Здравейте докторе,
От снощи, след като ви писах, синът ми отказва да суче. Не иска да захапе правилно гърдата. Все и едно никога не е сукал. Ядосва се и започва един неистов рев с часове. Брадичката му започва да трепери и почервенява целия като рак. Чак петичките му стават червени. До сега вода не е искал да пие, а днес изпи 100мл. на едното хранене. След това се успокои, сука 10 минути и изведнъж започна пак да реве. Това мъчене да засучи продължи 3часа, след което спа 4 часа. И всичко започна отначало. Огледах му устичката, но никъде не видях полипи, ранички или каквото и да е друго изменение. Мина ми и мисълта да не би да не харесва кърмата (от храната, която съм яла). Изцедих се от едната гърда (90мл.). Изцедих и от другата гърда 20мл. и му я предложих. Отново не иска да захапе правилно и отново започнаха писъци и рев. Отпадна и версията, че гърдата ми е препълнена и твърда. Дадох му млякото с шише. Изпи лакомо 70мл. и заспа.
Проверявам непрекъснато и памперса.
Позвъних на педиатърката, но тя каза, че ще дойде да ни види утре след обяд. Какво да правя до тогава?