Нищо не се покрива.Педиатъра ни не ми дава направление,според нея детето нямало нужда от преглед при дерматолог,каза да мажа с Елоком и щяло да мине.Как да мажа като не е видял кожен лекар?Прегледа струва 30лв.Два дена обикалям с бебето и каката из болници и кабинети и навсякъде за една и съща диагноза ми дават две напълно различни лечения.От миналата седмица съм събрала солидно количество козметика и мазила вкъщи.За едната инфекция на рамото и гушката ми изписаха Имекс и мазане с Декубал олио,къпане с имекс сапун.После след преминаване евентуално на инф,мазане с нахткерцен на тайс,къпане с олио на нахткерцен.За себорейния уж дерматит- себомед от единия дерм.поддържане с мустела стелатопия,от другия дерм шампоан п-в млечни корички на а-дерма,къпане с олио на а-дерма с омега 6,мазане с дактакорт.Аз купих всичко и сега съм пак в изходна позиция.Казано грубо в на кучето гъза отново.Освен да отида да търся направление за трети дерм,друго не виждам какво да направя.И пак наново да почна да търся лекарство и козметика.Апропо не можах да намеря кремчето на Юцерин аквафор ,според аптекарите в Сливен(тук живеем временно) не се внася в Бг.А аз четох че някои са го намерили и купили но в София.Гледах в БГ сайт на Юцерин ,там нямаше бебешката серия,пратих им запитване снощи дали е внесена изобщо ,нямам отговор още.
Благодаря ви че ни обърнахте поне вие внимание!Дано детенцето се оправи бързо вече,горкия мъник доста изтърпя
Коричките почнаха да се излющват,отдолу кожата изглежда чиста.Добър признак ли е?След като се изчисти кожата с какво да поддържам?Има един крем на а-дерма с овес добре ли е?