0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ще погледнете ли и моята графика
« Отговор #20 -: Май 15, 2008, 07:19:36 am »
Мила Бени мисля, че си права.Днес ще трябва да ми дойде по симптомите,които имам.Ще пиша когато със сигурност ми дойде. :lol:
« Отговор #21 -: Май 15, 2008, 07:25:11 am »
Нов месец,нов късмет! Те и при мен този месец нещо не вървят нещата, нямам никакви
симптоми за брем. Ама нали хубавите неща бавно стават!!! Търпение му е маиката. :P :P :P 
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #22 -: Май 27, 2008, 08:52:32 am »
Еи мила успех ти пожелавам този месец, ще стискам палци ама много, другото зависи от вас със милото така че успех. Целувки и прегръдки.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #23 -: Май 27, 2008, 10:29:19 am »
Еи мила успех ти пожелавам този месец, ще стискам палци ама много, другото зависи от вас със милото така че успех. Целувки и прегръдки.
И аз се присъединявам с много :goodluck: :bighug: :crossfingers: :hug2: :crossfingers:
« Отговор #24 -: Май 27, 2008, 16:14:38 pm »
Благодаря ви момичета,много сте мили!DIME надявам се и ти този месец да видиш  :bfp: Ще следя какво става с теб.На мен също трябва да ми дойде по това време някъде (в следствие на дуфастона де,иначе към 20.06  :( )
Стискам палци това да е нашия месец.
« Отговор #25 -: Май 29, 2008, 07:18:05 am »
Денис,здравей!Знам,че е рано още за коментар на графиката ми,но искам да те помоля да я погледнеш и да изкажеш мнението си!По принцип съм с цикъл около 33-37 дни и затова предполагам,че ОВ трябва да бъде към 17-18 ден.Започнах и тестове за О,но все още не съм засякла О.Въпроса ми е възможно ли е О да настъпила по-рано и тестовете да не я засекат?Или ако според теб не е настъпила все още защо може да ми спада БТ на 14 и 15-ти ден.Меря БТ ректално с дигитален Т 3-4- мин след сигнала.Благодаря ти предварително!Дано съм задала въпроса си ясно :oops:
« Отговор #26 -: Май 29, 2008, 07:24:58 am »
 Доколкото зная , ЛФ е между 9 - 14 дни най - често 13 -14 дена. Тя е постоянна величина, т.е. ако от предполагаемата дата на МЦ извадиш дължината на ЛФ , ще получиш деня , около който можеш да очакваш овулацията Ако цикъла ти е 33 дена, значи О , тр. да е около 19 ден , при ЛФ от 14 дена , какъвто е стандарта. Предните месеци на кой ден си засичала ову?
« Отговор #27 -: Май 29, 2008, 07:32:05 am »
 В темата на Гали5 си писала , че с дуфастон мислиш да предизвикаш спукването на фоликула. Дуфастона се приема след доказана овулация , а Денис в моята тема е писала , че приет 1,2 ,3 дни преди ову няма проблем.Аз го започнах от деня на ову и се притеснявах да не стане задържан фоликул и да не може да се спука. Пукането на фоликула се предизвиква с Прегнил, но след като фоликула е достигнал определените размери и е узрял.Размерите можеш да разбереш чрез фоликулометрия и да прецениш кога да очакваш ову.
 Успех , мила!
« Отговор #28 -: Май 29, 2008, 07:32:12 am »
fatalwoman до сега не съм засичала ОВ.По принцип преди ми идваше до 7-я ден след датата от миналия месец,т.е. ако ми е дошло на 15-ти миналия месец най-късно до 22-ри следващия месец трябва да ми дойде.Но откакто правим опити малко се промениха нещата,а и в следствие на дуфастон ми идва най-късно до 7-я ден след спиране на приема му.Миналия месец бях на утрогестан,но док каза,че влияе на БТ и ми го смени с дуфастон отново (защото той не влияе.От утре започвам да го пия в продължение на 10 дни 2.1
На 12-ти ден бях на узи и имаше доминантен фоликул 16мм на десния яйчник,но имаше и множество периферни фоликули на същия яйчник.Надявам се да съм обяснила добре!
« Отговор #29 -: Май 29, 2008, 07:42:04 am »
 Фоликула нараства средно между 1 и 2 мм на ден. Щом на 12 ден е 16 мм , на 19 ден ще е 23 мм и ще е готов да се спука.  Продължавай с тестовете да не изтървете момента.
« Отговор #30 -: Май 29, 2008, 07:45:41 am »
fatalwoman благодаря ти за бързия отговор.Така се притеснявам ,че тестовете няма да отчетат О.А и по принцип съм чувала,че дуфастона подтиска О,въпреки че док каза,че това не било вярно.Не знам какво да мисля,но ще продължа с тестовете.Благодаря ти отново!!! :bighug:
« Отговор #31 -: Май 29, 2008, 07:52:52 am »
 Не се тревожи , предполагам , че ще отчетат овуто.
 За Дуфастона док ли ти каза , че не влияе на температурата?
« Отговор #32 -: Май 29, 2008, 14:38:46 pm »
fatalwomanздравей!Да док ми каза,че дуфастона не влияе на БТ и затова ми го изписа,че бях на утрогестан преди това , а тя каза че той влияе на БТ.
А що се отнася до това дали тестовете ще отчетат О и аз се надявам,ама като има повече от един фоликул не знам дали тестовете отчитат
« Отговор #33 -: Май 30, 2008, 16:45:07 pm »
Денис, мила, здравей!Искам да те попитам дали е възможно БТ да не показва да има О,а теста да отчита положителен резултат?Моля,погледни и графиката ми и си кажи мнението!!!Благодаря!!! :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #34 -: Май 31, 2008, 07:49:27 am »
Графиката ти до тук е добра - направи и днес тест за О.
Добре е да се правят от (-) до (-).
Да, може да няма О. и теста за О. да е (+) /напр. при СПКЯ е така/
Теста ти показва кога да очакваш О., но не ти гарантира, че наистина ще има такава.
Той засича един хормон /неговит пик/- който предизвиква пукване на фоликула /при нормални условия/.
С помоща на Бт се 'доказва'/но не на 100%/, че наистина е имало О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #35 -: Юни 07, 2008, 11:39:05 am »
denis ще погледнеш пак графиката ми и да си кажеш мнението!Благодаря!
« Отговор #36 -: Юни 08, 2008, 13:04:37 pm »
Момичета ще се радвам на всякакво мнение,бихте ли ми погледнали графиката!!!
« Отговор #37 -: Юни 08, 2008, 13:13:33 pm »
според мен графиката ти изглежда добре :) стискам палци да е станало :)

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #38 -: Юни 09, 2008, 08:52:53 am »
Бт е малко нисичка за ЛФ.
Може и да е имало О., но това трябва да се потвърди от лекар или поне да си пуснеш прогестерон на 7 ден след предполагаемата О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #39 -: Юни 09, 2008, 10:33:27 am »
Денис,може ли да погледнеш и моята графика!Нищо не разбирам!Колко дни след овулация се покачва БТ?Изчетох много и съвсем се обърках!Благодаря ти предварително!