0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #260 -: Май 03, 2008, 13:31:48 pm »
Привет сладури!Какви са тия унили настроения?Не се отчайвайте,всичко ще се нареди!Приятен ден от мен!
*
« Отговор #261 -: Май 03, 2008, 13:44:11 pm »
Юпиииииии  :D. Здравейте и от мен. Аз най-накрая съм вкъ6ти. Милото ме изненада и ме замъкна на вилата със зълва ми и племенника. Бе6е хубаво, успях да се наспя и да се нарадвам на малкото ми6ле. Аз така се раз4уствах като се гу6кахме с племеника, 4е се разтопих. Тази ду6и4ка малка ве4е по4ва да гука и е голям купон.
Ноооо сега окупирах компа, 4е ва6ата компания много ми липсва6е.
БЕБЕНЦЕ, 4естито мила, така се зарадвах като видях твойте ++++++. Лека бременност и да гу6ка6 най-сладкото бебенце на финала.
Прегръ6там виииииииии. Силно, силно. Пожелавам приятен уиикенд на вси4ки и много усмивки.  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #262 -: Май 03, 2008, 19:29:41 pm »
Браво на вас, радвам се, че снимката ми ви е харесала, а сега отивам и да я оправдая, че нали трябва  :wink: :lol: :wink: :lol:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #263 -: Май 03, 2008, 20:16:45 pm »
Давай, Мегги, само така!  :goodluck: При мен пък от два дена има някакво придърпване в ляво  :? Все едно някой ми натиска с юмрук яйчника. Точно в ляво имах доминантен фоликул този месец. Уфффф, мразя се, започвам да си втълпявам разни работи!  :BangHead: Ама този месец нещо много неща ми станаха! И циците започнаха да ме болят още от деня след О, тази тежест сега..., че и през нощта я усещам... Лудница! Останах сама и започнах да си мисля глупости!  :bonk: И настроението  ми се изгуби! Навън започна да гърми и трещи, а ако знаете как ме е страхо от гръмотевици! А уж съм безстрашна! Играя го хард  :wink:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #264 -: Май 03, 2008, 20:50:54 pm »
sof я недей така с тия гръмотевици ами викни комшията да ти пази страх :wink:А по повод другото за което си втълпяваш  :crossfingers: :bfp: от сърце :D

*
« Отговор #265 -: Май 03, 2008, 20:52:35 pm »
а мен циците толкова отдавна ме болят между другото че вече имам чувството че не ме болят-абе и аз едно изказване направих мани мани ама вие ме разбрахте :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #266 -: Май 03, 2008, 20:54:09 pm »
сега ви казвам лека нощ защото милото е в банята и после ще се гониме,а накрая ще се и стигнеме и леле  :bed: :bed: :bed: ще стане работата :oops:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #267 -: Май 03, 2008, 21:02:55 pm »
Тогава успешна ви нощ и, ха ДАНО го хванете.... яйцето!  :lol: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #268 -: Май 03, 2008, 21:05:06 pm »
Sof: не така бе мила, няма страшно, тук при нас цял ден е така времето, но има кой да ме пази. Що се отнася до разните му болки, втълпяваш си, като си сама няма какво да правиш и си търсиш .... Аз още не съм свършила с мъжо, сега хапва и после какво го чака само ако знае  :wink: Той си знае, даже днес ми вика като ходихме до аптеката, че трябвало да си купувам овутестове, обаче аз този месец съм го ударила на почивка и само кексене  :lol: Ехааааа, колко съм доволна, пък и той де!

*
« Отговор #269 -: Май 03, 2008, 21:06:48 pm »
Тогава успешна ви нощ и, ха ДАНО го хванете.... яйцето!  :lol: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Гоним го, гоним го, пък знае ли човек. Дано обаче и ти си го уловила и след няколко дни да ни зарадваш  :D

*
« Отговор #270 -: Май 03, 2008, 21:08:34 pm »
Соф: забравих да ти кажа, че и моите пердета имат нужда от пране, аз ще ги изпера, ама да има кой да ги смъква и да ги дига, че много мразя  :lol: :lol: :lol:

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #271 -: Май 03, 2008, 21:17:05 pm »
Meggy, parsi,  само така.С много желание и настроение.Нека този месец е вашия :crossfingers: .

sof, мила колкото и да си безстрашна не е приятно да ти гърми и трещи.Ти си пусни някое филмче за приспиване и не се заглеждай много какво те дърпа и какво не, че по-лошо. :flower: Дано на 13 , макар и фатално число видиш  :bfp:

Аз днес също  си втълпявам разни работи и ми иде да си плясна два шамара. :BangHead:
Много ми се пишка, през 15 мин., а не е цистит, имала съм и знам какво е.Ама сега е много странно, излизам от WC и отново ми се ходи.Гърдите не ме болят и корема не ми тежи, нито главата, а утре чакам гадната леля.Явно Денис е права, че този месец може заради късна О., да имам по-дълъг цикъл. :ask:
« Последна редакция: Май 03, 2008, 21:19:17 pm от _Elfita_ »
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #272 -: Май 03, 2008, 22:17:51 pm »
Е, ха добра ви вечер!
К'о прайте бе милички? Гледам няма нови ++++++++, ама пък ми харесва +++++++ настроение което имате.....И да бързам да ви се скарам.....Софи, Елфита що така си :BangHead: бе моми....не с лошооооооооооо , оти паля тротинетката и  Я, вижте к'во прави Мегито.....Бравос,бравос Меги, те така стават хубавите работи. Хич не го мислете вие двечките, пу-пу-пу да не ви е уроки....ама засега.....убаво вървите  :photo:

Ооооо, Парси, ти що криеш досега мъника....Я, бързо да докладваш как се казва малчугана  . Само да те радва мила и скоро да се сдобие с братче или сестриче.

Неши, свиквай мила с гукането, че и тебе кво гукане те чакаааа....като дойде бебо има да гууууукаш покрай него/ нея и да чакаш за поне един подобен звук. Ние така, като беше малка кръщелницата, вече и не помним какви звуци издаваше, ама всички покрай нея гукахме.

shu6enceto, ти чувала ли си че бременните имат непостоянно настроение....до тук ще спра,че да не ям бой през устата, ама ти не се отчайвай и не губи вяра.

Малииииии, що народ го нямааааа,.... де сте бе хора....то празници, празници, ама няма ли да са прибирате по домовете си....а стига толкоз чуждо....
А ми Виксъна....не са ли прибра вече от почивката....И Любето и тя голямо скитане му удари, бреййййй... хаймани големи......и аз искам да ходя, ама никой не ма кани...

Я, да видим мога ли да ви развеселя преди да ви кажа лека нощ....
http://www.vbox7.com/play:b8cfdbd8

« Последна редакция: Май 03, 2008, 22:45:59 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #273 -: Май 03, 2008, 22:40:55 pm »
hei iskam da pozdravq vsi4ki bade6ti mam4enca da imat nai lekite 9 meseca, da rodqt nai hubavite i zdravi bebeta i da provla4at kra4etata si iz celiq forum.

*
« Отговор #274 -: Май 03, 2008, 23:39:11 pm »
Добро утро,сладуранки!

Меги,егати снимката,тъкмо си чета аз още почти с затворени очи и като ги видях тия желирани бонбони,направо се опулих и автоматично се разсъних. :D

Отчет за времето-в Пловдивско е суперско!Слънце,птички и пчелички!Да ви огрее всички,където и да сте.
Аз днес ще отида на едно гости с приспиване и като тръгнем днес по обед,та ще си дойдем чак утре по това време.Ще ми липсвате доста,но да ви кажа тайно се надявам,като вляза утре да има още някоя ++++++++новина.А дано де.
И момичета не знам от къде го мъдрите тоя списък,ама все го вадите някъв дето мен ме няма :oops:,ама аз нали съм си упорита,та пак да го пооправя :)
Цунки/ама не по муцунки :lol:/ от мен и пак до после,преди да тръгна.

ОЧАКВАЩИ:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
parsi             8-9.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи            9-10.05
Becu              10.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05

ЛОВУВАЩИ:
NOWILKA
ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
power
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
*
« Отговор #275 -: Май 03, 2008, 23:43:57 pm »

И аз да взема да кажа "ЗДРАВЕЙТЕ!" с днешна дата!
Отметнах доста работа от сутринта, та вече ми се полага малко почивка! Прозорците ми направо бестят от чистота! Сега да извърти пералнята и да си закача обратно пердетата, и ще ми остане само зимните якета да изпера, и съм готова със задачите!
Да ви кажа, че в Хасково е пекнало едно слънчице, напук на всички прогнози!
От вчерашните ми разходки съм напред с едни сандали на платформа, едно сабо и едни равни обувчици на точки! Мъжо ще се хване за главата като си дойде... ама обувките са ми страст!
Мегги, повдигна ми настроението с тези мечета!  :lol:
Къде се губи днес Дани?! Светалчи, и ние имаме една такава витара като вашата! Лятото съм най-изкефена, щото нашата е с подвижен покрив и като се движим по пресечена местност е направо тресачка да се изправиш!

Соф, нашия и той подвижен направо се маха целия, и шибидах има и той изчезва ииииии...ако завали дъжд стой та гледай.Неска валя........Ама офроуд.Машини, наточени,ееееееееех - гледката е неописумеа.Описуема е де- якооооооо
*
« Отговор #276 -: Май 03, 2008, 23:52:36 pm »
Мацки отивайте да фащате яйцето.То вие сте отишли-няма никой сега освен едното Роси.Да го хванетеееееееееее.Засилвайте се и да не бяга че аман . Аз отивам да нанакам че от три дена с тез гости и ракии- не мога да се наспя, а утре последния ден от офроуда.Дъжд, сняг там сме!!!!Айде утре ще докладвам ако искате щт много ме вълнува мен тая тема.
Соф, съчувствам ти скъпа, много ме е старх и мен от гърмежи. И като изтрещи ми идва под леглото да се навра.Стискай зъби и във Варна е така.Неска са нагледах на джипки над които гърмя и святкаха светкавици.Много адреналин.Ама аз вече си чакам лелята да не дойде и мога да се отдам и на коли, не само на мъж ми.
Айде лека че отивам да нанкам.
everything_possible,take it easy.Всички ще се върнат около пети шести седми.Малко остана.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #277 -: Май 04, 2008, 00:14:27 am »
Мацки, фобията ми от гърмежи ми е от малка... Даже брат ми, понеже знае, че съм сама, ми презвънява регулярно да ме пита как съм, да идва ли и т.н. Мислех си да се кача на колата и да отида при мама, ама реших, че чак такова излагане няма да правя... Дани, не припалвай тротинетката, ша съ опрая! Ей на, утре отивам на вилата при милото и от обикаляне по горите хич няма да ми дойде на акъла, че нещо ме боли или придърпва! Само циците ще напомнят за себе си, ама ще сложа от по-подплатените сутиени... и без това такива имам доста  :oops: Видя ми се, че Роузи е във форума, ама нещо се спотайва... що така бе, девойко! Да не мътиш нещо?! Така, аз сега ще се отправям с бодра крачка към леглото и ще се опитам днес поне да заспя на време (добре, че спря да гърми  :? ) Утре тръгвам още сутринта и ще се върна чак на 6-ти вечерта, така че до тогава се надявам да изкарате още няколко "+"-а, става ли?!

*
« Отговор #278 -: Май 04, 2008, 09:46:49 am »
ДОБРО УТРО ПОСПАЛАНКИ! :D
Кое време е,а още сте по леглата.Ми няма лошо,то и времето е едно дъждовно,само за :bed:И ние с милото така тези почивни дни,пък да видим какви сме ги сътворили :wink:
Меги,страхотни мечета,направо върха :lol:
Елфита,това с пишкането от два дни се появи и при мен 8OНе си обяснявам от какво е....ще гледаме?!
Пожелавам на всички приятен ден!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #279 -: Май 04, 2008, 10:06:54 am »

Днес май не ми идва нищо на ум....освен да ви кажа
Приятен ден мили момичета!

http://www.vbox7.com/play:e809d692
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!