и аз да си кажа мнението, макар че родих през 2002г. именно в Шейново. там ми следиха и самата бременност, но на платен прием в женска консултация. значи моето раждане беше с усложнения. започна нормално, но се оказа, че бебето се е заклещило в тесния ми таз и при напъните не излизаше. дежурния екип (д-р Димитров и д-р Дмитриева) реагираха моментално и направиха спешното секцио. анестезиологът - д-р Янев или Янакиев не му помня добре името също беше перфектен при епидуралната упойка. после проблеми не съм имала, нито пък бебето. за стафилококовата инфекция се носят слухове от години, но аз и бебето си бяхме добре.
за Деси26: ако името на лекаря е д-р Мишел или д-р Младенчев за тях имам впечатления че са предимно печалбари, а втория по-специално е и доста мързелив и некадърен. ако имаш уговорка с някой от тях двамата по-добре откажи. другите според мен са перфектни. и най-вече Димитров и Дмитриева, както и д-р Богословова (Вени - чудесен избор).
и последно: ако ми даде Господ да забременея с второ дете пак там имам намерение да си следя бременността и именно там да родя. но всеки сам си решава кое е най-добре за него
успех и леко и безпроблемно раждане