото смята да изчакаме,а аз имам нужда да споделя с Целия Свят ...
Снощи преди да излезнем и на милото братовчедката дойде да ни забере (тя има 8 месечно бебе) и аз просто не издържах и и показах теста-тя много се зарадва но после се вгледа в теста и каза че за нея е невалиден,тъй като тест линията е малко по-бледа от контролната-не мога да ви опиша как се почувствах...адски гадно ми стана и цяла вечер мислех за това...Но днес още станах и отидохме с милото за нов тест,взех си ШуърЧек и отново 2 чертички  :bfp1:!!!
Усмихнат ден момичета от мен и  :bfp: :bfp: :bfp:
Хайде не ме оставяйте сама да ходя в темета на бременните идвайте с мен че без вас е скучно
Кажи на братовчетка ти да си гледа работата :wink:-теста ти е положителен-не се претиснявай!
*
« Отговор #304 -: Май 04, 2008, 17:43:26 pm »
Здравейте,мили момичета от цялото си сърце искам да споделя нещо с вас от няколко дена сутрин ми е страшна гадно в смисъл ,че ми се гади и миналата вечер също без да си мисля ,че може да е от евентуална бременност ,но въпреки това силно се надявам и затова препишках едно тестче първо излезна едната силна черта и след 10 мин.излезна и мнооооооооого бледа втора но ВИДИМА .Отначало си мислех ,че си въобразявам ,но после  си я виждах , ох увлякох се,но вие ще ми простите ,та според вас  какво мислите дали има надежда или почвам да откачам ТОТАЛНО.Датата ми е 8-9.05 БЛАГОДАРЯ ВИ И ВИ :cuddle:
Пробвай следващия тест с първа сутришна урина!
Чакаме да се похвалиш!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #305 -: Май 04, 2008, 17:50:29 pm »
Хей power би ли ме включила и мен в списъка на ОЧАКВАЩИТЕ ако е възможно разбира се.

*
« Отговор #306 -: Май 04, 2008, 18:18:57 pm »
Ивка,имаш всички шансове,чертата да се насити до няколко дни.Ще се моля това да се случи!

Бебенце,твоята братовчедка те е оправила на бързо... :) Нали знаеш че не трябва да се поддаваш на лоши мисли ?!Радвам се че си щастлива и се моля на всички нас да ни се случи..!!!

Хей Мпиа,как е коремчето ?Сигурно сега растеш с дни ?!Така искам и аааз.. :)

Даниии,яла маме да хапнем кремче ,па съм ги е..ла в диетите... :)
*

everything_possible

• 957
« Отговор #307 -: Май 04, 2008, 18:30:48 pm »

Кви диети, е аз те такова чудо не зная....Така съм се наклала, че ще се пръсна...Ама пусто като ми се хапва.
*
« Отговор #308 -: Май 04, 2008, 18:34:32 pm »
Аз на вилата се поудържах,не клах много ,ама днес си ми е свободния ден и съм яла от всичко де се види из хладилника и шкафовете... Е па пусто ,много ми се ме влече папкането.. :)
*
« Отговор #309 -: Май 04, 2008, 18:38:15 pm »
Ивка,имаш всички шансове,чертата да се насити до няколко дни.Ще се моля това да се случи!

Бебенце,твоята братовчедка те е оправила на бързо... :) Нали знаеш че не трябва да се поддаваш на лоши мисли ?!Радвам се че си щастлива и се моля на всички нас да ни се случи..!!!

Хей Мпиа,как е коремчето ?Сигурно сега растеш с дни ?!Така искам и аааз.. :)

То да растеше само коремчето хубаво :), ама аз цялата как съм пораснала :)
От сърце ти желая съвсем скора да се похвалиш с  :bfp: и  preggo
*
« Отговор #310 -: Май 04, 2008, 18:44:22 pm »
Мерси ,мерси Мпиа,дай Боже всекиму такава радост,пък нека станем дебеланики,... :)
*
« Отговор #311 -: Май 04, 2008, 18:44:45 pm »
Е, здравейте и от мен.Минавам да кажа привет и почвам да свалям снимките от събитието, че нямам търпение.До послееееее.
Упс,Ивка много стискам палци за теб.
Любе, добре дошла.И аз много бичам кремкарамел. И аз тези дни се освиних направо, ама майната му- не са ме върнали като съм с две кила повече.
*

everything_possible

• 957
« Отговор #312 -: Май 04, 2008, 18:50:32 pm »
То да растеше само коремчето хубаво :), ама аз цялата как съм пораснала :)

На теб ти е позволено. Да сте живи и здрави с бебо пък килцата после ще ги умуваш.
*

everything_possible

• 957
« Отговор #313 -: Май 04, 2008, 18:51:58 pm »
Е, здравейте и от мен.Минавам да кажа привет и почвам да свалям снимките от събитието, че нямам търпение.До послееееее.

С нетърпение очаквам да ги разгледам.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #314 -: Май 04, 2008, 19:12:36 pm »
ОЧАКВАЩИ:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
parsi             8-9.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи            9-10.05
Becu              10.05
power             10-11.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05
veni_I_koci

ЛОВУВАЩИ:
NOWILKA
ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche

veni_I_koci ,добавих те,само трябва да си кажеш датата ,на която очакваш да не ти дойде.  :)
07.10.2009
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #315 -: Май 04, 2008, 19:15:47 pm »
ивка, стискам палчи скоро да се похвалиш с две ярки чертички :crossfingers: :bfp: :bighug:
07.10.2009
*
« Отговор #316 -: Май 04, 2008, 19:17:30 pm »
Ей, голяма овца съм.Снимките от телефона ми са с най-ниската резолюция която е възможна.Гъска!Явно съм сменяла настройки като ми е свършвало мястото на картата и защо не съм ги върнала.Дбре че има още много с фотото, че щях да си изям не само ушите.Ей сега ще избера това нова по интересно и ще го кача.
*
« Отговор #317 -: Май 04, 2008, 19:23:13 pm »
С този оффроуд забравих да се вглеждам в тялото си.Обаче цицките не ме болят както обикновено след овулация....Хм
*
« Отговор #318 -: Май 04, 2008, 19:48:04 pm »
Така, няма да дсаждам с много снимки- по една от място.
Започна се с пясъците на Белослав.Тук се окоопаха доста автомобили и стана яко шоу
*
« Отговор #319 -: Май 04, 2008, 19:49:15 pm »
Мдаа тази е с малките резолюции явно.
Втори опит