Здравейте момичета!
Искам да ви попитам при вас след колко време дойде избистрянето при виждането?
Мойта операция беше на 26.11.,/по метода "лейзик"/ днес ми е 6-ти ден след операцията.
Надалеч виждам горе.долу добре /мога да гледом тв и филми със субтитри/, но преди с очила или лещи виждах от по-надалеч. Може би имам остатъчен някакъм диоптер, или пък трябва да почакам още и с времето да се подобри положението.
Аз съм на 45, и затова знам, че ще ми трябват очила за наблизо /всъщност сега виждам по-лошо наблизо, отколкото надалече/. Точно поради тази причина си направих и операцията, за да махна мойте -3, и да ползвам очила само за наблизо. Това беше най-добрия вариянт при моя начин на живот - спортувам, ходим цялото семейство на ски и т.н.
Нямам търпение да отида на преглед след 10-тия ден, за да разбера какво ми е точно състоянието. На първия ден при прегледа след операцията доктора каза, че имам 70% от зрението си, но на мен това не ми е достатъчно. Искам поне 95%. Иначе - пак очила или лещи за надалеч и други очила за наблизо - губи се смисъла от операцията.
Все пак съм оптимист и се надявам всичко да е ок, защото тук четох за много доволни, с успешни операции и орлови погледи след това.
Благодаря предварително за всяко споделено мнение
!