0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Дани, ако си фен- имаше една песен на Бекстрийт, в която играеха кукли на конци в някъв лунапарк.Много избухнала.Ама не се сещам как се казваше да си у намеря
Вили, това също беше яко.Скоро даваха филма и го гледах за пореден път.Ко стана с пиенето.Неска с едни приятели ходихме на пица.И като тръгвахме мъжът каза- айде, мйто момиче, че имаме да донаправим там каквото остана-ръчички, краченца Демек-мацката в овулация.Викам на милото , айде че и ние не се знае докъде сме стигнали.Марш към леглото.Ама аз втасах тук във форума ама той седи чинно на др.комп и чака душицата.
Ехеее, Неши, ти къде отиде бе моме.Мерси мерси.Много мила песен.Вили Авентура ми харесват тчн кат съм лигавичка..хихихи , но са нежни, ефирни такива.
Айде тогава сладки сънища на всички и аз отивам да нападам.
Аз няма да казвам нищо,само моля ви да чуете това и всичко ще ви стане ясноhttp://vbox7.com/play:dbcb28d9
Добро утро поспаланки.Вчера е имало купон и аз да го изпусна-цък,цък,язък. Днес ще го удрям на почистване защото времето е супер,а и ако някой вземе да се похвали с :bfp:денят ще е перфектен.Хайде до след малко,а вие ставайте да пиете кафе.Аз започвам...