0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: искам бебе
« Отговор #60 -: Май 18, 2008, 23:30:20 pm »
Благодаря за съвета, и аз си мисля, че е по - добре цветна снимка пред лапаро. А знаете ли дали правят в Токуда и каква е цената?

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
*
« Отговор #61 -: Май 19, 2008, 11:53:29 am »
Здравей jojо,
Най-долре направи снимката в клиника по стерилитет - не в Токуда!!!!
http://www.ivf-bg.com/ - виж тук цени - аз тук я правих!
« Отговор #62 -: Май 19, 2008, 12:55:38 pm »
Здравейте на всички искам да ви благодаря че ви има и че може да се научи толкова много от форума.Решихме с моя съпруг да направим спермограма, от Стара загора сме и знам че най - добрите гинеколози тук са д-р Бузалов, Тодоров, но дали те правят спермограми??? Ако някои знае моля да ми пише, ако не ще се ориентираме към Пловдив.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #63 -: Май 19, 2008, 12:57:56 pm »
Моя съвет е направо да идвате в Пловдив. Изчакай малко и заарлийки ще се включат.
*
« Отговор #64 -: Май 19, 2008, 12:59:53 pm »
Здравейте на всички искам да ви благодаря че ви има и че може да се научи толкова много от форума.Решихме с моя съпруг да направим спермограма, от Стара загора сме и знам че най - добрите гинеколози тук са д-р Бузалов, Тодоров, но дали те правят спермограми??? Ако някои знае моля да ми пише, ако не ще се ориентираме към Пловдив.
Направо се ориентирай към Пловдив и Д-р Даскалова!
« Отговор #65 -: Май 19, 2008, 13:12:54 pm »
Благодаря Peshsch и mpia, нали става въпрос за д-р Мариела Даскалова - ембриолог? Аз имам един неин номер но незнам дали е актуален, а може ли да и пиша по имейла, вие писали ли сте й?

*
« Отговор #66 -: Май 19, 2008, 14:04:57 pm »
Здравей, meminger1!

В Стара Загора няма ембриолози и място където да се направи читава спермограма.
Пловдив и д-р Даскалова е най-добрият избор. Можеш да и пишеш и на лични.

Успех!
« Отговор #67 -: Май 19, 2008, 14:38:08 pm »
Благодаря ти galli май към Пловдив ще се ориентираме, дано всичко да мине гладко

« Отговор #68 -: Май 19, 2008, 15:57:04 pm »
Вики Ват Благодаря, за сайта и от мен!
meminger1 вярвай и ще стане!

Моята енергия за живот!
*
« Отговор #69 -: Май 19, 2008, 16:01:25 pm »
Благодаря Peshsch и mpia, нали става въпрос за д-р Мариела Даскалова - ембриолог? Аз имам един неин номер но незнам дали е актуален, а може ли да и пиша по имейла, вие писали ли сте й?
Пиши и тук на лични, ще ти отговори.
« Последна редакция: Май 19, 2008, 16:12:30 pm от Lan »
« Отговор #70 -: Май 19, 2008, 16:04:09 pm »
Благодаря и на nin4eto76, аз вярвам обаче кога ще стане, нямам търпение вече. А и момичета да ви питам можем ли с мъжа да пием вит.Е, няма да ни навреди нали?

« Отговор #71 -: Май 19, 2008, 19:52:08 pm »
meminger1,не си губи времето в Стара Загора,отивай в Пловдив както са те посъветвали момичетата.Успех .
« Отговор #72 -: Май 20, 2008, 10:44:02 am »
Здравейте момичета, ние със съпругът ми също сме решили да направим спермограма. Аз съм от Пловдив и ще отида при д-р Даскалова, тъй като чета доста хубави коментари за нея, интересувам се обаче каква е цената на една такава спермограма. Моля, тези от вас, които са правили да ми помогнат, за да сме потготвени. Благодаря ви предварително!

Успешен ден на всички!
« Отговор #73 -: Май 20, 2008, 11:36:19 am »
Да аз също бих искала да знам някаква ориенитровъчна сума да сме подготвени предварително.

*
« Отговор #74 -: Май 20, 2008, 12:08:16 pm »
Миналата година разширената спермограма струваше 65лв.
« Отговор #75 -: Май 20, 2008, 12:34:51 pm »
Благодаря mpia значи тази година няма да е повече от 100, надявам се.

« Отговор #76 -: Май 21, 2008, 09:45:34 am »
здравейте на всички във форума. и ние се опитваме да си направим бебе но нещо не се получава. ходих на гинеколог и тя ми каза, че всичко е наред. колко още да чакам за да се получи. тя каза още че след като сме се пазили дълго време сега няма да стане толкова бързо. поне няколко месеца, а ние опитваме от 3 или 4 месеца вече. благодаря ви предварително за съветите
« Отговор #77 -: Май 21, 2008, 10:06:58 am »
Здравей galia_2326  и добре дошла. Смятам че 3-4м. са малко време за да си мислиш че имате някакви проблеми. Каза че като си ходила на преглед са ти казали че всичко ти е наред, а момчето подлагало ли се е на някакви изследвания?

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #78 -: Май 21, 2008, 10:07:19 am »
Здравей.
На колко си години? Ако си под 30 една година опити и след това на лекар за по сериозни изследвания. Ако си над 30 половин година. Щом планирате бебе, почни да пиеш фолиева киселина.
Прочети товаhttp://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=756&Itemid=36
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9085.420
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0
И изобщо поразгледай из целия подфорум
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=1.0
Успех ти желая!
« Отговор #79 -: Май 21, 2008, 10:21:37 am »
от 01.03.08 г. редовно пия фолиева киселина и не съм я спирала на 26 години съм и той е на толкова. той ходи на лекар и беше на лечение около два месеца и след това започнахме да опитваме. но той като чели започва да се отчайва. аз му казах че още е рано да се отчайва и че след като го искаме ще стане но не веднага