0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Re: искам бебе
« Отговор #100 -: Април 12, 2009, 22:07:05 pm »
Аз се бях отчаяла много по едно време - от 3 години се опитвахме да имаме бебе и не ставаше, проблемът беше при мен - нередовен цикъл - през 40-50 дни, някой път и през 90, липса на овулация както се установи , а когато имаше беше нищожна - пих Дуфастон - нищо, Клостилбегит - освен че получих киста - нищо друго. Две медицински светила ме изпратиха на лапароскопия - това бил единствения ми шанс. Накрая пих едни билки, които ми даде една лекарка и ето ме - няма и месец откакто ги пих и вече съм с  :bfp:За по-сигурно си направих 4 теста, имам всички признаци на бременност, но още не може да се види нищо, защото са минали 2-3 седмици - дори не знам кога е станало, но радостта ми е безгранична. Брат ми и жена му също не можеха да имат дете почти 5 години, защото и двамата имаха сериозни проблеми, тя също пи тези билки и след месец - хоп!
Ами кажи кои са тези билки,ако желаеш.Щом са толкова чудодейни.
  <br />
*

birzata

• 225
  • След лошото винаги идва хубавото !!
« Отговор #101 -: Април 13, 2009, 00:21:27 am »
МИ НЯМА ЛИ ДА НИ КАЖЕШ КАКВИ СА ТЕЗИ БИЛКИ??КАК СЕ КАЗВАТ?? :? :P
« Отговор #102 -: Април 13, 2009, 12:42:31 pm »
не знам какви са - тя ги дава под формата на концентрат, който се разрежда с вода
« Отговор #103 -: Април 13, 2009, 13:07:26 pm »
Е, добре де - как да се свърже човек с нея?
Остави някакви координати :)
[/url][/url]
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #104 -: Април 13, 2009, 13:09:05 pm »
А кой ги изписа? Коя е лекарката? В кой град? Повторих се малко със Жасмин-Вени, обаче всички очакваме да чуем, защото както е темичката-всички искаме бебе и ако можеш помогни ни! Предварително ти благодарим!
« Последна редакция: Април 13, 2009, 13:11:11 pm от anizi »
*
« Отговор #105 -: Април 13, 2009, 13:59:51 pm »
така като чета - концентрат са, лекарката ги изписва и че не знае какви са билките, ми намирисва на д-р Кирчева от Пловдив.
*
« Отговор #106 -: Април 13, 2009, 14:09:26 pm »
Момичета, помислете малко, при всеки проблема за незабременяване е различен и не може едни и същи билки да лекуват всичките причини за стерелитет.А и друго-билките вобще не са безобидни!Но всеки сам си решава как да се разпорежда със здравето си!Аз не бих рискувала.
« Последна редакция: Април 13, 2009, 14:12:47 pm от tanj74 »
« Отговор #107 -: Април 13, 2009, 14:38:17 pm »
Точно за Кирчева става въпрос.Емс е писала и в БГ Мама.Явно се е регистрирала и тук,и в БГ Мама,за да направи реклама на Кирчева.Аз съм ходила при въпросната "докторка" и изобщо не ви съветвам да си губите времето и парите при нея!
*
« Отговор #108 -: Април 13, 2009, 15:57:43 pm »
Ние също сме ходили и наши познати също - без успех!!!
*
« Отговор #109 -: Април 13, 2009, 18:29:20 pm »
Това с билките е малко като с ирисувата диагностика и врачките.Момичета,когато няма медицинска пречка да забременеете сигурно билките може да помогнат,но най-вече на психическата нагласа на жената.Аз и да ги пия и да не ги пия като съм без фалопиеви тръби няма как да забременея  :lol: А и да пиете нещо,което не знаете какво е......Абе,всичко е до психическа нагласа
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #110 -: Април 14, 2009, 01:26:05 am »
Това с билките е малко като с ирисувата диагностика и врачките.Момичета,когато няма медицинска пречка да забременеете сигурно билките може да помогнат,но най-вече на психическата нагласа на жената.Аз и да ги пия и да не ги пия като съм без фалопиеви тръби няма как да забременея  :lol: А и да пиете нещо,което не знаете какво е......Абе,всичко е до психическа нагласа
ако ставаше само с билки ехееееееее 8)
въпрос на нагласа и внушение, че е от билките.
без тръби или сериозен мъжки фактор  8O
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #111 -: Април 14, 2009, 01:35:12 am »
И аз това се замислих. Значи авторката казва
Цитат
Брат ми и жена му също не можеха да имат дете почти 5 години, защото и двамата имаха сериозни проблеми, тя също пи тези билки и след месец - хоп!
. А ся де. Или някой си е изсмукал диагнозата от пръстите или не знам..... Как и той ще има " сериозни" проблеми, пък само тя ще пие нещо и хоп?!
« Отговор #112 -: Април 14, 2009, 11:26:15 am »
НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА НА НИКОГО, ЯСНО ЛИ ВИ Е?????????????? ПО СЪЩИЯ НАЧИН МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ТУК РЕКЛАМИРАТЕ ЛЕКАРИ, КЛИНИКИ, ЛЕКАРСТВА И СЕ ОПИТВАТЕ ДА УБЕЖДАВАТЕ, ЧЕ ТОВА БИЛ ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН!АЗ СЪМ ОБИКНОВЕНА ЖЕНА,НА КОЯТО МЕЧТАТА БЕШЕ ДА ИМА ДЕТЕНЦЕ И НЕ МИ ПУКА ОТ ЗЛОБНИ ЗАБЕЛЕЖКИ!!!
СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ВИ ПИСАХ!!!!!!!!! КАКВОТО И ДА МИ Е ДАЛА ЗА ПИЕНЕ, АКО ЩЕ ДА Е ЦИАНКАЛИЙ, ИЗПИХ ГО И СЪМ ЩАСТЛИВА!!!!МОЖЕ БИ МОИТЕ ПРОБЛЕМИ НЕ СА БИЛИ ТОЛКОВА ТЕЖКИ КАТО ВАШИТЕ, НО ПОНЯКОГА ЧОВЕК СИ СТРУВА ДА ОПИТА, ИНАЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СЪЖАЛЯВА!!!ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНОТО ПИСАНЕ В КАКЪВТО И ДА Е ФОРУМ. ТОВА, ЧЕ НА НЯКОЙ НЕ МУ Е ПОДЕЙСТВАЛО НЯКАКВО ЛЕКАРСТВО ИЛИ БИЛКИ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ВИ ГИ Е ИЗПИСАЛ Е ИЗМАМНИК, ПО  СЪЩИЯ НАЧИН МОГА ДА ГОВОРЯ ЗА ПРОФЕСОР, КОЙТО МЕ ТРОВИ 2 ГОДИНИ С ЛЕКАРСТВА, ОТ КОИТО ПОЛУЧИХ САМО КИСТИ!!!!!!!КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА МЕ ПИТА НЕЩО ПОВЕЧЕ, ДА МИ ПИШЕ ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕЛ. ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!!
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #113 -: Април 14, 2009, 12:31:39 pm »
ЕmsSs, за да разбереш "злобните" ни забележки, ще кажа, че много момичета са загубили страшно много време и пари при такива, та и конкретно при тази лекарка. Болезнен и неприятен спомен за тях, не мислиш ли. А пък и много от нас знаят метода на лечение на въпросната лекарка - едни и същи билки, за различни заболявания.... А за лекарствата - те поне имат описано съдържание и всеки ползващ нет може да провери, какво значат съставките. И имат листовки с упътване. Радвам се, че ти е помогнала, но толкова яростна пропаганда .... Още повече, че си от малкото доволни.
И ако обичаш пишеш или не повече тук, не ни крещи. Ти имаш свое мнание, ние наше. С викане няма да ни убедиш.
« Последна редакция: Април 14, 2009, 12:34:34 pm от Pesheck »
*
« Отговор #114 -: Април 14, 2009, 12:50:05 pm »
ЕmsSs ,Не става въпрос за злобни забележки.В този форум всеки има право да изразява мнение,различно от твоето.Позволих си да си изкажа мнението си поради простата причина,че понякога момичетата губят ценно време и средства в търсене на алтернативни методи за зачеване,10% от тях най -вероятно успяват да забременеят с хомеопатия,но явно при тях не е съществувал сериозен проблем.Споделям всичко това,защото докато човек се лута от билкарка на билкарка в един момен се оказва на 30-35 години и положението не е станало по-розово ,а напротив.За съжаление жените имаме биологичен часовник,който тиктака.
Не виждам смисъл от викане,заплахи и фасони,все пак ние сме ителигентни хора,а не някакви побеснели тинейджъри.
« Отговор #115 -: Април 14, 2009, 13:27:16 pm »
Не съм искала да крещя на никого, и доколкото помня не съм "захапала" никого. Аз също не съм особено млада - на 32 години съм .Почувствах обидена, защото ме набеждават в нещо, което не е вярно!!!!Заболяванията са различни,лечението за тях също, но ако някой има моите проблеми, може да успее да си помогне по този начин. Не насилвам никого, просто споделих - не съм казала "Не правете това  - то е погрешно, не ходете там, защото са измамници, тази клиника е такава, този доктор е такъв и т.н, затова не беше редно да се говори така.Просто бях твърде ентусиазирана от новината за "двете чертички", затова си позволих да споделя повече, преди да ви познавам и сгреших. Извинявам се, ако съм обидила някого!
*

nirvana65

• *
  • 17
  • Нищо не е по-ценно от днешния ден
« Отговор #116 -: Август 06, 2009, 13:03:16 pm »
...докато човек се лута от билкарка на билкарка в един момен се оказва на 30-35 години и положението не е станало по-розово...
Здравейте поизнервени момичета :)Такава хубава темичка,зациклила на 14.04! :)Аз съм съвсем новоизлюпеничка тук,на 44 съм и вместо да се каня да получавам инсулти,инфаркти и тем подобни неприятни "случки",още пробвам да имам бебе :)Дълго се лутам по лекари и лекарки,цял каталог мога да ви изпиша.Бях на 23 когато попаднах на "специалистката"(в момента по стерилитет  :ask:)Халачева от Варна и която през 2 месечния ми престой в болницата не благоволи да ме прегледа нито веднъж.Изгубих бебето си в началото на 5 месец след всекидневно "лечение" за задържане с бусколизин и спазмалгон и нищо за кървенето.Наложи се спешно търсене (на познат на мой познат както му казват)на лекар да ме...спасява!Поста ми ще стане като романче,ако започна с подробности да разказвам колко години при кого съм ходила и какво са ми назначавали.В крайна сметка диагнозата поставена през годините е "нищо ви няма".То така, ама не е така.Имам 2-3 миомни възела външни,нямам запушени тръби или сраствания,или възпаления,хубава спермограма,налична овулация(установена с тестове).Преди 2г ми установиха кисти на гърдите,заради които лечението с хормони трябва да е много внимателно.Дали поради тази причина не знам,но последното лечение ни беше за мен клостилбегит,а за мъжа ми трибестан.Резултат не последва и сега сме само на назначен вЕ 8O...
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
*

nirvana65

• *
  • 17
« Отговор #117 -: Август 06, 2009, 13:23:49 pm »
...Длъжна съм всичко да опитам,колкото да ми се струва невероятно че този витамин,ще ни донесе така дългоочакваното щастие.Когато бях млада и не откриваха причини да не става ме окуражаваха и доктори и приятели,че ще стане :)За инвитро мислехме,но не намираха причина да ни го правят(имало крайно нуждаещи се при нас трябвало да стане)Сега пък,според светилото доц.Маркова от Варна "за нищо не сме ставали" в прав текст и аз "иди да си осиновиш, мъжа ти е млад той ще си направи бебе " :crazy:Ами че верно си е :)мъжа ми е 9г по-млад от мен и сме 10г заедно,но какво да кажа на човек,който най-вероятно завижда :lol:Да си намери тя по-млад като може :wink:Та така де,не съм се отказала и писах в темата за билките(колкото и да ги отричате и не ме линчувайте моля :),че съм започнала от вчера и това лечение.Дали ще има резултат?Надявам се.
Много дълго стана извинете ме :)До скоро на всички и приятен ден :bighug:
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #118 -: Август 06, 2009, 13:30:10 pm »

Правила и условия за ползване на форума
...................................................................................

13. Публикувано мнение не може да се редактира след изтичане на повече от 2 часа от публикуването му. Ако държите то да бъде променено - обърнете се към модератор за съдействие.

Също така може да допълваш, а не да пускаш нов пост, преди да са минали 2 часа.
Успех!
*

nirvana65

• *
  • 17
« Отговор #119 -: Август 06, 2009, 13:55:01 pm »

Правила и условия за ползване на форума
...................................................................................

13. Публикувано мнение не може да се редактира след изтичане на повече от 2 часа от публикуването му. Ако държите то да бъде променено - обърнете се към модератор за съдействие.

Също така може да допълваш, а не да пускаш нов пост, преди да са минали 2 часа.
Успех!
   Започна ли се?:)Радвам се на много добро зрение и никъде в правилата не пише,че е забранено да се пишат 2 поста един след друг ако не са минали 2 часа.Не съм редактирала и не искам промяна,за да търся модератор:)Старая се да спазвам тези правила http://www.yourlife.hit.bg/