Та след капките окото изтръпва, но аз нали съм нахална си поисках пак капки да не би да е минал ефекта.
Седнах на стол, подобен на зъболекарски, после стола се хоризонтира и главата ми бе на по-ниско ниво от тялото.Не биваше да мърдам и да говоря(аз си стисках ръцете през цялото време и се стараех да не треперя).
На едното око ми сложиха капак като трябваше да го държа отворено.А през цялото време трябваше да гледам в една червена точка отгоре.
Разтвориха ми окото с една щипка(в нета има много клипчета с такива операции, аз бях гледала и си представях точно какво ми правят).
После впеъскваха някакъв разтвор и подготвяха окото за лазера.от нещо щипеше изключително, с една четчица се размазваше отгоре.работата на лазера е за около 30 секунди, чува се едно тракане и сякаш околовръст на зрителния орган имаше обхожаде.Толкоз.После пак гадната четка с някакво охлаждащо капаче след лазера.После изсъхване изчакваха за да сложат лещата и повторението бе и с другото око.
БОлка в буквалния смисъл нямаше, но се усещаше всичко.
След операцията пеоф.Гугучкова ме прегледа,каза че всичко е минало наред и ми дадоха лист с напътствия, 3 вида капки и си тръгнах.
Размазано бе,но като видях от входа номера на колата на мъжа ми такова реване ударих....
Днес е 5-тия ден от операцията,виждам почти идеално, чета всички надписи, сякаш съм малко дете, радвам се, гледам се в огледалото без очила, виждам се ясно...
Мътнини се явяват, но знам,че ще е така няколко месеца,не се оплаквам.От капките боли неописуемо,сякаш начуквам окото със стъкла.МИглите ми са залепнали вече от мръсотия,лице не съм мила от неделя. Но искрено се надявам резултатът да е траен и години да виждам като всички хора,с очите си, а не през лупи.
(утре пак-уморих се мъничко
)