Здравей, Пиера, видях, че никой не е писал от личен опит и затова реших да се включа. Предстоящия месец юли ще стане една година от както аз си направих корекция на зрението. В клиниката във Варна и съм супер, супер доволна!!!! Ако ме питаш мен, хич не се колебай. Заслужава си всяко едно евро!!!! Моят диоптър не беше много голям и ми казаха, след прегледа, че моите данни сочат че и при 600 и при 800 Евро резултатът ще е абсолутно един и същ. Аз избрах тази от 600 Е. Самата манипулация е около 2 мин. на едното око и 2 на другото. Общо с подготовката и излизането е около 10 минути. Упойката е във вид на капки, по време на корекцията усещаш че нещо се случва в окото ти
)) но не боли, не мога дори да го нарека дискомфорт! Просто усещаш какво ти правят, а и доцентът постоянно ти обяснява. В тази клиника работят с нови технологии и твърдят, че няма проблем при бременност. Имам приятелка, родила 2 години след корекция на зрението - и засега няма никакви отклонения.
Още на следващия ден аз бях на работа, като е добре да не се шофира 3, 4 дена. Първите няколко дни на моменти се появяват нещо като звездички - обясненоето - мозъкът не е свикнал с новото зрение и на моменти изключва зрутелните функции, но това е за броени секунди само. След максимум седмица, даже си забравила, че някога не си виждала
)) След мен операция си направи и моят брат, а после и моят кум - и двамата са ок и естествено много доволни.
Ако имаш въпроси - съм на среща да отговарям
)))