0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

какво означава ?!?
« -: Април 23, 2008, 15:54:48 pm »
Момичета четох много във форумите ... , но нещо ме притеснява ... всички пишете , че около Ову или преди М чувствате напрегнати и болезнени гърдите си ... , аз обаче никога не съм имала такива усещания , а вече съм на 26 год., това означава ли , че затова имам проблем с появяването на бебето ?!?Моля Ви да ми отговорите , ще се радвам да прочета различни мнения! :( :( :(
*
Re: какво означава ?!?
« Отговор #1 -: Април 23, 2008, 16:10:37 pm »
Evita,съвсем не е задължително да имаш подобни симптоми било то по време на О или преди цикъл :wink:
« Отговор #2 -: Април 23, 2008, 17:27:04 pm »
Мила, радвай се, че ги нямаш:)
Понякога могат да са много неприятни!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #3 -: Април 23, 2008, 18:19:09 pm »
Момичета четох много във форумите ... , но нещо ме притеснява ... всички пишете , че около Ову или преди М чувствате напрегнати и болезнени гърдите си ... , аз обаче никога не съм имала такива усещания , а вече съм на 26 год., това означава ли , че затова имам проблем с появяването на бебето ?!?Моля Ви да ми отговорите , ще се радвам да прочета различни мнения! :( :( :(

Споко бе, човек, и аз нямам такъв симптом! Убедена съм, че като започнеш да следиш Ову и да се вглеждаш в тялото си, ще си намериш твои си симптоми, по които ще разпознаваш наближаващата дата. Признавам си, че от доста време съм регистрирана в сайто, но нито от ЦС разбирам (нещо не правя разлика нито в цвета, нито в гъстотата, ама не се и заглеждам), нито от мерене на БТ вдявам нещо... Виж тестовете за О ги препикавам. Нещото, което аз за себе си отмятам като наближаваща О е момента с появяването на гадната пъпка! Е, вече не се появява преди М, а преди О! Сигурна съм, че ще откриеш нещо и за себе си!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #4 -: Април 23, 2008, 19:03:28 pm »

Не се притеснявай, не е задължително да "страдаш" по време на цикъл. И аз не го усещах до 25 год. възраст, но сега, на 28 явно ЕГНто вече започва да си казва думата :balk_136: и по време на цикъл имам чувството, че не ми трябва сутиен :D
« Отговор #5 -: Април 24, 2008, 14:26:17 pm »
Благодаря Ви момичета за успокоението , дано сте прави и наистина е така , че съм се ошашкала !