Здравей Галли
Благодаря за бързия отзив !!!
Аз мисля,че нямам овулация...след толкова време опити...А съм правила хормонални изследвания и всичко ми е наред и на съпруга ми също.
НО истината е , че само един месец съм си мерила температурата....Знам, че поне три месеца трябва,да се следи за овулация- преди да ми се назначи такова лечение-за предизвикване на такава !
Но гинеколожката ми не се колеба мн мн и ми назначи веднага след първия месец да почвам с лекарствата
Аз нали съм си мн стриктна и изпълнителна...и почнах ...Но днес когато трябваше да вземе Клосилбегит и се спрях.Чувала съм мн отрицателни неща за него и като прочетох и упътването и ..я потърсих.
Изумена съм как може да не взима изпредвид всички тези противопоказания - като например: Не трябва да се пие ако има киста на яйчника .
А тя преди доста време( само ведъж) ме е гледала на видеозон и ми каза , че имам поликистозни образувания
И сега това....Вече ще откача ...Незнам какво да мисля...
Ходила съм при няколко гинеколози.И до сега не съм доволна.
Д-р Георгиев например , ми каза без никакви специални прегледи , че имам Ендометриоза !И ме лекува няколко месеца от такава- до момента в който аз не се усетих и не спрях да ходя при него и да пия хапчетата му!
И така...сега съм при друга...Опитвам се да повярвам, че ще ми помогне и вс ще е наред.Уж нищо ми няма , а пък не става
Знам, че е и въпрос на психическа нагласа ...
Но вече ми е трудно да я премахна тази "фикс идея"
И все пак благодаря Galli