Не съм писала отдавна, но много работа (пък и гости по Великден) имам напоследък и нямам време, гледам да вляза набързо поне да прочета какво правите, но нямах време да ви напиша няколко реда
. Днес не успях да спя и станах рано-рано и си викам я набързо да се отчета и после пак на работа. При нас нищо ново този месец, отказахме се от инсе, защото овуто ми се пада сега по празниците, пък нали много почивни дни и нямаше смисъл, не съм ходила и на док, въобще на почивка съм го ударила от доктори. Всъщност милото ходи на уролог и той каза, че има една-две разширени венички (почти всички мъже, ако бъдел честен имали по някоя разширена веничка, но това не означавало, че наред трябва да се оперират), но не бил чак за операция и за толкова малко нямало смисъл да се травмирало мястото, пък и показателите му не били чак толкова зле. То аз знам, че не са толкова зле, но все пак няма резултат. Казал му след 6 мес пак да отиде за контролен преглед да види дали има влошаване и тогава да се мисли евентулано за операция. Мислим все пак преди следващото инсе другия месец да отидем при друг уролог за всеки случай. А пък този месец сме се отдали на здраво кексене, и сега през почивните дни сме се наточили това да правим, че знае ли човек от къде ще изскочи заека
. Така и така ще си бъдем вкъщи тези дни, ккаво друго да правим я
Общо взето това за мен, малко дълго стана, но като не съм писала отдавна, така е.
Много ми липсвате така като нямам време да пиша, все набързо, набързо, но нищо, другата седмица най-вероятно пак ще бъда по-свободна и ще си наваксам с вас. Видях, че има и нова бременелка, Честито, мила и да си провлачиш крачетата, че и ние искаме
Гледам, че списъчето с ловуващите е бая дългичък, използвайте почивните дни, момичета и се насладете на мъжете си и те на вас
И много скоро още някоя да се похвали с две тлъсти чертички.
Обичам ви много, всички, и страшно ми липсвате!