Здравейте отново докторе!
Днес имам нужда от съвет относно следното - синът ми е на 38 дни и е само на кърма, просто припомням.
Досега не съм обръщала внимание на честотата и консистенцията на изхожданията, защото памперсът почти винаги е пълен и е златистожълт, много рядко с малко зелено и съм си била спокойна. Досега ме беше страх да не хване запек. Но днес малкия се изака докато му сменях памперса и ми направо впечатление, че е направо като вода - течно, златисто, но не забелязах слуз. Притеснява ме това, че е като вода течно. И ака доста често - сменям поне 7 памперса на ден и най - много един да не е наакан - но колко пъти, не знам как да ги преброя. Звуци чувам и по-често. Одвен кърма приема само капки със симетикон - Саб и Инфакол, но не заедно а ги редувам, капка Вигантол и 4 капки Зимафлуор. Моята диета включва много плодове и зеленчуци и 1 Активия на ден, защото имам проблем с ходенето по нужда след раждането а също имам и хемороид от раждането и ми се налага да ям разхлабващи храни. Възможно ли е да е от това или имаме проблем?Страх ме е много от тези летни диарриии...Иначе не е топъл и е жизнен - добре ми изглежда. Мерси предварително!