0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: искам бебе
« Отговор #80 -: Май 21, 2008, 10:28:14 am »
Ами ето - запозната си с първите неща, които трябва да направите. И наистина има още време. Попрочети някои неща и си пробвайте наволя до една година поне. И дано да не ти се налага да правиш повече изследвания.
« Отговор #81 -: Май 21, 2008, 11:19:19 am »
искам да попитам още нещо дали антицелулитния крем може да пречи при опитите за зачеване
« Отговор #82 -: Май 21, 2008, 11:54:56 am »
Спокойно, 4м. са малко време както ти казах,може да не сте улучили овулацията или пък някои месец да си нямала, не се отчайвайте. Ако искаш си вземи тестове за овулация/аз така мисля да направя/ и  като отчете +  резултат давайте.
А за този антицелулитен крем не ми се вярва да оказва някакво влияние.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #83 -: Май 22, 2008, 09:47:24 am »
Здравейте отново!
При мен нищто ново и хубаво, но около мен само бременни - побърквам се!!!
Не мога да се справя - мисля че ще полудея! Не мога да се зарадвам за най-близките си хора!!! Това не е нормално! Не мога да спя, да ям..........
Помогнете!!!!!!!!!!!!!
*
« Отговор #84 -: Май 22, 2008, 10:40:38 am »
Здравейте отново!
При мен нищто ново и хубаво, но около мен само бременни - побърквам се!!!
Не мога да се справя - мисля че ще полудея! Не мога да се зарадвам за най-близките си хора!!! Това не е нормално! Не мога да спя, да ям..........
Помогнете!!!!!!!!!!!!!
Здравей мила.Ние също сме минали през този етап,но в крайна сметка не сме се отказали от мечтите си.Вярвай,вярвай че чудото ще се случи на теб и на всички нас.Радвай се на бременните около теб,защото един ден и ти ще си една от тях.радвай се на близките си ,защото когато това стане те ще са до теб.Колкото и банално да ти звучи-ВЯРВАЙ! :bighug:

« Отговор #85 -: Март 19, 2009, 18:33:47 pm »
здравеи те на всички.И аз имам като вашите провлеми.Накрадко ще ви разкажа с мажъми пробваме от 3години но за жалост не става уж всичко беше на ред но уви вчера като бях на преглед излезе проблема получавам овулация но яйциклетката не можела да се оплоди хормона който се отделял по време на овулация ми бил под нивото и ми изписаха лечение дуфастон;клостилбегит и две ампули(В мОмЕНТА мИ Я НЯмА гецептата)които ги няма в българия.Даитеми съвет възможно ли е да се оправи този хормон ще се робъркам по цял ден плача
« Отговор #86 -: Март 19, 2009, 18:44:06 pm »
Mitko_Deska , изобщо не се притеснявай, миличка, ще го оправите този хормон. Ти каза ли на доки че тези ампули неможеш да ги намериш и да ти изпише други , които ги има. Недей да плачеш, всички които сме тук искаме бебчета и правим всичко възможно за това и една по една започваме да сбъдваме мечтите. Не се отчайвай, с теб сме да знаеш  :grouphug:
Пожелавам ти само това да ви е проблема и скоро да го разрешите и да се похвалиш с двете черти  :wink:

« Отговор #87 -: Март 19, 2009, 19:00:06 pm »
благодаряви че ме подкрепва те засега това бил проблема дано скоро да се здобия с тези ампули от чужбина още веднъж ви благодаря че ме родкрепвате нямах смелост до сега да споделя с вас но ето намерих сили да споделя с вас
« Отговор #88 -: Март 20, 2009, 18:07:12 pm »
Здравейте, момичета!
Много хубава тема. Изчетох проблемите и тревогите на всички ви. Много добре ви разбирам. Ние също от 9 месеца правим опит, но не се получава. Направихме спермограма - всичко е наред. При мен също било наред. Докторката препоръча да пием витамин Е и да си меря температурата. Надявам се да има положителен резултат.
Успех на всички Ви!
*
« Отговор #89 -: Март 21, 2009, 11:20:36 am »
от 01.03.08 г. редовно пия фолиева киселина и не съм я спирала на 26 години съм и той е на толкова. той ходи на лекар и беше на лечение около два месеца и след това започнахме да опитваме. но той като чели започва да се отчайва. аз му казах че още е рано да се отчайва и че след като го искаме ще стане но не веднага
Аз преди да забременея пих около година фолиева киселина, накрая я спрях, защото така и така не ставаше - много се бях ядосала. Относно годините - като започнахме с опитите бях на 28, сега съм на 30!!! И, също така, не биха казала, че трябва да чакаш и година преди да започнеш с изследванията, дори и да си под 30 години! Аз например отидох на фоликулометрия 3 месеца след като не ставаше, при условие, че стриктно съм си следила овулацията /с тестове/ и сме правили опити в най-подходящите дни. Е, така минаха около 6 месеца лутане по доктори преди да попаднем на точния специалист и цялата ни борба за дете продължи около година и половина. През това време имах и много лоши моменти, изпадала съм и в крайно отчаяние, но е ето, че нашата приказка се оказа със щастлив край и скоро очаквам да гушнем своето мъниче!!! Искам да ви кажа, че не трябва да се губи Вяра, но и навременно потърсената лекарска помощ е много важна!!! Желая на всички успех и скоро: :bfp:!!!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #90 -: Март 21, 2009, 11:22:23 am »
Здравеите и от мен! Амфил щом нямате медицински проблем-то всичко ще е наред и скоро и ти ще се похвалиш с положителен тест само спокойно и е мисли само за това! Стискам палци на всички ви и ви  :bighug:
« Отговор #91 -: Март 21, 2009, 12:48:29 pm »
Здравеите.аз също пия фолиова кисилинаот 3 месеца и дуфастон които ми предписаха да пия от 11ден на цикала до 25ден също така и пренил10000единици молясе на господ дано да стане наи сетне че ще се побъркам вече успех на всички
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #92 -: Март 21, 2009, 13:37:56 pm »
Митко-Деска и аз пия фолиева киселина, сигурно стана година вече /след абразиото 05.01.не съм я спирала даже/. Обаче Дуфастона го пиех /преди да забременея/ след 16-тия ден от цикъла-т.е.след овулация, защото ако се прие преди овулация дуфастона я подтиска. Та според мен забременяването ти може да стане само след спиране на Дуфастона или ако доктора ти го назначи след овулацията, ама......не знам, щом така е преценил доктора, значи може би при теб е необходимо така да се пие.
« Отговор #93 -: Март 21, 2009, 14:45:25 pm »
честно да ти кажа и аз не знам защо така ми исписаха дуфастона може би защощо получавам овулация но яйциклетката не може да бъде оплодена защото хормона който се отделя от щитовидната жлеза бил много нисък
« Отговор #94 -: Април 08, 2009, 12:43:22 pm »
Здравейте и от мен  :balk_64:
Много хубава темичка и ние с мъжо опитваме да си имаме бебче от около 8 месеца, но  :balk_144: ... правихме спермограма която е супер osi_9 Проблема излезе при мен  :balk_144: имам "нищожно" жълто тяло и ранна О. Сега пия дуфастон 2*1 от 11 ден за 14 дни + фолиева кисилина. Надявам се нещата да се случат, че ако не ноември доки каза че ще предприемем друго лечение. Започвам да се отчайвам вече и така ми се  :balk_145:

« Отговор #95 -: Април 08, 2009, 14:50:00 pm »
Здравеите.аз също пия фолиова кисилинаот 3 месеца и дуфастон които ми предписаха да пия от 11ден на цикала до 25ден също така и пренил10000единици молясе на господ дано да стане наи сетне че ще се побъркам вече успех на всички
Фолиевата киселина  се пие постоянно.
 Дуфастона се започва след овулацията за поддръжка на ЛФ. Явно имаш нисък прогестерон щом са ти изписали Дуфастонон. На кой ден ти е овулацията и колко ти е дълъг МЦ ?
Прегнила е за пукането на фоликула. Заместител на Прегнила е Оветрил.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #96 -: Април 08, 2009, 17:38:59 pm »
A може би точно за това изписват Дуфастона малко преди О :? Все пак слагат 10 хил единици Прегнил,който предизвиква спукването на фоликула,въпреки дуфастона...така си мисля.Mitko_Deska ако имаш съмнения,попитай доктора си!Длъжен е да ти обясни :)
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #97 -: Април 08, 2009, 21:52:08 pm »
здравей те прочетох какво сте написали в момента пия фолиева киселина и клостилбегит за да могат да нарастнат фоликулите и от 11ден цикъла дуфастон(цикъла ми е редовен на 27;28 дни)и след това на 13 ден от цикъла доки ще ми вие прегнил10000ед.незнам какво ще стане дано господ да е с нас да стане най после.Желая успех на всички.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #98 -: Април 09, 2009, 12:11:58 pm »
Не да те стряскам, но какви изследвания имаш правени? Фаталче,  за съжаление съм забелязала, че много лекари изписват Дуфастон и Клостил без никакви изследвания.
Mitko_Deska, успокой се момиче няма да си помогнеш с плач и притеснения. Бъдещото ти бебче има нужда от  спокойна и усмихната мама.
Успех ти желая!
« Последна редакция: Април 09, 2009, 12:15:08 pm от Pesheck »
« Отговор #99 -: Април 12, 2009, 22:00:09 pm »
Аз се бях отчаяла много по едно време - от 3 години се опитвахме да имаме бебе и не ставаше, проблемът беше при мен - нередовен цикъл - през 40-50 дни, някой път и през 90, липса на овулация както се установи , а когато имаше беше нищожна - пих Дуфастон - нищо, Клостилбегит - освен че получих киста - нищо друго. Две медицински светила ме изпратиха на лапароскопия - това бил единствения ми шанс. Накрая пих едни билки, които ми даде една лекарка и ето ме - няма и месец откакто ги пих и вече съм с  :bfp:За по-сигурно си направих 4 теста, имам всички признаци на бременност, но още не може да се види нищо, защото са минали 2-3 седмици - дори не знам кога е станало, но радостта ми е безгранична. Брат ми и жена му също не можеха да имат дете почти 5 години, защото и двамата имаха сериозни проблеми, тя също пи тези билки и след месец - хоп!