Ей докторе, зарадвахте ме със становището си за слънцезащитните кремове. Аз тамън почнах да се самонавивам колко лоша майка съм, щото не ползвам такива неща и се бях засилила да купувам детския лосион на Авен.
Бяхте прав за нервността на Вики - удължих разходките и физическото натоварване /ходенето с чужда помощ/ - вече изминаваме по 20-тина метра без почивка като обикаляме пясъчника в градинката и поне не е толкова нервен. Макар че и сега не иска да заспи, мрънка а продължава да спи и да си върти главата и да се събужда често с плач.
Купих и Генгигел - мнението ви за него, съдържа хиалуронова киселина. На въпроса ми дали мога да го ползваме, петиатърката ми отговори, че не би го слагала на нейното дете и да мажа на собствена отговорност.Защо не поясни. Вашето мнение, моля за този продукт, както и за Mrndisal gel, който се продава в Гърция, защото има възможност да ми го доставят.
Още нещо, за Превенар-а. Говорих няколко пъти с педиатърката ми. Тя отказва да ни го сложи, като твърди, че не бил революционна ваксина и имал странични ефекти. Някакъв линк, сочещ научно обосновани предимствата на ваксината /като за педиатри, не за майки/, можете ли да ми дадете?